Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizden güzel haberler geldikçe içim bir hoş oluyor. İnşallah bu topikteki herkes en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebek sahibi olur.

kesinlikleee canım öyle. Burda okuyorum, okudukça hayretler içinde kalıyorum. İnanın bana normal şartlarda çay yaparken bile maksimum 2 bitki birbirine karıştırılmalı. O kadar ciddi tehlikeleri var ki. üsteliko çok güvendiğimiz aktarlardan alınan bitkilerin gerçek tür olup olmadığını bile bilemeyiz. Ayy bu konu da konuşursam sabaha kadar sürer Kısaca hele ki ilaç kullanıyorsak, karaciğer, böbrek, hormon problemlerimiz varsa dr’a danışmadan kullanmayalım. bana katıldığıın için çoook teşekkür ederimm

Kızlar bisey sorucam simdi adetten sonra saymaya başlıyoruz ya yumurtlama günleri icin adetin 12-13-14-15 günleri iliski olmalı demişti dr bana ondan sonraki hafta iliski olmalı mi yinede tam anlamadım da ?

Kızlar bisey sorucam simdi adetten sonra saymaya başlıyoruz ya yumurtlama günleri icin adetin 12-13-14-15 günleri iliski olmalı demişti dr bana ondan sonraki hafta iliski olmalı mi yinede tam anlamadım da ?
Kuzum herkes aynı yumurtlamaz ki bak ben 16. Gün yumurtladım mesela takibi yapılacak mı yoksa kafadan mı verdi o günleri?

[QUOT
E="Azze, post: 63748505, member: 974460"]
Bence hamilesin
Yaaa insallah Azze cim mayis bana insallah ugurlu gelir belki anneler gununde anne olacagimi ogrenirim :) ne guzel oluur :)
Test yapsam mi beklesem mi emin olamadim ya
[/QUOTE]
yap kuzum keyfimiz yerine gelsinbn

Adetinin düzenli olup olmaması da önemlidir. Sanıyorum 28 günde bir adet oluyorsunuz?

Kızlar kurtaj sonrası döngülerim 33 güne cıktı(31 gundu normalde) Bu ay dongunun 21. gününde yumurtladım(uygulamadan 2 gün sonra) Bu yumurta tembelliği mi demek oluyor? Doktorum yumurtaların cok guzel demisti 2 ay önce

Adetinin düzenli olup olmaması da önemlidir. Sanıyorum 28 günde bir adet oluyorsunuz?
Evet daha önceki aylarda olan adetlerimi not almistim 28 gunde bi çıkıyor Öyleyse benim dediğim gibi mi acaba? Her hafta insan yoruluyor iliskiden üst üste cunku (

Canım benim tamda dediğin gibi 12-13- bir gün ara 15-16 günleri deneme oldu. Ondan sonra hiç olmadı tuttuysa eğer bunlardan tuttu.

Benimde 28 güne düştü. Dengemiz şaştı resmen artık. Hayatımda yasadıgım en berbat şey olarak kalcak kürtaj.

Benimde ilk kez bu ay belirdi cok heveslenmiştimm ama
Ben hiç gögüs hassasiyeti yaşamam. Adet olucağım zaman sadece şişer ve söner. Ama tabi nu ay korunmayı bırakdım diye vücut farklı bir tepki veriyorsa bilemem.

Benimde 28 güne düştü. Dengemiz şaştı resmen artık. Hayatımda yasadıgım en berbat şey olarak kalcak kürtaj.
Bir de 2 aydir bol miktarda ve ağrısız kanamam oluyor, birseyler degisti belli ki, bu canımı cok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…