Bence hamilesin canımmmm benim adetime 6 gün var bende beklemedeyimMerhaba kizlar. Benim yaklasik 1 haftadir goguslerim dokununca aciyo bide yone 1 haftadir falan sag bacagimin on ustu ve ara ara sag kasigima batma oluyo. Giriyo cikiyo sanki. Az oncede tuvalete gittigimde peceteye pembe leke geldi cok az akintiyla karisik gibi birsey. Adetime 5 6 gun var daha. Sizce nedir ya ? Yumurtladigimi dusundugum gun iliskide olmustu. Hamile miyimdir acaba yoksa cok mu erken belirtiler icin
İnşallah bebeğin yerleşme kanamasıdırMerhaba kizlar. Benim yaklasik 1 haftadir goguslerim dokununca aciyo bide yone 1 haftadir falan sag bacagimin on ustu ve ara ara sag kasigima batma oluyo. Giriyo cikiyo sanki. Az oncede tuvalete gittigimde peceteye pembe leke geldi cok az akintiyla karisik gibi birsey. Adetime 5 6 gun var daha. Sizce nedir ya ? Yumurtladigimi dusundugum gun iliskide olmustu. Hamile miyimdir acaba yoksa cok mu erken belirtiler icin
Canım benim günü ile ilgili bilgim yok ama incir kürü prolaktin seviyesini yükseltiyormuş eğer sınıra yakınsa kullanma derimKizlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum şu an ben incir kürü aslan pençesi ve çakşır içiyorum ya yumurta catladiktan sonra bırakayım mi bir daha adet bitince yeniden başlayayım diyorum yoksa 21 gün diyorlar ya öyle mi yapayım çünkü 10 gündür yapıyorum şu an
Yerleşme kanaması olabilir ya da ikinci yumurtlama kanaması olabilir canım regl gününü bekleyip gelmezse test yapabilirsinMerhaba kizlar. Benim yaklasik 1 haftadir goguslerim dokununca aciyo bide yone 1 haftadir falan sag bacagimin on ustu ve ara ara sag kasigima batma oluyo. Giriyo cikiyo sanki. Az oncede tuvalete gittigimde peceteye pembe leke geldi cok az akintiyla karisik gibi birsey. Adetime 5 6 gun var daha. Sizce nedir ya ? Yumurtladigimi dusundugum gun iliskide olmustu. Hamile miyimdir acaba yoksa cok mu erken belirtiler icin
Ayy insaah cok istiyorumm cunku. Ama korkum su 3 gun once calistigim magaza tekrar acildi duzenleme yapmak zorundayiz ve agir seyler cok kaldirdim birde bugun manken giydirio cikarirken mankenin ayagi sertce kasigima carpti. Ondan da kanama olmus olabilir mi acaba. Allah korusun bebisim yerlesmeden dusmesindeBence hamilesin canımmmm benim adetime 6 gün var bende beklemedeyim
2. Yumurtlama mi oluyo ? Bilmiyodum ayda 1 kere oluyo saniyordumYerleşme kanaması olabilir ya da ikinci yumurtlama kanaması olabilir canım regl gününü bekleyip gelmezse test yapabilirsin
Insallah oyledir yaa acaba erken gebelik testi var evde yapsam mi ki Sabahİnşallah bebeğin yerleşme kanamasıdır
Yok canım iki kez yumurtlarız bazı aylarda normal yani ama bana sanki yerleşme kanaması gibi geldi hayırlısı bakalım2. Yumurtlama mi oluyo ? Bilmiyodum ayda 1 kere oluyo saniyordum
Umarim oyledirr test yapsam mi ki yarin sabah erken gebelik testi var evde yumurtlamamin ustunden 15 gun gecti adetime de 5 6 gun varYok canım iki kez yumurtlarız bazı aylarda normal yani ama bana sanki yerleşme kanaması gibi geldi hayırlısı bakalım
Bence hamilesinMerhaba kizlar. Benim yaklasik 1 haftadir goguslerim dokununca aciyo bide yone 1 haftadir falan sag bacagimin on ustu ve ara ara sag kasigima batma oluyo. Giriyo cikiyo sanki. Az oncede tuvalete gittigimde peceteye pembe leke geldi cok az akintiyla karisik gibi birsey. Adetime 5 6 gun var daha. Sizce nedir ya ? Yumurtladigimi dusundugum gun iliskide olmustu. Hamile miyimdir acaba yoksa cok mu erken belirtiler icin
Bence yapmalısın canım ama leke geldi ise yeni yerleşiyor olabilir yani testte çıkmazsa da üzülme geç döllenme gibi duruyorUmarim oyledirr test yapsam mi ki yarin sabah erken gebelik testi var evde yumurtlamamin ustunden 15 gun gecti adetime de 5 6 gun var
Ben de aynı fikirdeyim evet önceden doktor yoktu bu tür otlar çare oluyordu ama danışmak lazım. Mesela incir kürü prolaktin seviyesini yükseltiyormuş eğer sınıra yakınsa önerilmez aksine çocuk oluşunu engeller, mesela karaciğeri rahatsız olan ama bilmeyen biri ot vb bitkisel şeyler kullanırsa karaciğeri iflas derecesine gelir karaciğer bitkisel ürünleri sevmez kontrollü yapmak lazım hele okuyorum bazı arkadaşlar beş altı şeyi aynı anda kullanıyor daha beter olacaklar Allah korusunArkadaşlar lütfen herkesten duyduğunuz otları, içecekleri hatta takviye gıdaları kafanıza göre kullanmayın. Şöyle düşünün tansiyonunuzla ilgili bir problem yokken ben size şu an tansiyon hapı versem içer misiniz? Unutmayın bitkiler birer ilaç etken maddesi taşırlar ve siz onları kontrolsüzce içtiğinizde belki ihtiyacınızdan çooook fazlasını alabilir ve daga büyük zararlara yol açabilirsiniz. Herkesin hastalıklara olan genetik yatkınlığı farklıdır ve bunu bilmeniz mümkün değildir. Bu hastalıkları tetikleyebilir. Lütfen doktorumuza danışalım❤
Ayy sabah bi yapiyim barrii cikmazsa adet gecikirse yaparim yine :)Bence yapmalısın canım ama leke geldi ise yeni yerleşiyor olabilir yani testte çıkmazsa da üzülme geç döllenme gibi duruyor
Yap yap çıkar inşallah. Bende 6 gün kala yapmayı planlıyorum.Ayy sabah bi yapiyim barrii cikmazsa adet gecikirse yaparim yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?