Regl derken çok yoğun kanama değil ki lekelenme şeklinde oluyor hamilelikte, regl başlangıcı gibi öyle tam adetliyken gebelik olmaz üstüne görmek denilen şeyde öyle harıl haril kan gelmesi değil. Çok mu gevezeyim neBizi bulmaz ki öylesiaslında evde test olsa deneyip yaparım ama hem regl olup hemde gidip test almak sacma
Bilmiyorum kuzumm. Ben regl olup hamile olanları okuyunca her reglmde acaba bende olabilir miyim diyorum
Regl derken çok yoğun kanama değil ki lekelenme şeklinde oluyor hamilelikte, regl başlangıcı gibi öyle tam adetliyken gebelik olmaz üstüne görmek denilen şeyde öyle harıl haril kan gelmesi değil. Çok mu gevezeyim ne
Bende geçen ay her belirti vardı ama regl oldum hemde hiç ağrımadığı kadar ağrılı geçti istifar ettirdiKuzenimin eşi bildiğin harıl harıl oldu valla. Doktor hamilesin demiş şaka yapıyor falan sandım diyor. Bildiğin regl oluyordum o an dedi:)
Aaa düşük falanda olmadı degilnmi dogurduKuzenimin eşi bildiğin harıl harıl oldu valla. Doktor hamilesin demiş şaka yapıyor falan sandım diyor. Bildiğin regl oluyordum o an dedi:)
Bende geçen ay her belirti vardı ama regl oldum hemde hiç ağrımadığı kadar ağrılı geçti istifar ettirdi
Canım öyle diyolar ama regl kanaması gbi kanama yaşayanlarda olmş kimi ilk ay kimi 2,3 ay kimi 9 ay :) ben yaşamadım bilemem söyleyenlerin yalancısıyımRegl derken çok yoğun kanama değil ki lekelenme şeklinde oluyor hamilelikte, regl başlangıcı gibi öyle tam adetliyken gebelik olmaz üstüne görmek denilen şeyde öyle harıl haril kan gelmesi değil. Çok mu gevezeyim ne
Aaa düşük falanda olmadı degilnmi dogurdu
Benimde ağrırdı ama bu çok fazlaydıBenimde tam tersi hayatımda ilk defa bu ay ağrısız regl oldum çok güzelmiş ya:)
Allah bağışlasınDoğurdu çok minnoş bir kızı oldu
kız çok az sürmüş ya ben olsam çok şüphelenirdimOnu bende hep düşünüyorum fjekdkekekek bu arada regl 1.5 gün sürdü yaw. Bu aralar bunu yaşayan varmı acaba bir sıkıntı yoktur inş
Ben yaşadım cnm 1 bucuk gün cok kısa sürdü ve yogun deildi, sonra leke leke geldiOnu bende hep düşünüyorum fjekdkekekek bu arada regl 1.5 gün sürdü yaw. Bu aralar bunu yaşayan varmı acaba bir sıkıntı yoktur inş
Bat A daha 6 gün var canım ilk gebelik olacak Allah’ın izniyle bu ay ovulasyon testi yaptım kozlar hepinize öneriyorumGözün aydın sağlıkla gelsin bebiş. Bat ne zmandı. İlk gebelik mi
Yeni evliyim çok da dikkat ettim hiç etmediğim kadar patikle uyudum sen düşünÜşüttünmü acaba
kız çok az sürmüş ya ben olsam çok şüphelenirdim
şu şans bi yüzümüze gülmedi kii zatenAman yok nerede bizde o şans :) yalnız hala göğüslerim de ağrıyor ama hormon ilaçlarının etkisi hala sürüyor die düşünüyorum :)
Oldu, olduOyyy:) çok sıcak olmadımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?