Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglim Mart ayında 10 gün nisan ayında ise 16 gün gecikti gebelik testleri negatif hormon testleri olması gerektiği gibi çıktı. Hiç böyle olmazdı. Ona şaşırdık
Ahhh .Bende cok geciktim martta .Bence stresten oluyor.Biraz da hareketsizlikten.Bir an once ol insallah

Canım benim duamız seninle lütfen stres yapma sakin ol bebeğin seninle ve 8 ay sonra sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle

Bende bekarken yaşıyo muydum bilmiyorum açıkcası dikkat etmiyordum heralde evlendikten sonra dikkatimi çekmeye başladı az bi kan gelmişti akıntımla beraber sancıda olunca doktora gitmiştim ertesi gün o da yumurtlama kanaması olduğunu söylemişti genelde her ay yaşıyorum canım ve dediğin gibi kanamadan 1 ya da 2 gün sonrada pik oluyor

Tamam bugun catlamış o zaman benimde pik oldugu gün cok yogundu ertesi sabah baya kuru gecirdim. Ama bugünu de degerlendirin muhakkak insallah sağlıkla gelsin bebisletrimiz
İnşallah canım. Dünü degerlendiremedik inşallah saatler kaçmamıştır.

İnşallah bende yine yaşarım değerlendiririm o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…