- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Ay tedavni ol kuzum sonra gelsin inşallah bebeğin
Kızlar bunu yapalım mutlaka hepimiz birbirimize niyet ederek okuyalım Rabbimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeAynen insAllah sağol canım
Canım bu uygulama nedir?Benim de testler bu şekilde 29 u yumurtlama sayıp başladım 10. Gün bugün herhalde
Aynen..bazen kilodan mi olmuyor diyorum.aslinda 8 kg faxlam var versem cok iyi olcak ama veremiyorum.İyiyim bende bu aralar tatlıya vurdum kendimi kiloma kilo katmaya devam :))
Kilo çok etkili canım... yağ oranımızı ideal oranda tutmalıyız her zaman kadınlar olarak.Aynen..bazen kilodan mi olmuyor diyorum.aslinda 8 kg faxlam var versem cok iyi olcak ama veremiyorum.
Bak benim de bu şekildeydi kuzumBenim de testler bu şekilde 29 u yumurtlama sayıp başladım 10. Gün bugün herhalde
Amin inşallahKızlar bunu yapalım mutlaka hepimiz birbirimize niyet ederek okuyalım Rabbimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize❤
26 nisanda pik olmuş 27 de çatlamaya başlamis benim gördügüm inşallah güzel haberleri alırsın bu ayBak benim de bu şekildeydi kuzum
Kuzum hamile olduğumu öğrendim Perşembe test yaptım kan verdim 28 çıktı doktor pazartesi tekrar kan ver sağlıklı artıyor mu ona bakacak26 nisanda pik olmuş 27 de çatlamaya başlamis benim gördügüm inşallah güzel haberleri alırsın bu ay
Adet zamanın mıKızlar özür dileyerek atıyorum. Orucu bozmam gerekir mi
Ayy onu bilmiyorum amaaa yerleşme mi buKızlar özür dileyerek atıyorum. Orucu bozmam gerekir mi
5 gün vardı ama bugün kasık ağrım vardı canımAdet zamanın mı
Yok kuzum bildiğin regl oldum şuan o kadar yıkıldım ki anlatamam yorganın altına girip günlerce çıkmamak istiyorum. Zaten kasık ağrım var demiştim sabah beş gün vardı erken oldumAyy onu bilmiyorum amaaa yerleşme mi bu
Testin yapılış kurallarina uyulursa cizgi cikmasi lazim, lh vucutta herzaman var ve test duzgun yapilirsa mutlaka çizgi çıkar, çıkmıyorsa ya bozuktur ya yanlış yapılıyordurYoo bende her zaman cikmiyo mesela yumurtlamam 1 mayista oldu dün yaptim ovu.tamamen tek cizgi cikti yada adetim bittikten. Hemen sonra yapiyorum 9.-11.güne kadar tek cikiyo sonra yavaş yavaş diger cizgi cikiyo bence yumurtlamaya uzaklikla alakali yumurtlama zamani uzaksa cikmiyo ama her kadin ayni degil vücuttaki lh degeri ayni degil tabiki ama normal yanı çıkmaması adet bitimi filan
Benim bildiğim bozmak gerekir reglseKızlar özür dileyerek atıyorum. Orucu bozmam gerekir mi
Hiç bilemiyorum canım Benim ama adetten 15 gün sonra görünen lekelenme özür değil adet sayılıyor.5 gün vardı ama bugün kasık ağrım vardı canımpko dan dolayı ilacı yarım bıraktım ondan erken geldi sanırım
Yaaa regl olcağım gün bana da öyle oluyor hep ağlama isteği, hayattan nefret etme. Bu hormonlar çok etkiliyo. Sıkma canını, inş güzel günler göreceğizYok kuzum bildiğin regl oldum şuan o kadar yıkıldım ki anlatamam yorganın altına girip günlerce çıkmamak istiyorum. Zaten kasık ağrım var demiştim sabah beş gün vardı erken oldum
Amin inşallah Allah razı olsun canımAmin inşallahbir de kadir gecesi günü Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp 313 defa ya erhamerrahimin okuyanın dilekleri kabul olurmuş. Aklınızda bulunsun. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?