Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbi hebli minessalihin bu ayeti de okuyabılırsınız

Hayırlısı olsun canım.. uzaktan da olsa takip ediyordum senin belirtileri, üzüldüm. Üstüne görme olamaz dimi?

Kızlar yaa bir sorum var. Bat 14 mayıs yani 8 gün var. Vajinamda hafif kaşıntı ve idrarım değişik kokuyor kasıklarımda da çok hafif bir ağrı var. Sizce vajinit mi oldum yoksa belirti mi bunlar

Kızlar yaa bir sorum var. Bat 14 mayıs yani 8 gün var. Vajinamda hafif kaşıntı ve idrarım değişik kokuyor kasıklarımda da çok hafif bir ağrı var. Sizce vajinit mi oldum yoksa belirti mi bunlar
Canım biz ne desek de olmaz. Burda çoğu kişi bize göre hamileydi regl oldu çoğu kişi enfeksiyon geçiriyor dedik hamile çıktı. Bunu sadece regl zamanını bekleyip test ile öğrenebilirsin

Canım biz ne desek de olmaz. Burda çoğu kişi bize göre hamileydi regl oldu çoğu kişi enfeksiyon geçiriyor dedik hamile çıktı. Bunu sadece regl zamanını bekleyip test ile öğrenebilirsin
Sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırsam mikrop varsa hemen çıkıyor ama ya hamileysem diye ilaç kullanmak istemiyorum bi yandan da enfeksiyon artarsa diye de korkuyorum off yaa ne zor kadın olmak

Canım benim de gögüs uçlarım normalde içine dönük ama yumurtlamadan sonra baya çıkıkdı ve benim de ayak üşümem var akıntı hiç yok

Öyle mi kağıdında da yazıyor burda da diyorlar akşam 10 dan sonra yapılmaz diye yapaydım o zaman keşke
Sağlıklı sonuc vermesi açısından kagıtta yazan saatler daha onemlı tabıki, zaten senınkı pik ne zaman silikleştiğini bulmak için tekrar yapabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…