Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cuma gününe randovu aldım lekelenmem var sökğlmedim diye acaba enfeksiyon mu kaptım diye sorucam doktora diyorum ki daha test yapmayım doktor bakar mı ilaç vermeden önce sizce gebelik varmı diye
Kan tahlilinde cıkar varsa zaten cnm ultrasonda baksa da göremeyebilir vardır inşallah

Hemen kliniğe gittim pandemi olmayan evin önünde var şükür
Cnm değere takılma benim ilk gebeliğimde 1000 üzeriydi ikincide 23 tü galiba cok düşüktü ama ikiside sağlıklı gebelikti ve birdaha da hiç ölçtürmemiştim 5. Hafta kese 7. Hafta kalp atısı için gitmiştim. Hayırlı olsun gözün aydın

Bende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?
Tlc de oyle bir program var hamile oldugumu bilmiyordum diye orada görmüş tüm kadın doğum sancısı cekiyo haberi yok oyle öğreniyorlar

Kızlar cuma gününe randovu aldım lekelenmem var sökğlmedim diye acaba enfeksiyon mu kaptım diye sorucam doktora diyorum ki daha test yapmayım doktor bakar mı ilaç vermeden önce sizce gebelik varmı diye
Benimde lekelenmem var bat dündü bugün de devam ediyo ama çok az. İnşallah bi sorun yoktur. Test yaptım negatif.
Hastaneye de gidemicem

Hayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı

Başınız sağolsun. Benimde oğlumun kalbinin bir kısmı hiç gelişmemişti. 21. Haftada sonlandırıldı. Normal doğum yaptım. Hiç göstermedilerde. Sizin için daha zordur

Kızlar okuyun bu konuyu bence arkadas ne güzel anlatmış belki bizden birine de faydası olur

Çok şaşkınım ilk defa bu kadar gecikmişti. Gece regl oldum zamanında olsaydım bugün regl bitiyordu zaman kaybından bişey değilsin hormonlarım Azze yeni bat 31 mayıs canım
Bu ay herkesin böyle oldu ya, damla damla gelip sonra adete çevirme Hayır pat diye gelsin de bari umutlanmayalım boşuna

Bu ay herkesin böyle oldu ya, damla damla gelip sonra adete çevirme Hayır pat diye gelsin de bari umutlanmayalım boşuna

Aynen 4. Gün gördük kırmızıyı. 3 gün boşuna heves ettik acaba var mı diye çok sinir bozucu bir durum yaa

Kızlar ben bir süre girmeyeceğim. Bir süre herşeyden uzak durmak istiyorum. Kendimi dinlemekte istemiyorum artık. Kendime bir hobi edinip onunla uğraşmak. Kitap okumak güzel diziler izlemek. Asla bu ay kendimi dinlemek istemiyorum. Bu kadar belirti yalanmış. Hamile olduğunda ateşin yükselmesi yalanmış. Tansiyonun düştüğü, midenin bulandığı, sol yada sağ tarafının ağrıması. Her ay 1 hafta öncesinden regl ağrısı çeken ben ilk defa mesela bu ay regl ağrısı çekmedim. Oyüzden kendinizi dinlemeyin arkadaşlar:) inş bu ay güzel haberler almak dileği ile görüşürüz arkadaşlar

Canım benim hayırlı olsun çift çizgisi görünce acayip mutlu oldummm sormak istediğim şey şu ki ovulasyon da pik i 21 inde gördüm dedin ya kaç gün de çatladı rengi silik oldu?

Kuzum yaa cidden bu kadar belirti yaşayıp nasıl regli oldun gecikmende vardı o test resminde cıkan neydi hala aklım almıyor bu kadar psikolojimizle mi yapabiliyoruz bunları. Simdi sakin oluyorsun dedigin gibi başka seylerle uğraşarak kafayı dağıt bakalım Allah en hayırlı vakittr yavruna sahip olmayı nasip etsin insallah, kendine iyi bak

hayatımı kk'ya üye olmadan öncesi ve sonrası diye adlandırmak istiyorum. Öncesinde hiçbişeden haberim yokmuş :)
Aynen ben de yaa yumurtlama gününün varlığından habersiz 3 4 ay deneme oldu kendi çapımızda herşeyi oğrendim buralardan

1 günde bu kadar mesaj yazmıs siyasetteki covid 19 topıgınde gördüm engellenmiş görünce aklıma sen geldin nedense kız

Eklentiler

• Screenshot_20200506-113512.webp
    31 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…