- 20 Kasım 2019
- 210
- 62
- 98
- 27
Psikolojik olarak belirti yasiyorum sanirim. Kasık ağrisı hafif. Goguslerim cok hassas. Bagirsaklar gurul gurul, beyaz hafif kokusuz akintim vardi bugun yogun olarak hissettim parmagimla baktim Sabah yine test yaptim negatifnasıl yoğun canım? Belirtin var mı?
Allah Allah :) senin bat ne zaman kız tutarsa bizde yapalımInstagramda bir ebenin günlüğü var kadin yüzüstü yaticak erkek arkasinda ilişki olursa hamilelik şansı yüksekmiş özellikle ters rahim olanlar icin...ama ters rahim olmayip o sekilde hamile kalanda cokmuş..bende bu ay genelde o pozisyonda denedim
Canım benimde vardı akıntım ama regl oldum . Bellidr omaz tabiPsikolojik olarak belirti yasiyorum sanirim. Kasık ağrisı hafif. Goguslerim cok hassas. Bagirsaklar gurul gurul, beyaz hafif kokusuz akintim vardi bugun yogun olarak hissettim parmagimla baktim Sabah yine test yaptim negatifyarin kan vericem sanirim.
Benim kesin bi tarih yok ama en az bi 5 gün vardır...1 hafta diyelim..haftaya belli olucak☺Allah Allah :) senin bat ne zaman kız tutarsa bizde yapalım
Iki gun daha bekleyeyim o zaman sonra kan veeeyimCanım benimde vardı akıntım ama regl oldum . Bellidr omaz tabi
düzensiz mi regl canımBenim kesin bi tarih yok ama en az bi 5 gün vardır...1 hafta diyelim..haftaya belli olucak☺
Her ikisini denedim ben hangisi tuttu bilmiyorumyaa. İyi de diğer türlü daha iyi gider spermler diyolardı bu ay da öyle mi denesek ki
Aynen canım olmazsan verirsin :)Iki gun daha bekleyeyim o zaman sonra kan veeeyim
Ramazanda sabah erken saat olması zor canım onu gectikHer ikisini denedim ben hangisi tuttu bilmiyorumama sabah erken saat oda vardı. Deneyin gitsin hepsini bence
Evet malesefdüzensiz mi regl canım
ovulasyonla yumurtlamanı takip ediyo musun :)Uh
Evet malesefmesela bikac ay döngüm 21 gündü..bazen ise 25 gün...bazen cok erken olduğumda oluyo...yumurtaliklar tembel ve pcos var...3 aydir deneme yapiyoruz daha henüz bisey yok...ramazandan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum insallah rabbim gerek duydurmaz
Ramazanda sabah erken saat olması zor canım onu gectik
Nasippp kuzum ya. Olacağı varsa olur. Hadi bakalım dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuşOda var. O seçeneği geçin siz.
Ya şu sürpriz olayı nasıl oluyor ben anlamıyorumAynen kuzum. Çok sürpsiz oldu hiç beklemiyolardı☺
Evet ilk defa bu ay denedim...14 ve 15. Gün pik oldu ama ondan sonra 20. Güne kadar aman aman bi silikleşme olmadi...çatlama olmadi gibi bi his geliyor ya neyse.... 14 15 16 17 ve 20. Günleri degerlendirdik bakalim sonuc ne olucakovulasyonla yumurtlamanı takip ediyo musun :)
Teşekkür ederim canım ama oğlum 3 Yaşına yaklaştı :) 2. İçin çalışmalar başladık bakalım hayırlısıÇok sevindim inşallah isteyen herkesin olur hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Korkma canım o zaman Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz benim oğlum sağlıkla doğdu ama pıhtı şeklinde kan geldiğini bilirim dünyada yaşayacak günü,yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa alırsın kucagina ama nolur rahat olmaya çalış aynı dönemlerden gectigim için çok sıkıntılı mutsuz bir hamilelik yaşamıştım ben sen yapma canımKese düzgün Bi sorun yok dedi dr işte haftaya gel dedi bakalım artık. Bende 5+5 teyim
Ben öyle denedim pik günümdeyaa. İyi de diğer türlü daha iyi gider spermler diyolardı bu ay da öyle mi denesek ki
Benim de rahim kalp şeklinde canım hiç sıkıntı yapma kendine. Bende hamileyken öğrenmiştim erken doğum olabilir dediler 42. Haftada doğdu oğlum:)Sağol cnm. Kese iyi dedi henüz tabi bebek kalp atımı yok. İğne ve ilac yazdı haftaya gel dedi. Hatta Rahim şeklin kalp şekli dedi bu iyimi kötü mü bilemedim. Leke kanama oldu die yazıyorum ilaçları dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?