Ne kusuru canım olur mu öyle şey :) Evet canım klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım. Doktorum çok rahat biriydi klomen ve tarlusalı yazdı anlattı nasıl kullanacağımı ve adet günün geçerse gel dedi :) Devlet hastanesi ve kalabalık olunca yumurta takibi falan yapmadı ama şanslıymısım çünkü kist olma ihtimali varmış burada okuduklarımdan öğrendim.Klomen kullandığınız ilk ay mi hamile kaldınız? Kaç mm olmuştu yumurtanız? Ben de Bu ay ilk defa kullanıyorum onun için soruyorum kusura bakmayın.
O zaman ben de bu ay ilk kez yumurtlama kanaması yaşadım peceteye geldi bir iki kez sonra yok . 30 mayısta oldu kanama 2 mayısta ovulasyon testinde piki gördüm o kanamaya anlam verememistim iyi oldu verdigin bilgi canımYumurtlama kanaması genelde bende yaşıyorum ama kanamadan 1-2 gün sonra testte pik oluyor test alamadığın için bilgin olsun
Çok sevindim inşallah isteyen herkesin olur hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahNe kusuru canım olur mu öyle şey :) Evet canım klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım. Doktorum çok rahat biriydi klomen ve tarlusalı yazdı anlattı nasıl kullanacağımı ve adet günün geçerse gel dedi :) Devlet hastanesi ve kalabalık olunca yumurta takibi falan yapmadı ama şanslıymısım çünkü kist olma ihtimali varmış burada okuduklarımdan öğrendim.
Geçmiş olsun canım ben iki gebeligimde de leke kanama hep gördüm ikisinde de progestan kullandım biri sağlıkla dünyaya geldi biri düşük oldu doktor ne dedi sana kesen falan iyi durumdaysa bir şey olmaz Allah'ın izniyleKızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Ne biliyim hic bisey anlamadimki sadece bole yasayan varmi merak etmistim bklicem pazartesiye kadar insallah bebistirr yaBenim adete yakın yaptığım ovülasyon testleri silik çıkıyor bu kadar koyu olması gebelik diyorlar genelde. Belki aldığın gebelik testi bozuktur direk kan versen için rahatlar
Negatif cnm ama ovu testlerim kipkirmizi halaSonucun neee canım inş pozitiftir
Allah razı olsun teşekkür ederimKardeşim kullanıyor düşük tehlikesini önlüyor. Endişelenmeyin. Vajinal kullanıldığında daha etkili oluyormuş. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana.
Panik stresin dibine vurdum sorma. Ağır bir iş yapmadım aslında. Dinleniyorum ama öyle yerimde durabilen biri deilim ki inş sorun olmaz bilmiyorum.Nasıl yaa kanaman çokmu canım ters bir hareket falan mı yaptın neden geldi ki. Sakin olmaya çalış doktorun verdigi ilacları ic progestron vermis bebeğinin tutunmasına yardımcı olacaktır mumkünse istirahat et su 1 hafta bebegine yardımcı olmak icin canım,panik stres daha kotü yapar soğukkanlı kalmaya çalış gecicek insallah
5+5 haftalık kahve kırmızı karışık kanama oldu çok değildi ama sancım çok oldu hala sağ bacağım ağrıyor. Geçti mi senin sen niçin kullandın peki. Ben hem iğne yaptım hem bu ilacı sabah akşam oral al dedi.Ben de iğnesini kullanmıştım onu felçli gibi yattığım yerden kalkamamıştım. Kaç haftalık hamilesin kanaman mı oldu? Doktor ne dedi
Sağol cnm. Kese iyi dedi henüz tabi bebek kalp atımı yok. İğne ve ilac yazdı haftaya gel dedi. Hatta Rahim şeklin kalp şekli dedi bu iyimi kötü mü bilemedim. Leke kanama oldu die yazıyorum ilaçları dedi dr.Geçmiş olsun canım ben iki gebeligimde de leke kanama hep gördüm ikisinde de progestan kullandım biri sağlıkla dünyaya geldi biri düşük oldu doktor ne dedi sana kesen falan iyi durumdaysa bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Kaç haftalık düşük yaptın çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım ben iki gebeligimde de leke kanama hep gördüm ikisinde de progestan kullandım biri sağlıkla dünyaya geldi biri düşük oldu doktor ne dedi sana kesen falan iyi durumdaysa bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Hoş bulduk canım InsaAllah hayırlı haberler duyar hayırlı haberler veririz. Ben 9 sene sonra 2. Çocuk istiyorum.hauirlisi AllahtanHoşgeldin canım
Ovu testlerinin erken gebelikte kırmızı olduğu söyleniyor kuzumm ama ümitlendirmek gibi olmasın tabi bi araştır istersenNegatif cnm ama ovu testlerim kipkirmizi hala
Bence çatlama olmus, bugunu degerlendirnDün gece yapmadım canım. Mesajı şimdi gördüm.
Bugün daha silik sanki
Canm 10 gün kalan daha tüplerde yeni girmiştir döllwndiyse bile, adam da iyice abartmış kanda 9. Gün yukselmeye baslıyor hcg bunu profesor doktor soyledı banaKızlar bugun erken gebelik testi aldım days comfort marka bat 8 gün kaldı eczanede çalışan adam dedi ki regl 10 gün kala yapılır bende 10 gün fazla değil mi vs dedim oda hayır kaç gün kaldı dedi 8 gün dedim hemen yap dedi ama o kadar youtube doktor dinlendim 8 gün bile çok erken kaldı ki 10 gün herneyse ben bu gazla gittim yaptım tabiki de negatif gitti 20 tl keşke bekleseydim diyorum çok erken davranışım değil mi
Benim de kahverengi leke ve kırmızı geldi. Bana da hem iğne hem ilaç vermişti ben yerimden kalkamamıştım ağrıdan. Hiç yerinden kalkma sakın olabildiğince yat. Ve sık doktor kontrolüne git canım5+5 haftalık kahve kırmızı karışık kanama oldu çok değildi ama sancım çok oldu hala sağ bacağım ağrıyor. Geçti mi senin sen niçin kullandın peki. Ben hem iğne yaptım hem bu ilacı sabah akşam oral al dedi.
Haklısın canım ya resmen bilinçli bir şekilde bile bile yaptım keşke bekleseydim çok erken yani kanda bile dediğin gibi 9 gün 10 gün kala belli olıyorken teste nasıl 8 günde belli olacak neyse ders olduCanm 10 gün kalan daha tüplerde yeni girmiştir döllwndiyse bile, adam da iyice abartmış kanda 9. Gün yukselmeye baslıyor hcg bunu profesor doktor soyledı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?