Ahhh .Bende cok geciktim martta .Bence stresten oluyor.Biraz da hareketsizlikten.Bir an once ol insallahReglim Mart ayında 10 gün nisan ayında ise 16 gün gecikti gebelik testleri negatif hormon testleri olması gerektiği gibi çıktı. Hiç böyle olmazdı. Ona şaşırdık
Valla bebek olsun derken takım taklavatı kaybedicem diye korkuyorumAnladım canım inşallah düzene girer. Öylede cok zor
Ramazan’dan dolayı iftardan önce yapmaya çalışıyorum günde bir defa bugün koyu cıkmıştı ondan attım sormak içinHergün aynı saatler de yapmaya çalıs sıvı alımına da dıkkat ederek
inşallah canımİnşallah hiç gelmez o batt
Bugun benimkide bittiOlmaz mıyım dkdldl geldi canımm... bugün bitti bile :)
12 16 arası yapsan daha uygun olurRamazan’dan dolayı iftardan önce yapmaya çalışıyorum günde bir defa bugün koyu cıkmıştı ondan attım sormak için
Tamamdr ben test yapmaya devam edeyim hergün tam net cıkana kadar12 16 arası yapsan daha uygun olur
ÇırpınıyoruzValla bebek olsun derken takım taklavatı kaybedicem diye korkuyorum
İntden baktım ama kredi kartı istiyo bizde kullanmıyoruzBugun benimkide bittiovulasyon yapacak misin
Canım benim duamız seninle lütfen stres yapma sakin ol bebeğin seninle ve 8 ay sonra sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyleEvimde değilim annemlere memlekete geldim bi yandan doktor iyi hastane iyi burda bir yandan annem kanser hastası oda rahatsız hastsneye eşlik ediyorum onunla. Duanızdan eksik etmeyin ben mümkün oldukça dinlencem lakin stres için ne yaparım bilmiyorum
Aynen cnm ikisi de aynı koyulukta veya t c den koyu cıkana kadarTamamdr ben test yapmaya devam edeyim hergün tam net cıkana kadar
cok teşekkür ederimAynen cnm ikisi de aynı koyulukta veya t c den koyu cıkana kadar ☺
Kolay gelsın
Bende bekarken yaşıyo muydum bilmiyorum açıkcası dikkat etmiyordum heralde evlendikten sonra dikkatimi çekmeye başladı az bi kan gelmişti akıntımla beraber sancıda olunca doktora gitmiştim ertesi gün o da yumurtlama kanaması olduğunu söylemişti genelde her ay yaşıyorum canım ve dediğin gibi kanamadan 1 ya da 2 gün sonrada pik oluyorO zaman ben de bu ay ilk kez yumurtlama kanaması yaşadım peceteye geldi bir iki kez sonra yok . 30 mayısta oldu kanama 2 mayısta ovulasyon testinde piki gördüm o kanamaya anlam verememistim iyi oldu verdigin bilgi canımpeki sen her ay mı yumurtlama kanaması yaşıyorsun bende hic olmazdi neden oldu anlamadım
Tamam canımBence çatlama olmus, bugunu degerlendirn
İnşallah canımNe biliyim hic bisey anlamadimki sadece bole yasayan varmi merak etmistim bklicem pazartesiye kadar insallah bebistirr ya
İnşallah canım. Dünü degerlendiremedikTamam bugun catlamış o zaman benimde pik oldugu gün cok yogundu ertesi sabah baya kuru gecirdim. Ama bugünu de degerlendirin muhakkakinsallah sağlıkla gelsin bebisletrimiz
İnşallah bende yine yaşarımO zaman ben de bu ay ilk kez yumurtlama kanaması yaşadım peceteye geldi bir iki kez sonra yok . 30 mayısta oldu kanama 2 mayısta ovulasyon testinde piki gördüm o kanamaya anlam verememistim iyi oldu verdigin bilgi canımpeki sen her ay mı yumurtlama kanaması yaşıyorsun bende hic olmazdi neden oldu anlamadım
Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlarr sonucumm regle 3 gün var sizce nasıll
Hadi bakalım kazan mübarek olsunİnşallah hiç gelmez o batt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?