Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtlama lekelenmesi hiç yaşamadım ya sadece ovülasyon yapmadığım zamanlarda kasık ağrım oluyordu ve sümük kıvamında akıntı

Biz her türlü acısına razıyız aslında. Yengem annemi aramış dertleniyomuş bu hamileliğim de zor geçicek galiba diye.
Ben ilk hamileliğimde 5 ay istifra ettim. Ama emin ol şuan hiç gözümde bile değil. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin gerisi boş.

Ben yumurtlama lekelenmesi hiç yaşamadım ya sadece ovülasyon yapmadığım zamanlarda kasık ağrım oluyordu ve sümük kıvamında akıntı
Bende emin değilim ama olabilirmi acaba diyorum. Daha önce yaşadıysam bile hatırlamıyorum.

Ben ilk hamileliğimde 5 ay istifra ettim. Ama emin ol şuan hiç gözümde bile değil. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin gerisi boş.
Kesinlike. İnsanlar binbir zahmet çekiyo ne zorluklar yasıyo hamile kalabilmek icin. Rabbin sana veriyo seni ugrastırmıyo bide söylenince insanlar cok sinirim bozuluyo

Kesinlike. İnsanlar binbir zahmet çekiyo ne zorluklar yasıyo hamile kalabilmek icin. Rabbin sana veriyo seni ugrastırmıyo bide söylenince insanlar cok sinirim bozuluyo
Çok haklısın.

Ben hiç araştırmamışım yaa salak gibi ovulasyon testi gün gün yapılıyormuş bu ay takvimle idare ettim bat 21 mayıs eğer adet olursam bu ay kontrole gidecez eşimle.o daha hic.muayne olması haziranda izne ayrılıyor inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder ve hamis olan üyemizi dr tebrik ederim allah sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip eder

Çok şaşkınım ilk defa bu kadar gecikmişti. Gece regl oldum zamanında olsaydım bugün regl bitiyordu zaman kaybından bişey değilsin hormonlarım Azze yeni bat 31 mayıs canım

Başın sağolsun okumak bile çok kötü olmama yetiyor, ben daha en baslardayken bebegimi kaybettim 3 ay oldu ona bile dayanamazken senin acını tahmin bile edemiyorum... Kucağımız boş kalmaz inşallah

Kizlar adet 2 gun gecti ama test negativ. Vucut isisi da olcuyorum 36.7 hamile olma sansim varmi acaba bu durumda boyle bisey olabilirmi

Ya iyi ki söyledin canım bende de yara var aklımda olsun
Bende kanama oluyordu yaradan dolayı gecti gitti elhamdülillah. Arkadasım da da vardı yaktırmış tekrarlamış hemde operasyon sonuçta kolay değil büyümeden çaresine bak cnm gecer inşallah

Normalde 36.2 36.3 olmasi gerekiyor aalinda ben 21 inci gunden beri olcmeye basladim hep yuksekti 36.6 dan asagi dusmedi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…