Mesela 4 te yaptıgınmda pik oluyordu, aksam 10 bucukta yapıyorum silikleşmiş, yanı o saatler arasında yumurtanın yumurtalıklardan atıldığını anlayabiliyorum, sonra 1 gün süren oluyor içinÖyle mi kağıdında da yazıyor burda da diyorlar akşam 10 dan sonra yapılmaz diye yapaydım o zaman keşke
Tüh kuzum ya gece yazsaydım keşke sana. Neyse bugün yapayım bakalım ne olacak. Dün değil önceki günü değerlendirdim dünü değerlendirmedim sperm Bi gün yaşarmış gün aşırı daha iyiymiş diye. İnşalah bu akşam Bi aksilik olmazsa yine değerlendirme olacakSağlıklı sonuc vermesi açısından kagıtta yazan saatler daha onemlı tabıki, zaten senınkı pik ne zaman silikleştiğini bulmak için tekrar yapabılırsın
Benim dört gündür koyu ama en koyu dün olduMesela 4 te yaptıgınmda pik oluyordu, aksam 10 bucukta yapıyorum silikleşmiş, yanı o saatler arasında yumurtanın yumurtalıklardan atıldığını anlayabiliyorum, sonra 1 gün süren oluyor için ☺
Kuzum yumurta çatladıktan yani silik olduktan ne kadar sonra ilişki ye devam etmeli? Ne kadar süre şans var?Mesela 4 te yaptıgınmda pik oluyordu, aksam 10 bucukta yapıyorum silikleşmiş, yanı o saatler arasında yumurtanın yumurtalıklardan atıldığını anlayabiliyorum, sonra 1 gün süren oluyor için ☺
Katılıyorum.. o kadar belirti arıyoruz ki buluyoruz sonunda öyle yada böyle. Ama gitmeKızlar ben bir süre girmeyeceğim. Bir süre herşeyden uzak durmak istiyorum. Kendimi dinlemekte istemiyorum artık. Kendime bir hobi edinip onunla uğraşmak. Kitap okumak güzel diziler izlemek. Asla bu ay kendimi dinlemek istemiyorum. Bu kadar belirti yalanmış. Hamile olduğunda ateşin yükselmesi yalanmış. Tansiyonun düştüğü, midenin bulandığı, sol yada sağ tarafının ağrıması. Her ay 1 hafta öncesinden regl ağrısı çeken ben ilk defa mesela bu ay regl ağrısı çekmedim. Oyüzden kendinizi dinlemeyin arkadaşlar:) inş bu ay güzel haberler almak dileği ile görüşürüz arkadaşlar
Kızlaaar adetime 7 gün var akıntı oluyor neden sizce?
Akıntın nasıl rengı falan
Tüh kuzum ya gece yazsaydım keşke sana. Neyse bugün yapayım bakalım ne olacak. Dün değil önceki günü değerlendirdim dünü değerlendirmedim sperm Bi gün yaşarmış gün aşırı daha iyiymiş diye. İnşalah bu akşam Bi aksilik olmazsa yine değerlendirme olacak
Bugun büyük ihtimalle silik cıkıcak tır, bugun sakın ıhmal etme en önemli günBenim dört gündür koyu ama en koyu dün oldu
2 gün cnmKuzum yumurta çatladıktan yani silik olduktan ne kadar sonra ilişki ye devam etmeli? Ne kadar süre şans var?
Bugun ve yarını mutlaka degerlendirnKuzum yumurta çatladıktan yani silik olduktan ne kadar sonra ilişki ye devam etmeli? Ne kadar süre şans var?
Geldi mi
Su gibiAkıntın nasıl rengı falan
Hicc sol kasigimda agri dewam edio goguslerim hassaslasmaya basladi ve sismeye basladi ya adet ya adet diorum artik umudum kalmadi kucucukde olsa bi cizgi cikmadi ya gebelik testinde icim de umudum gitti ne yazikki herkezin belli bi duzeni var ne adetim ne yumurtlama gunumun nede ovu testlerim duzeni yok cok sanssizim cok mutsuzum cok yoruldum.@Supriz_yumurtam canım sen ne durumdasın
Test için sabırsızlanıyorum son yarım saat canım inşalah silik çıkar eşim akşam işten gelince üstüne atlayacam silik çıkarsaBugun ve yarını mutlaka degerlendirn
Beklenen adet tarihi canımKızlar bat dediğiniz adet olduğunuz tarih mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?