Canım 13. günde çatlama olmuş ilk silikleşmeye başladığı anda çatlama başlıyor deniliyor zaten bundan sonraki testlerinde hep silik çıkacaktır bugün kendine de eşine de dinlenme ver zaten üst üste olmuş inşallah bebişin gelmiştirBugun catlamismi canim birsey anlamadim sanki 11.12 gunlerden daha silik gibi degerlendegerlendirmicem cunku hic halim yok
Kadir gecesinin tam ne zaman olduğu belli olmuyor bugunmus galiba ben öyle duydum kurslardan bugün çokça dua edelim bir birimizeAmin inşallahbir de kadir gecesi günü Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp 313 defa ya erhamerrahimin okuyanın dilekleri kabul olurmuş. Aklınızda bulunsun. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
Uzulme kuzu, belim cok kotu ağrıyor ben de olacağım..haziranda olacak inşallah umut her zaman var yılmak yokBen bu ay da elendim kızlar oysa o kadar umudum vardı ki değerlendirdim falan.. OlmadıAzze haziran topiği açarsan haber et ben biraz depresyona girecem
Saol canim insallah hepimizin bebisi gelirCanım 13. günde çatlama olmuş ilk silikleşmeye başladığı anda çatlama başlıyor deniliyor zaten bundan sonraki testlerinde hep silik çıkacaktır bugün kendine de eşine de dinlenme ver zaten üst üste olmuş inşallah bebişin gelmiştir
Benimde yengemin beli çok ağrıyodu test yapmış hamile belli olmaz :)Uzulme kuzu, belim cok kotu ağrıyor ben de olacağım..haziranda olacak inşallah umut her zaman var yılmak yok
Öyle mi o zaman bugün daha çok dua edelimKadir gecesinin tam ne zaman olduğu belli olmuyor bugunmus galiba ben öyle duydum kurslardan bugün çokça dua edelim bir birimize
Aynen bugün Lalegül de saat 11 de Cübbeli Ahmet hoca da dua edicek katılalımÖyle mi o zaman bugün daha çok dua edelim
Ilk defa boyle birsey duyuyorum hicbir sekilde mantıklı aciklamasi yok tamam siz bildiğiniz gibi yapmaya devam edinValla testi tam kuralına göre uyguluyorum 4 saat sivi tuketmeyip sıkışık bi sekilde 12-1 arasi yapiyorum 4 aydir bu sekilde takip yapiyorum ve 4 aydir ayni gunlerde ayni cizgi cikmiyo ben bunu testin bozuk olduguna yoramam çünkü Bozuk olsa 1 olur 3 olur hep olmaz
Selam canım iki cizgi aynı koyulukta degil tam pik bugun gerceklesmemis yarın gorceksin gibi duruyor ama bugünü de degerlendirin yarın ve öbür günu de siliklestigi zaman da çatlamadan dolayı degerlendirilmesi gerekiyorkizlar bugun ovulyasyin gunum etdim boyle cikti sizce olmusmu Eki Görüntüle 2632721
Geldi canım geldigeldi mi canım
Hadi inşallahBenimmmdeee regl olacakmışım gibi bir ağrım vaar hafif hafif. Ve ağzımda değişik bir tatttt kuruluk
Tabiki de regliler bizi durduramaz küllerimizden doğarızGeldi canım geldineyse önümüzdeki aya bakcz artık moral bozmak yok❤❤❤
YerimmmTabiki de regliler bizi durduramaz küllerimizden doğarız
ayyy inş yarın sabah test yapcam dayanamıyorumHadi inşallahağızda metalimsi bi tad olurmuş
Canım keşke öyle olsa ama karın ağrım da oluyor benim böyle adetten birkac gün önce başlıyor hafif hafif yoklamaya....hissediyorum yaniBenimde yengemin beli çok ağrıyodu test yapmış hamile belli olmaz :)
ayyy inş yarın sabah test yapcam dayanamıyorumHadi inşallahağızda metalimsi bi tad olurmuş
Reglim bitti 2 gün oldu canımmYerimmm❤ Aynen öyle canımmm❤ sen ne durumdasın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?