Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandım canm ama hep C koyu T silik çıktı ve ikisi belirgin çıktı denediğim zaman
Öyle olmalıymış canım zatennn koyu olduğu günler denenmeliymiş. Ancak bir yandan da düzenli olarak ilişkiye girenlerin zaten böyle testler yapmasına gerek yok bana göre inş olurr gönlünden geçen. Şimdi adet ne zaman senin

Saol canm insallah aminn adetim 15 Mayıs hayırlısı insallah sende nasıl durumlar ?

Ben hiç gögüs hassasiyeti yaşamam. Adet olucağım zaman sadece şişer ve söner. Ama tabi nu ay korunmayı bırakdım diye vücut farklı bir tepki veriyorsa bilemem.
bende yaşamazdım ama yaşadım artık inancım kalmadı hiç bir belirtiye

Kamu spotu gibi olmuş doktora aslan pençesi sorsam çok güler heralde doktorlar ne yazık fitoterapi dersi almiyorlarmis ama biz prof kaan aydosa gittiğimizde sormustuk böyle kürler var şöyle yiyecekler var falan diye o da kullanabilirsiniz demisti hatta bizim bilmediğimiz bir iki şeyde o söylemisti

Bir de 2 aydir bol miktarda ve ağrısız kanamam oluyor, birseyler degisti belli ki, bu canımı cok sıkıyor
Benimde kananamam arttı. Aşırı derece de hemde keşke bi kaç ay sonra kalsaydım da böyle olmasaydı diyorum

iyi akşamlar kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebişler inşallah bu ovulasyon testim bu sefer daha net çıktı. Ama ben dediğiniz saatlerde yapamadım cünkü sıvı alımına dikkat edemedim malum oruç açınca yiyoruz içiyoruz ovulasyon testi için saat çok mu önemli ki yani doğruluk payı yok mu bunun simdi

Eklentiler

• image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bir şey soracağım. Sat 29 Nisan'dı. Ve 1 mayıstan beri korunmayi bıraktık. 4-5 Mayısta ovulasyon testi yapmıştım acaba ne çıkacak diye. Hafif silik çıkmıştı. Ben de daha var herhalde diye düşünmüştüm. Çünkü iki tane uygulama kullanıyorum. İkisinde de dün bugün yarın yumurtlama döneminde olduğum görünüyor.

Ama bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıkmadı. Hatta silik çizgi bile yok.
Bu ne anlama geliyor. 4-5 Mayıs'ta silik olan çizginin şuan koyulasmaya baslamasi lazım. Ama tamamen gitti acaba hemen adet sonrası mi yumurtladim?

Mesela dün değerlendirdim bugün durayım dedim ama gene emin olamadım sizle paylaşmak istedim Yine testi sizce ne yapmalıyım

silik olan dün diğeri bugün ne yapcamı bilemedim

Eklentiler

• 6DA561DE-7B4E-4FEF-B8B2-732B4F53E180.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 960D9D13-4B34-4829-BB2C-B690889B4871.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
Canım benim bugün pik oldu ama dün çok silikti. Programa göre 5 gün önce yumurtlamaliydim ama bugün yumurtladim

Eveeet ne yazık ki Bilmiyorlar oysa hepsi öğrense keşke. Belki bir fitoterapi uzmanından destek alınabilir sormak içinn

Bat A daha 6 gün var canım ilk gebelik olacak Allah’ın izniyle bu ay ovulasyon testi yaptım kozlar hepinize öneriyorum
Bnde ovulasyon ile kalmıştım. Bata 6 gün kala 36 çkmş tı değer bnmde. Sağlıkla gelsin bebiş cnm

Canım benim bugün pik oldu ama dün çok silikti. Programa göre 5 gün önce yumurtlamaliydim ama bugün yumurtladim
Ben de öyle düşündüm belki programa göre değil de 5 gün sonra falan olacak dedim ama o zaman neden 3 gün önce hafif silikti çizgi de bugün hiç çizgi yoktu

Ayy aynıymış ikimizin insallah guzel haberleri veririz canm geçen hafta oldu mu iliski?
Ayy evet aynııı. Evet canım olduu 2 kez ama ilk kez denedik yani olur mu olmaz mı bilmiyorum Hayırlısı olsun valla ya ama bu ay kalmayı çok istiyorum kendimi çok zor ikna ettim hamileliğe soğumak istemiyorum

Ayy evet aynııı. Evet canım olduu 2 kez ama ilk kez denedik yani olur mu olmaz mı bilmiyorum Hayırlısı olsun valla ya ama bu ay kalmayı çok istiyorum kendimi çok zor ikna ettim hamileliğe soğumak istemiyorum
Hayırlısı olsun canm insallah olur ama olmasada üzülme ilk kez denemişsiniz bir kere istediysen canm peşini bırakmıyorsun merak etme bundan sonra olmayınca daha çok üstüne gidip istiyosun

Eveeet ne yazık ki Bilmiyorlar oysa hepsi öğrense keşke. Belki bir fitoterapi uzmanından destek alınabilir sormak içinn
Kesinlikle katiliyorum şu an modern tıbbın en büyük eksikliği bence beslenme dersi de almiyorlarmis fitoterapide ama tabi kendini geliştirmek isteyen doktorlar alıyorlardır bu eğitimi. Ben cok şeyi birarada yapıyorum şu an o gözlerinize inanamadiginiz benimdir ama hem vücudumu iyi tanırım hem coook araştırıp öyle yapıyorum bu arada normalde yeşil çay bile icemem içtiğim şeyleri bir bardak bazen yarım bardak icebiliyorum hatta annem inanmıyor devam edebilecegime 1 hafta zaman vermişti ama 10 günü gordum.

Hayırlısı olsun canm insallah olur ama olmasada üzülme ilk kez denemişsiniz bir kere istediysen canm peşini bırakmıyorsun merak etme bundan sonra olmayınca daha çok üstüne gidip istiyosun
Yok ya öyle stres yapmıyorumm zaten gayet iyiyim inş çünkü ben bayaaa bir süre daha çocuk istemiyordum ama hayatı bayaa sorgulayarak çocuğa karar vermiştim bu ay kalsam doğum tarihide harika tam kış oluyor valla ne güzeeel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…