Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağ bacağımın üst taraftan içe doğru bir sızlama var. Kemik ağrısı gibi. Bu belirti mi acaba.
Hıc duymadım canım ya belki böyle damar cekmesi gibi bisi olsa bacagın üst kısmında belirti olabilir ama sizlama neden olur bilemedim

Valla helal ben kocamı o kadar üst üste ikna edemiyorum
Valla o da cok hevesli degildi bir nevi ödev gibi oluyo ama bebek isteyince el mecbur..Hiçbirimiz Meryem ana degilizki o iş olmadam gebe kalalim☺ su kurbağası olduk çıktık. ..neyse 2 gün ara verdikte adam kendine geldi

Yok aslında hic nefes kesilmiyo başını kaldırırsın☺ bide biraz açık olucak eşinin bosalmasına yakın o pozisyona gecersiniz hemencik oluverir

Yumurta tqkibi yapan yada bilgisi olan arladaslar akinti yogun oldugu zaman mi yumurta catliyor

Yumurta tqkibi yapan yada bilgisi olan arladaslar akinti yogun oldugu zaman mi yumurta catliyor
Benim akıntı yoğunlaştığında testim pik yapmıştı. ..ama hem yumurta hemde catlama belirtisi diye biliyorum. .yanlışım varsa duzeltsin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…