- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Gözün aydın canım benim bize de dua etKızlar ben kan verdim 28.3 çıktı iki gün sonra tekrar vericem rabbim en kısa zamanda sizlerin de haberini duymayı nasip etsinbu arada gerçekten belirtiye akıntıya vs bakmayın benim hiç bir belirtim yoktu kabızlık ve sivilcelenmem dışında
Hayırlı olsun canım. Testin markası ne acaba 28 i bile epey güzel göstermişti merak ettimKızlar ben kan verdim 28.3 çıktı iki gün sonra tekrar vericem rabbim en kısa zamanda sizlerin de haberini duymayı nasip etsinbu arada gerçekten belirtiye akıntıya vs bakmayın benim hiç bir belirtim yoktu kabızlık ve sivilcelenmem dışında
Olsun devam et canım yumurtlarsin dün ben de hayal kırıklığı dedim geç yumurtlayacagim heralde bugün görünce hamilymisim gibi sevindim hata internetten ovulasyon testi istedim daha gelmedi bakalim sen de devamİlk defa testle takip edeyim dedim ama yumurtlama olmuyor bir türlü. Moralim bozuldu o yüzden yabir de sürekli bebek videolari resimler sürekli birşeyler cikiyor ya insanın karşısına insan daha kötü oluyor. Her hamile ya da bebek videosu görünce ağlıyorum artık
İki kere yumurtlamış olabilirsin canım ovulasyon testin varsa yap istersen30 nisan yumurtlama günüm de akıntım geldi bat 6 gün kaldı bugun de yumurtlama günüm de gelen akıntı kadar geldi tekrar mı yumurtlama oldu daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu
Benim yumurtlamada değil çatladığında daha çok beyaz akıntım oluyor.Kızlarrrr benim telefondaki takvimime göre yumurtlama günüm yarın. Bugün şeffaf akıntım başlamış. Şimdi bugün öbür gün falan değerlendiricem siz ovulasyon takibi yaptıgınız için daha bilgilisinizdir. Yumurtlama olunca şeffaf akıntı mı oluyordu?
Evet canım bende sürekli yumurtlama günlerinde şeffaf akıntı olur hatta bu ay özellikle dikkat ettim çift çizgiyi 2 gun gördüm 2 günde de şeffaf akıntı oldu 3. Gün çizgi siliklesti ve o gün hiç akintim olmadiKızlarrrr benim telefondaki takvimime göre yumurtlama günüm yarın. Bugün şeffaf akıntım başlamış. Şimdi bugün öbür gün falan değerlendiricem siz ovulasyon takibi yaptıgınız için daha bilgilisinizdir. Yumurtlama olunca şeffaf akıntı mı oluyordu?
İnşallah benim de öyle olur ya pik görmeyince stres olmaya başladım yumurtlama olmayınca adet zamani da gecikiyor tabi haliyle. Evlenmeden önce hiç sorun yoktu evlendikten sonra adet düzensizliği pcos kilo hepsi de üst üste geldiAa olur mu kız benim de 19. Gün bugün bugün pik oldu gece saatlerinde yapmistim o kadar silikti ki bugün öğlen bir yaptim pik devam et yapmaya
Maalesef yok canım düzenli adet döngüm olduğu için almadım bu ay hamilelik olmazsa önümüzdeki ay için alacağımİki kere yumurtlamış olabilirsin canım ovulasyon testin varsa yap istersen
CAnım adetten önce de akıntı olabiliyor30 nisan yumurtlama günüm de akıntım geldi bat 6 gün kaldı bugun de yumurtlama günüm de gelen akıntı kadar geldi tekrar mı yumurtlama oldu daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu
Benimde öyle oldu 26 nisanda yumurtlama günümdü akıntım oldu Batıma 6 gün var dün yine akıntım oldu ama su gibiydi30 nisan yumurtlama günüm de akıntım geldi bat 6 gün kaldı bugun de yumurtlama günüm de gelen akıntı kadar geldi tekrar mı yumurtlama oldu daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu
Gözün aydın can Allah bebisini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin insallahKızlar ben kan verdim 28.3 çıktı iki gün sonra tekrar vericem rabbim en kısa zamanda sizlerin de haberini duymayı nasip etsinbu arada gerçekten belirtiye akıntıya vs bakmayın benim hiç bir belirtim yoktu kabızlık ve sivilcelenmem dışında
Bilmiyorum kuzumm. Ben regl olup hamile olanları okuyunca her reglmde acaba bende olabilir miyim diyorumKızlar bişey soracağım. Benim bat 1 mayıstı yeni bitti regl. Ama 1 haftadır aşırı yorgunluk halsizlik gaz karın ağrısı var. Ve çok korunmuştuk. Az önce ovulasyon testi yaptım hayalet çizgi çıktı. Hamile olma şansım çok düşük hatta yok ama niye böyle oluyorum acaba
ben bir yerde okumuştum hamileyken regl olanlar sonrası kirlenme denen şeyi yaşıyormuş aslında. ama detaylı bilmiyorumBilmiyorum kuzumm. Ben regl olup hamile olanları okuyunca her reglmde acaba bende olabilir miyim diyorum
Bizi bulmaz ki öylesiben bir yerde okumuştum hamileyken regl olanlar sonrası kirlenme denen şeyi yaşıyormuş aslında. ama detaylı bilmiyorum
Burda bi çok kişi belirti yaşamadığını söylüyo canım :)Kızlar merhaba benim beklenen adet tarihim yarın ama hiç bir belirtim yok ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi 2 ay önce kürtaj oldum heveslenmek istemiyorum ama bi yandan da çok istiyorum belirti olmaması sizce hamilelik olabilir mi
Benim de testim bugun pik oldu, batı beraber beklicez deseneRabbim tez vakitte nasip etsin inşalah canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?