Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasippp kuzum ya. Olacağı varsa olur. Hadi bakalım dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş senin nasıl gidiyo bulantın felan var mı
Sabahları ve bu saatler biraz oluyor. Bel kasık bacak ağrısı dha çok ve yarım saatte wc gidiyorum. Ay ben ne yapcm bilmiyorum şimdiden bunlar. Duamdasınız inan cnm

Çok teşekkür ederim desteğin fikirlerin için. İlk gebeliğim boş kese düşük yaptım 3 ay önce zaten. Süreçte sıkıntılı biraz. Stres yapmamaya çalışacağım.

Benim de rahim kalp şeklinde canım hiç sıkıntı yapma kendine. Bende hamileyken öğrenmiştim erken doğum olabilir dediler 42. Haftada doğdu oğlum:)
Hay maşallah teşekkür ederim fikir ve morel için.

Ramazan’dan dolayı iftardan önce yapmaya çalışıyorum günde bir defa bugün koyu cıkmıştı ondan attım sormak için
İftardan önce idrarın çok koyu olduğu için ovulasyon testi için uygun değil tatlım. Oruç tutan için en uygun zaman iftardan sonra 10 gibi. 2 saat sıvı almamış olmalı ama uzun süre iyi değil

Ya şu sürpriz olayı nasıl oluyor ben anlamıyorum
Bu ay adet olursam ki olacak gibi hissediyorum girmeyeceğim buraya
Daha 2. Adetini olmamıştı çünkü ve hiç düşünceleri yoktu ben de haftaya girmemeyi düşünüyorum güzel haber vermek için gelirim inşallah

Kızlar şimdi sırt üstü bacakları yukarı kaldırıyoruz yA yüz üstü olunca o şekil mi kalıcaz bi süre yoksa nasıl olacak
10 dakika o sekilde yatmak yeterli yaziyordu okuduğum yerde...ama bence bi yarim saat daha garanti olur

Kızlar sağ bacağımın üst taraftan içe doğru bir sızlama var. Kemik ağrısı gibi. Bu belirti mi acaba.

Benim de diğer hamilelğimde sırtüstü olmuştu :) bu sefer hemen kalkmıcam yataktan en azından bi 15 20 dk
Yüz üstü insan daralır ezilir gibi hisseder nefesi daralır kuzum en azından ben öyle hissederim ama Bi de böyle dene sen hayırlısı tabi ben de şimdi Bi 20 dk ayakları diktim yattım sonra kalktım 45 dk 1 saat bence fazla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…