Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım benim bize de dua et

Hayırlı olsun canım. Testin markası ne acaba 28 i bile epey güzel göstermişti merak ettim

Olsun devam et canım yumurtlarsin dün ben de hayal kırıklığı dedim geç yumurtlayacagim heralde bugün görünce hamilymisim gibi sevindim hata internetten ovulasyon testi istedim daha gelmedi bakalim sen de devam

30 nisan yumurtlama günüm de akıntım geldi bat 6 gün kaldı bugun de yumurtlama günüm de gelen akıntı kadar geldi tekrar mı yumurtlama oldu daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu

30 nisan yumurtlama günüm de akıntım geldi bat 6 gün kaldı bugun de yumurtlama günüm de gelen akıntı kadar geldi tekrar mı yumurtlama oldu daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu
İki kere yumurtlamış olabilirsin canım ovulasyon testin varsa yap istersen

Kızlar bişey soracağım. Benim bat 1 mayıstı yeni bitti regl. Ama 1 haftadır aşırı yorgunluk halsizlik gaz karın ağrısı var. Ve çok korunmuştuk. Az önce ovulasyon testi yaptım hayalet çizgi çıktı. Hamile olma şansım çok düşük hatta yok ama niye böyle oluyorum acaba

Benim yumurtlamada değil çatladığında daha çok beyaz akıntım oluyor.

Evet canım bende sürekli yumurtlama günlerinde şeffaf akıntı olur hatta bu ay özellikle dikkat ettim çift çizgiyi 2 gun gördüm 2 günde de şeffaf akıntı oldu 3. Gün çizgi siliklesti ve o gün hiç akintim olmadi

Aa olur mu kız benim de 19. Gün bugün bugün pik oldu gece saatlerinde yapmistim o kadar silikti ki bugün öğlen bir yaptim pik devam et yapmaya
İnşallah benim de öyle olur ya pik görmeyince stres olmaya başladım yumurtlama olmayınca adet zamani da gecikiyor tabi haliyle. Evlenmeden önce hiç sorun yoktu evlendikten sonra adet düzensizliği pcos kilo hepsi de üst üste geldi

Benimde öyle oldu 26 nisanda yumurtlama günümdü akıntım oldu Batıma 6 gün var dün yine akıntım oldu ama su gibiydi

Gözün aydın can Allah bebisini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin insallah bizlere de dua et olur mu

Bilmiyorum kuzumm. Ben regl olup hamile olanları okuyunca her reglmde acaba bende olabilir miyim diyorum

merhaba kızlar reglim bitti dün akşam. Bugün allahım sanki içime teke kaçtı 2 kere denedik inşallah dicem ama doktor bana reglim düzene girsin diye doğum kontrol hapı vermişti. Şimdi ben bişey sorabilir miyim? Ben bu hapı bıraksam hamile kalmam ne kadar sürer şansım azalır mı yoksa bıraktım diye artar mı?

Bilmiyorum kuzumm. Ben regl olup hamile olanları okuyunca her reglmde acaba bende olabilir miyim diyorum
ben bir yerde okumuştum hamileyken regl olanlar sonrası kirlenme denen şeyi yaşıyormuş aslında. ama detaylı bilmiyorum

Kızlar merhaba benim beklenen adet tarihim yarın ama hiç bir belirtim yok ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi 2 ay önce kürtaj oldum heveslenmek istemiyorum ama bi yandan da çok istiyorum belirti olmaması sizce hamilelik olabilir mi

ben bir yerde okumuştum hamileyken regl olanlar sonrası kirlenme denen şeyi yaşıyormuş aslında. ama detaylı bilmiyorum
Bizi bulmaz ki öylesi aslında evde test olsa deneyip yaparım ama hem regl olup hemde gidip test almak sacma

Burda bi çok kişi belirti yaşamadığını söylüyo canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…