Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum şu an ben incir kürü aslan pençesi ve çakşır içiyorum ya yumurta catladiktan sonra bırakayım mi bir daha adet bitince yeniden başlayayım diyorum yoksa 21 gün diyorlar ya öyle mi yapayım çünkü 10 gündür yapıyorum şu an

Merhaba kizlar. Benim yaklasik 1 haftadir goguslerim dokununca aciyo bide yone 1 haftadir falan sag bacagimin on ustu ve ara ara sag kasigima batma oluyo. Giriyo cikiyo sanki. Az oncede tuvalete gittigimde peceteye pembe leke geldi cok az akintiyla karisik gibi birsey. Adetime 5 6 gun var daha. Sizce nedir ya ? Yumurtladigimi dusundugum gun iliskide olmustu. Hamile miyimdir acaba yoksa cok mu erken belirtiler icin

Bence hamilesin canımmmm benim adetime 6 gün var bende beklemedeyim

İnşallah bebeğin yerleşme kanamasıdır

Canım benim günü ile ilgili bilgim yok ama incir kürü prolaktin seviyesini yükseltiyormuş eğer sınıra yakınsa kullanma derim

Yerleşme kanaması olabilir ya da ikinci yumurtlama kanaması olabilir canım regl gününü bekleyip gelmezse test yapabilirsin

Bence hamilesin canımmmm benim adetime 6 gün var bende beklemedeyim
Ayy insaah cok istiyorumm cunku. Ama korkum su 3 gun once calistigim magaza tekrar acildi duzenleme yapmak zorundayiz ve agir seyler cok kaldirdim birde bugun manken giydirio cikarirken mankenin ayagi sertce kasigima carpti. Ondan da kanama olmus olabilir mi acaba. Allah korusun bebisim yerlesmeden dusmesinde

Yok canım iki kez yumurtlarız bazı aylarda normal yani ama bana sanki yerleşme kanaması gibi geldi hayırlısı bakalım
Umarim oyledirr test yapsam mi ki yarin sabah erken gebelik testi var evde yumurtlamamin ustunden 15 gun gecti adetime de 5 6 gun var

Bence hamilesin

Arkadaşlar lütfen herkesten duyduğunuz otları, içecekleri hatta takviye gıdaları kafanıza göre kullanmayın. Şöyle düşünün tansiyonunuzla ilgili bir problem yokken ben size şu an tansiyon hapı versem içer misiniz? Unutmayın bitkiler birer ilaç etken maddesi taşırlar ve siz onları kontrolsüzce içtiğinizde belki ihtiyacınızdan çooook fazlasını alabilir ve daga büyük zararlara yol açabilirsiniz. Herkesin hastalıklara olan genetik yatkınlığı farklıdır ve bunu bilmeniz mümkün değildir. Bu hastalıkları tetikleyebilir. Lütfen doktorumuza danışalım

Umarim oyledirr test yapsam mi ki yarin sabah erken gebelik testi var evde yumurtlamamin ustunden 15 gun gecti adetime de 5 6 gun var
Bence yapmalısın canım ama leke geldi ise yeni yerleşiyor olabilir yani testte çıkmazsa da üzülme geç döllenme gibi duruyor

Her an adet olacakmış gibi kasık ağrım ve sürekli ıslaklık hissediyorum ama lavaboya gidince akıntı bile yok. Normalde ben çok akıntı görürüm peçete varken çamaşırım falan lekelenir hatta ama bu ay hiç yok gibi.

Gögüs damarlarım aşırı büyüdü mot mor çok belli ucu sürekli çıkık ve hassas.

Ben de aynı fikirdeyim evet önceden doktor yoktu bu tür otlar çare oluyordu ama danışmak lazım. Mesela incir kürü prolaktin seviyesini yükseltiyormuş eğer sınıra yakınsa önerilmez aksine çocuk oluşunu engeller, mesela karaciğeri rahatsız olan ama bilmeyen biri ot vb bitkisel şeyler kullanırsa karaciğeri iflas derecesine gelir karaciğer bitkisel ürünleri sevmez kontrollü yapmak lazım hele okuyorum bazı arkadaşlar beş altı şeyi aynı anda kullanıyor daha beter olacaklar Allah korusun

[QUOT
E="Azze, post: 63748505, member: 974460"]
Bence hamilesin
[/QUOTE]
Yaaa insallah Azze cim mayis bana insallah ugurlu gelir belki anneler gununde anne olacagimi ogrenirim :) ne guzel oluur :)
Test yapsam mi beklesem mi emin olamadim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…