Evimde değilim annemlere memlekete geldim bi yandan doktor iyi hastane iyi burda bir yandan annem kanser hastası oda rahatsız hastsneye eşlik ediyorum onunla. Duanızdan eksik etmeyin ben mümkün oldukça dinlencem lakin stres için ne yaparım bilmiyorumBenim de kahverengi leke ve kırmızı geldi. Bana da hem iğne hem ilaç vermişti ben yerimden kalkamamıştım ağrıdan. Hiç yerinden kalkma sakın olabildiğince yat. Ve sık doktor kontrolüne git canım
Hadi senin için seçiyorum 25 mayıs
Canım benimm sen önlemini almışsın Allahın izniyle kötü bişe olmıcak.Evimde değilim annemlere memlekete geldim bi yandan doktor iyi hastane iyi burda bir yandan annem kanser hastası oda rahatsız hastsneye eşlik ediyorum onunla. Duanızdan eksik etmeyin ben mümkün oldukça dinlencem lakin stres için ne yaparım bilmiyorum
Gözüktüm doktor doğum kontrol hapı verdi. Testlerim negatif. Hormon testlerimin hepsi olması gerektiği gibiBi doktora gözük bence canım
9 gün kala deil cnm dollenmeden 9 gün sonraHaklısın canım ya resmen bilinçli bir şekilde bile bile yaptım keşke bekleseydim çok erken yani kanda bile dediğin gibi 9 gün 10 gün kala belli olıyorken teste nasıl 8 günde belli olacak neyse ders olduçok teşekkür ederim canım
Bende öyle oluyor belki sende daha erken oluyodur canım , rica ederimGercek mi? :) aslında kanamadan 2 gün sonra ilişki oldu ama demekki denk gelmedi. Bilmiyodum canım sağol.
Her zaman olumluyuz .Umutsuzluk seytandandir.İşte böyle ❤
Evrene olumlu mesaj herzaman ❤
Daha olmamıs canm yaa ikisi de aynı koyuluk olcak ya da t c den daha koyu olcak, devam et test yapmayaHerkese merhabalar kızlar hayırlı ramazanlarovulasın testimi yorumlar mısınız Ben hiç bilmiyorum ilk defa denedim adetimin 11. Günü bugün ne yapmalıyım pik dediğiniz bu değil dimi
Doğum kontrol hapını neden verdiGözüktüm doktor doğum kontrol hapı verdi. Testlerim negatif. Hormon testlerimin hepsi olması gerektiği gibi
Durumun nedir kacirdim mi??adet oldun muDoğum kontrol hapını neden verdi
Reglim düzene girer diyeymişDoğum kontrol hapını neden verdi
Nasip canım demekki nasip değilmişş :)Bende öyle oluyor belki sende daha erken oluyodur canım , rica ederim
Anladım canım çok teşekkür ederimDaha olmamıs canm yaa ikisi de aynı koyuluk olcak ya da t c den daha koyu olcak, devam et test yapmaya
Ne gibiDurum nedir kacirdim mi
Hergün aynı saatler de yapmaya çalıs sıvı alımına da dıkkat ederekAnladım canım çok teşekkür ederim
Anladım canım inşallah düzene girer. Öylede cok zorReglim düzene girer diyeymiş
Adet oldun muNe gibi
Reglim Mart ayında 10 gün nisan ayında ise 16 gün gecikti gebelik testleri negatif hormon testleri olması gerektiği gibi çıktı. Hiç böyle olmazdı. Ona şaşırdıkDurum nedir kacirdim mi
Olmaz mıyım dkdldl geldi canımm... bugün bitti bile :)Adet oldun muhayirli haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?