- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Gec başlamışsın galiba ölçmeye daha önceden basıyorlar yükselip yükselmediğini anlamak için cnm bununla ilgili bir topik vardı ona bir bak istersenNormalde 36.2 36.3 olmasi gerekiyor aalinda ben 21 inci gunden beri olcmeye basladim hep yuksekti 36.6 dan asagi dusmedi bilemiyorum
Öyle mi.. burdan bi arkadaş hepinizinkini not mu ediyor... benim mesela cok duzensiz hic günü yoktur...bazen 19 gün temiz kaliyorum bazen 21 bazen daha uzun bazen daha kisaBeklenen adet tarihi canım
Evet canım gümbür gümbürGeldi mi
Kimyasal mı oldu acaba çızgı vardı cunku
Hayırlısı olsun canım.. uzaktan da olsa takip ediyordum senin belirtileri, üzüldüm. Üstüne görme olamaz dimi?
Hoşgeldin canımKızlar beni de ekleyin grubaa
Evet cok gec basladim eyer yoksa bu ay erken basliycam canimGec başlamışsın galiba ölçmeye daha önceden basıyorlar yükselip yükselmediğini anlamak için cnm bununla ilgili bir topik vardı ona bir bak istersen
Kuzum arada haberdar et olur mu. Özelden olur burdan olur güzel habelerini bekliyoruz regline 2-3 gün kala gel bari :)Gittim hemen ovülasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim. Birde 40 tl ye aldığım erken gebelik testini int de 3 tanesini 60 tl ye aldım :)) ara ara girerim kuzular ama burda birileri belirtiler yaşayınca acaba bende de varmı diye kendimi dinleyip duruyorum :)) Oyüzden en güzeli girmemek yaw. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık:)
yumurtlamadan 11 gün sonra büyük ihtimal erken gebelikte cıkar bence :) cünkü bebek 7 ile 10 gün arasında anca yerleşiyo :)Kızlar bişey daha sorabilirmiyim? Mesela yumurtlamadan 14 15 gün sonra test yapıp gebelik görenler erken gebelik testi mi yapıyor yoksa normal testte mi çıkıyor. .ovulasyon sayfalarini takip ediyorumda yumurtlamadan 11 gun sonra bile testi pozitif çıkan var...erken gebelik testinde çıkıyodur herhalde dimi...almadığım bi o kalmıştı onuda alayimda denemedim demem
Birde sabah uyanır uyanmaz ölçmen lazımdı galiba oyle okumuştumEvet cok gec basladim eyer yoksa bu ay erken basliycam canim
Normal testlerde çıkması icin yumurtlamadan sonra kac gun gecmesi gerekiryumurtlamadan 11 gün sonra büyük ihtimal erken gebelikte cıkar bence :) cünkü bebek 7 ile 10 gün arasında anca yerleşiyo :)
Pek bilmiyorum canım 4 5 gün öncesinde öğrenen de oluyor. Ama kimi geç döllenme oluyo regl tarihi geçince öğreniyor.Normal testlerde çıkması icin yumurtlamadan sonra kac gun gecmesi gerekir
Yaa canım benim kimyasal olmuş olabilir gibi de geliyor bana seninKızlar ben bir süre girmeyeceğim. Bir süre herşeyden uzak durmak istiyorum. Kendimi dinlemekte istemiyorum artık. Kendime bir hobi edinip onunla uğraşmak. Kitap okumak güzel diziler izlemek. Asla bu ay kendimi dinlemek istemiyorum. Bu kadar belirti yalanmış. Hamile olduğunda ateşin yükselmesi yalanmış. Tansiyonun düştüğü, midenin bulandığı, sol yada sağ tarafının ağrıması. Her ay 1 hafta öncesinden regl ağrısı çeken ben ilk defa mesela bu ay regl ağrısı çekmedim. Oyüzden kendinizi dinlemeyin arkadaşlar:) inş bu ay güzel haberler almak dileği ile görüşürüz arkadaşlar
Evet oyle yapiyorum her sabah 7:30 kalkmadan olcuyorumBirde sabah uyanır uyanmaz ölçmen lazımdı galiba oyle okumuştum
Sorma kuzum kaybettiğim evladımdan beri yanıp tutuşuyorum yeniden hamile olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?