- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Canım 5 gün erken olması 5 gün gecikmesinden daha iyi bence. Üzme hem kendini bak hepimiz aynı durumdayız sırf bu foruma giren binlerce kadın ve daha girmeyen niceleri ama bir yandan da yeni yeni hamile haberleri alıyoruz almaya devam edicez sen de listedeki tüm arkadas lar da bu güzel haberi vereceksiniz inşallah bu ay değilse diğer ay Allah ne zaman ol derseBen bu ay da elendim kızlar oysa o kadar umudum vardı ki değerlendirdim falan.. OlmadıAzze haziran topiği açarsan haber et ben biraz depresyona girecem
Valla testi tam kuralına göre uyguluyorum 4 saat sivi tuketmeyip sıkışık bi sekilde 12-1 arasi yapiyorum 4 aydir bu sekilde takip yapiyorum ve 4 aydir ayni gunlerde ayni cizgi cikmiyo ben bunu testin bozuk olduguna yoramam çünkü Bozuk olsa 1 olur 3 olur hep olmazTestin yapılış kurallarina uyulursa cizgi cikmasi lazim, lh vucutta herzaman var ve test duzgun yapilirsa mutlaka çizgi çıkar, çıkmıyorsa ya bozuktur ya yanlış yapılıyordur
Sana hiç üzülme felan demicem. Üzül ağlamak istiyosan ağla içini dök. Anca o şekilde rahatlarsın. Hepimiz yasıyoruz aynı seyi. Bi umutla bekliyoruz olmayınca hayal kırıklığı. Bi iki güne çok güzel toparlancağını umut ediyorum.Ben bu ay da elendim kızlar oysa o kadar umudum vardı ki değerlendirdim falan.. OlmadıAzze haziran topiği açarsan haber et ben biraz depresyona girecem
Çok şaşırdım şu an inan, daha iki gün önce yumurtlama oldu testlerden, pko çok degısık bişeymiş cidden, kuzum iyi bi doktorla yumurta takıbı yaptırarak devam et sen. Hatta adetin 3.günü git doktora, üzülme olana kadar devam edecez.Ben bu ay da elendim kızlar oysa o kadar umudum vardı ki değerlendirdim falan.. OlmadıAzze haziran topiği açarsan haber et ben biraz depresyona girecem
Aynen..bazen kilodan mi olmuyor diyorum.aslinda 8 kg faxlam var versem cok iyi olcak ama veremiyorum.
Aynen ben kızımdan sonra kilo verdim ve korumaya geçtim. Ama şuan bile bile yiyorum ve kilo alıyorum. İsteyen her şeyi yapabilir. Ama istemek lazım ciddenVermek çok istemiyoruz galiba :) etrafımdaki arkadaşlar evde hep spor yapıyor çokta güzel veriyor valla :)
Ücretsiz kuzum ben 3.ayı kullanıyorum ama oradaki makaleleri okumak ücretli, ben secmedim luteal faz uzunluğunu ama ilk ay 14 gün oldugu için herhalde 14 günden sayıyor. Gecen ay dogru tahmın ettı.Ben şimdi flo uygulamasına baktım 1 aydan sonra ücretli diyor doğru uygulamaya mi bakıyorumSohrab bir de bu uglulamada luteal fazı biliyor musunuz biliyorsanız ovu rakibinizi daha iyi görürsünüz burda diyor luteal fazida 8 Ila 17 gun arası seçin diyor demek ki standart 14 gün fakat 8 de olabilir 17 de uygulama sectirdigine göre böyle anladım yoksa korktum bir sıkıntım mi var acaba diye çünkü benim 9-10 gün galiba
İlk ay bekle girme luteal faz. Adet olursan kendısı otomatik hesaplar diğer ayı, bakalım doğru mu cıkacak,inşallah adet olmazsın amaBen şimdi flo uygulamasına baktım 1 aydan sonra ücretli diyor doğru uygulamaya mi bakıyorumSohrab bir de bu uglulamada luteal fazı biliyor musunuz biliyorsanız ovu rakibinizi daha iyi görürsünüz burda diyor luteal fazida 8 Ila 17 gun arası seçin diyor demek ki standart 14 gün fakat 8 de olabilir 17 de uygulama sectirdigine göre böyle anladım yoksa korktum bir sıkıntım mi var acaba diye çünkü benim 9-10 gün galiba
Emin olmak icin test yap kuzum belki yerlesme kanamasi olabilirYok kuzum bildiğin regl oldum şuan o kadar yıkıldım ki anlatamam yorganın altına girip günlerce çıkmamak istiyorum. Zaten kasık ağrım var demiştim sabah beş gün vardı erken oldum
Cok sevindimKuzum hamile olduğumu öğrendim Perşembe test yaptım kan verdim 28 çıktı doktor pazartesi tekrar kan ver sağlıklı artıyor mu ona bakacak
Çok şaşırdım şu an inan, daha iki gün önce yumurtlama oldu testlerden, pko çok degısık bişeymiş cidden, kuzum iyi bi doktorla yumurta takıbı yaptırarak devam et sen. Hatta adetin 3.günü git doktora, üzülme olana kadar devam edecez.
Tabiki kuzum hepinize ediyorumCok sevindim☺allahim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza lütfen dualarını eksik etme ❤
Premom diye bı uygulama test fotosu çekip atıyorsun kolay oluyor hatirlamasiCanım bu uygulama nedir?
Tamam 27 si imiş sizinde. Aramızda 2 gün varBak benim de bu şekildeydi kuzum
Canım sakin ol depresyona falan da gireyim deme nolur doktor takibinde de yumurtlama gününü değerlendirirsin, inşallah tez vakitte bebişin gelir canım benimBen bu ay da elendim kızlar oysa o kadar umudum vardı ki değerlendirdim falan.. OlmadıAzze haziran topiği açarsan haber et ben biraz depresyona girecem
Canım üst üste baya değerlendirmşsiniz bugünü es gecebilirsinz bence yarın devam edersin spermler de verimsizleşmesin hemKizlar bu da bugunku testim bi bakarmisiniz rica etsem
11.12.13.14 gunleri degerlendirdik hatta 14. yani dun iki defa degerlendirildi ve bugunde degerlendirilmelimi ??
Ayy çok teşekkür ederim evet güzel uygulamaymışPremom diye bı uygulama test fotosu çekip atıyorsun kolay oluyor hatirlamasi
Bugun catlamismi canim birsey anlamadim sanki 11.12 gunlerden daha silik gibi degerlendegerlendirmicem cunku hic halim yokCanım üst üste baya değerlendirmşsiniz bugünü es gecebilirsinz bence yarın devam edersin spermler de verimsizleşmesin hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?