Döllenmeden 9 gün sonra nasıl belirleniyor döllendiğini9 gün kala deil cnm dollenmeden 9 gün sonra
Allah razı olsun cnm benmde dualarım sizinle.Canım benim duamız seninle lütfen stres yapma sakin ol bebeğin seninle ve 8 ay sonra sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle
İnşallah canmmm.çok teşekkür ederimCanım benimm sen önlemini almışsın Allahın izniyle kötü bişe olmıcak.
Oy benim kuzum inşallahhhHadi bakalım kazan mübarek olsunHayırlısı Inşallah gelmez batlar
6-7 haftalık falandı sanırım adet tarihimi tam hatirlamiyordum ama benim adet zamaninmdsn önce lekem başladı canım bir de kese düzgün değil demisti doktor, o yüzden dedim kesen duüzgünse korkma diyeKaç haftalık düşük yaptın çok geçmiş olsun
Aynen benimde lekelenmem oldugu zaman kesemin şekli bozulmuştu. Hatta doktor diğer ultrason görüntümü sormuştu6-7 haftalık falandı sanırım adet tarihimi tam hatirlamiyordum ama benim adet zamaninmdsn önce lekem başladı canım bir de kese düzgün değil demisti doktor, o yüzden dedim kesen duüzgünse korkma diye
Canım bir de akıntına dikkat et seffaf geldigi gün tam pikti ertesi gün o akıntıdan eser yoktu o zaman da siliklesmisti. Ovulasyon testi almadınya oyle takibini yapabilirsin insallah yumurtlama lekelenmeside gelirİnşallah bende yine yaşarımdeğerlendiririm o zaman
Benimde değişti. 29 günde bir regl olurdum 2 aydır 28 günde bir oluyo. Ve 5 gün sürerdi 4 günde bitiyoBenim düşükten sonra adet dongum değişiyor heralde bugün yumurtlaman gerekiyordu yumurtlamadim. Yalnız benim kulağima hala çok komik geliyor yumurtladim yumurtliycam demek
aa tamam canım. Peki o akıntının geldiği gün mi yoksa diğer gün mü önemli?Canım bir de akıntına dikkat et seffaf geldigi gün tam pikti ertesi gün o akıntıdan eser yoktu o zaman da siliklesmisti. Ovulasyon testi almadınya oyle takibini yapabilirsin insallah yumurtlama lekelenmeside gelir
Sen adet oldunmu test yaptinmi bu ay herkez gec yumurtladi heraldeBenimde değişti. 29 günde bir regl olurdum 2 aydır 28 günde bir oluyo. Ve 5 gün sürerdi 4 günde bitiyoaynen ya daha yumurtlamadım derkenn felan insana sonradan komik geliyo
Eşim e de çok komik geliyor yumurtladım falan dedikçeBenim düşükten sonra adet dongum değişiyor heralde bugün yumurtlaman gerekiyordu yumurtlamadim. Yalnız benim kulağima hala çok komik geliyor yumurtladim yumurtliycam demek
O iki günde önemli o yüzden tahmini olarak birkac gün oncesi birlikte olma ki 2 gün arka arkaya değerlendirebilin canım ust uste olunca erkeklerde gorev gibi görüyor ne yazık ki strese girebiliyorlar biz de öyle olduaa tamam canım. Peki o akıntının geldiği gün mi yoksa diğer gün mü önemli?
Cok sevindim yaaaa, darısı başımızaOy benim kuzum inşallahhhablam hamile bu arada biliyomusun 6 haftalık ve şuan çok şüküt iyi gidiyo. Onda da a1298c heterezigot çıktı doktor coraspirin vermiş.
ben regl oldum canımSen adet oldunmu test yaptinmi bu ay herkez gec yumurtladi heralde
Anladım canım. İnşallah tutturabiliriz bu ay nasip :)O iki günde önemli o yüzden tahmini olarak birkac gün oncesi birlikte olma ki 2 gün arka arkaya değerlendirebilin canım ust uste olunca erkeklerde gorev gibi görüyor ne yazık ki strese girebiliyorlar biz de öyle oldu
Insallah canımAnladım canım. İnşallah tutturabiliriz bu ay nasip :)
Bende onu anlamıyorum. Yumurtlamadan haberleri mi varmışInsallah canım. Tabi yumurtlamadan sonrada denemeye devam edin belli olmuyor eskiler yumurtlama mı takip ediyorlardı her vakitte olabilir ama olma olasılıkları sadece farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?