Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım kazan mübarek olsun Hayırlısı Inşallah gelmez batlar
Oy benim kuzum inşallahhh ablam hamile bu arada biliyomusun 6 haftalık ve şuan çok şüküt iyi gidiyo. Onda da a1298c heterezigot çıktı doktor coraspirin vermiş.

Kaç haftalık düşük yaptın çok geçmiş olsun
6-7 haftalık falandı sanırım adet tarihimi tam hatirlamiyordum ama benim adet zamaninmdsn önce lekem başladı canım bir de kese düzgün değil demisti doktor, o yüzden dedim kesen duüzgünse korkma diye

6-7 haftalık falandı sanırım adet tarihimi tam hatirlamiyordum ama benim adet zamaninmdsn önce lekem başladı canım bir de kese düzgün değil demisti doktor, o yüzden dedim kesen duüzgünse korkma diye
Aynen benimde lekelenmem oldugu zaman kesemin şekli bozulmuştu. Hatta doktor diğer ultrason görüntümü sormuştu

Bugün yazmıştım idrarımın kokusu değişti bide kasıklarımda ağrı var diye. Sağlık ocağına idrar götürüp test yaptırdım enfekyon çıktı ilaç verdi. Eczaneden inofolic de aldım önümüzdeki ay için ümitliyim inşallah. Kızlar belirti mi acaba derken enfeksiyon çıktı siz de dikkatli olun

Benim düşükten sonra adet dongum değişiyor heralde bugün yumurtlaman gerekiyordu yumurtlamadim. Yalnız benim kulağima hala çok komik geliyor yumurtladim yumurtliycam demek

İnşallah bende yine yaşarım değerlendiririm o zaman
Canım bir de akıntına dikkat et seffaf geldigi gün tam pikti ertesi gün o akıntıdan eser yoktu o zaman da siliklesmisti. Ovulasyon testi almadınya oyle takibini yapabilirsin insallah yumurtlama lekelenmeside gelir

Benim düşükten sonra adet dongum değişiyor heralde bugün yumurtlaman gerekiyordu yumurtlamadim. Yalnız benim kulağima hala çok komik geliyor yumurtladim yumurtliycam demek
Benimde değişti. 29 günde bir regl olurdum 2 aydır 28 günde bir oluyo. Ve 5 gün sürerdi 4 günde bitiyo aynen ya daha yumurtlamadım derkenn felan insana sonradan komik geliyo

Canım bir de akıntına dikkat et seffaf geldigi gün tam pikti ertesi gün o akıntıdan eser yoktu o zaman da siliklesmisti. Ovulasyon testi almadınya oyle takibini yapabilirsin insallah yumurtlama lekelenmeside gelir
aa tamam canım. Peki o akıntının geldiği gün mi yoksa diğer gün mü önemli?

Benimde değişti. 29 günde bir regl olurdum 2 aydır 28 günde bir oluyo. Ve 5 gün sürerdi 4 günde bitiyo aynen ya daha yumurtlamadım derkenn felan insana sonradan komik geliyo
Sen adet oldunmu test yaptinmi bu ay herkez gec yumurtladi heralde

aa tamam canım. Peki o akıntının geldiği gün mi yoksa diğer gün mü önemli?
O iki günde önemli o yüzden tahmini olarak birkac gün oncesi birlikte olma ki 2 gün arka arkaya değerlendirebilin canım ust uste olunca erkeklerde gorev gibi görüyor ne yazık ki strese girebiliyorlar biz de öyle oldu

O iki günde önemli o yüzden tahmini olarak birkac gün oncesi birlikte olma ki 2 gün arka arkaya değerlendirebilin canım ust uste olunca erkeklerde gorev gibi görüyor ne yazık ki strese girebiliyorlar biz de öyle oldu
Anladım canım. İnşallah tutturabiliriz bu ay nasip :)

Anladım canım. İnşallah tutturabiliriz bu ay nasip :)
Insallah canım . Tabi yumurtlamadan sonrada denemeye devam edin belli olmuyor eskiler yumurtlama mı takip ediyorlardı her vakitte olabilir ama olma olasılıkları sadece farklı oluyor

Insallah canım . Tabi yumurtlamadan sonrada denemeye devam edin belli olmuyor eskiler yumurtlama mı takip ediyorlardı her vakitte olabilir ama olma olasılıkları sadece farklı oluyor
Bende onu anlamıyorum. Yumurtlamadan haberleri mi varmış ama mübarek ne kadar doğurganlıkları yüksekmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…