- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Kan tahlilinde cıkar varsa zaten cnm ultrasonda baksa da göremeyebilir vardır inşallahKızlar cuma gününe randovu aldım lekelenmem var sökğlmedim diye acaba enfeksiyon mu kaptım diye sorucam doktora diyorum ki daha test yapmayım doktor bakar mı ilaç vermeden önce sizce gebelik varmı diye
Cnm değere takılma benim ilk gebeliğimde 1000 üzeriydi ikincide 23 tü galiba cok düşüktü ama ikiside sağlıklı gebelikti ve birdaha da hiç ölçtürmemiştim 5. Hafta kese 7. Hafta kalp atısı için gitmiştim. Hayırlı olsun gözün aydınHemen kliniğe gittim pandemi olmayan evin önünde var şükür
Aaa inanmıyorum karnıddamı büyümemiş ben altı aylık hamileyken yarım dünya olmuştumBenim kuzenimin eşi de 6. Ayında karnım ağrıyor diye gitti öyle öğrendi
Tlc de oyle bir program var hamile oldugumu bilmiyordum diye orada görmüş tüm kadın doğum sancısı cekiyo haberi yok oyle öğreniyorlarBende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?
Benimde lekelenmem var bat dündü bugün de devam ediyo ama çok az. İnşallah bi sorun yoktur. Test yaptım negatif.Kızlar cuma gününe randovu aldım lekelenmem var sökğlmedim diye acaba enfeksiyon mu kaptım diye sorucam doktora diyorum ki daha test yapmayım doktor bakar mı ilaç vermeden önce sizce gebelik varmı diye
Hayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı
Gittin mi canım kan vermeyeİnş öyledir ya. Bugün 3. Gün canım yarında kan vereceğim inş
Yaptınız mı testAllaha sukurler olsun kuzum daha gelmedi test aldim sabah yapacam insallah hepimiz guzel haberler aliriz ❤
Bu ay herkesin böyle oldu ya, damla damla gelip sonra adete çevirmeÇok şaşkınım ilk defa bu kadar gecikmişti. Gece regl oldumzamanında olsaydım bugün regl bitiyordu zaman kaybından bişey değilsin hormonlarım Azze yeni bat 31 mayıs canım
Gittin mi canım kan vermeye
Bu ay herkesin böyle oldu ya, damla damla gelip sonra adete çevirmeHayır pat diye gelsin de bari umutlanmayalım boşuna
Maşallah canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahKızlarrrrDelircem şuan
Canım benim hayırlı olsun çift çizgisi görünce acayip mutlu oldummmBenim 21 pik yaptı ovülasyon. Sonraki 2 günü değerlendirdim bence orda oldu. Kesinlikle ovülasyon alın ben bu ay sadece onu izledim ve oldu
Pepaap mesela 20 nisan diyordu ama 21 pik yaptı. Uygulama değil ovülasyon doğru sonuç veriyor
Kuzum yaa cidden bu kadar belirti yaşayıp nasıl regli oldun gecikmende vardı o test resminde cıkan neydi hala aklım almıyor bu kadar psikolojimizle mi yapabiliyoruz bunlarıKızlar ben bir süre girmeyeceğim. Bir süre herşeyden uzak durmak istiyorum. Kendimi dinlemekte istemiyorum artık. Kendime bir hobi edinip onunla uğraşmak. Kitap okumak güzel diziler izlemek. Asla bu ay kendimi dinlemek istemiyorum. Bu kadar belirti yalanmış. Hamile olduğunda ateşin yükselmesi yalanmış. Tansiyonun düştüğü, midenin bulandığı, sol yada sağ tarafının ağrıması. Her ay 1 hafta öncesinden regl ağrısı çeken ben ilk defa mesela bu ay regl ağrısı çekmedim. Oyüzden kendinizi dinlemeyin arkadaşlar:) inş bu ay güzel haberler almak dileği ile görüşürüz arkadaşlar
Tebrikler cnmHemen kliniğe gittim pandemi olmayan evin önünde var şükür
Aynen ben de yaa yumurtlama gününün varlığından habersiz 3 4 ay deneme oldu kendi çapımızdahayatımı kk'ya üye olmadan öncesi ve sonrası diye adlandırmak istiyorum. Öncesinde hiçbişeden haberim yokmuş :)
Kimyasal mı oldu acaba çızgı vardı cunkuÇok şaşkınım ilk defa bu kadar gecikmişti. Gece regl oldumzamanında olsaydım bugün regl bitiyordu zaman kaybından bişey değilsin hormonlarım Azze yeni bat 31 mayıs canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?