Orası öyle canım da bilmiyorum belki de şansadır çünkü benim adetime daha 6 gün varBosa para veriyormuşuz su erken gebelik testlerineaynı çıkmıslar ya
Burada aktif okuyprum yazdıklarınızı inşallah bende güzel haber veririm bu ay, bu ay özellikle 2 gündüe annem dahil 3/4 kişi beni rüyasında hamile görmüş rabbim hayra çevirsinAnladım canım haberdar et :)
Normal gebelik testinin markası neydi canımOrası öyle canım da bilmiyorum belki de şansadır çünkü benim adetime daha 6 gün var
inşallah olur canımmBurada aktif okuyprum yazdıklarınızı inşallah bende güzel haber veririm bu ay, bu ay özellikle 2 gündüe annem dahil 3/4 kişi beni rüyasında hamile görmüş rabbim hayra çevirsin
Çikılata kisti de cocuk olusumunu engelliyor diyorlarÇikolata kist ne canım benim de ilk denemem oldu bu ay
Aşılamayı ne zaman yapıyorlar adetliyken miBen de aşılamayı ankarada yaptırcam yaza inşallah
KeşkeYaza normal gebe kalırsın inşalah canım benim ❤
Yumurtlama günündeAşılamayı ne zaman yapıyorlar adetliyken mi
Simdi 3.Gunum reglin acaba haftaya gitsem mi ama gemen tedavi uygulamaz bence daha 8 ay oldu evleneli 1 yıl bekle falan der benceYumurtlama gününde
Cnm ailede cocugu olmayan varsa hala teyze kardes Fln beklemiyorlar inşallah olur en kısa zamandaSimdi 3.Gunum reglin acaba haftaya gitsem mi ama gemen tedavi uygulamaz bence daha 8 ay oldu evleneli 1 yıl bekle falan der bence
Hmm ailede sorun yok bakalım ne olck insallah olur canımCnm ailede cocugu olmayan varsa hala teyze kardes Fln beklemiyorlar inşallah olur en kısa zamanda
Hormon tahlılı yaptırdın mı hiç 3. Gün se yarın hemen gıt, asılama yapmazlar ama dahaSimdi 3.Gunum reglin acaba haftaya gitsem mi ama gemen tedavi uygulamaz bence daha 8 ay oldu evleneli 1 yıl bekle falan der bence
Yada esinin dayılarında varsa hani cocuğu olmuş ama varikosel varsa örneğin tedaviyle hemen oluyo ya da ameliyatla bence eslerde doktora gitmeli kesinlikle cnmHmm ailede sorun yok bakalım ne olck insallah olur canım
Cnm gözün aydın olsunLaboquick yaptım canım sabah 5 liralıktan sonra evde erken gebelik testi vardı prediktör onu yaptım
Hayır yaptırmadım hic tahlılHormon tahlılı yaptırdın mı hiç 3. Gün se yarın hemen gıt, asılama yapmazlar ama daha
Yumurtlamışsındır canım büyük ihtimalKızlar bugün seffaf uzayan akıntım vardı ve belim cok ağrıdı regle 14. Gün var acaba yumurtladım mı çatladım mı
İnşAllah oyle umuyorumYumurtlamışsındır canım büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?