Canım fıtık var demişsin ya bende de var da özellikle adet döneminde çok ağrıyor. Sen de de oluyor mu spor yapmak istiyorum ağrıdan yapamıyorumYa ben çalışıyordum, spor da yapıyordum düzenli olarak 4 sene önce. Sonra dedim üniversite sınavına gireyim kendimi deneyeyim bir. Sonra baktım 4 yıllık üniversite için tutuyor puanım. En çok istediğim şeydi örgün olarak üniversiteye gitmek. Dedim ben yaparım bu işiişimi bıraktım gittim okumak icin. Bilgisayar programcılığı mezunuyum, AÖF iktisat, dedim bir de yönetim bilişim sistemleri olsun Sonra zaten bütün sağlık problemleri ortaya cikti, sporu bıraktım. Hareketsiz yaşam zaten vardı. Şu son 2 senedir de inanilmaz kilo aldım. Arkadaşım Leslie önerdi ona başlayacağım
Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuhu canımm Hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı nasılsın iyi buldum seni bende girmeyim diyorumda olmuyo evdeyiz ya hep birde ister istemez giriliyorSeeeeeeeelaaaaaaaammmmmmben geldim! Nisan’da adet olunca girmeyeceğim, kendimi dinlemeyeceğim dedim ama dayanamadım Azze topiği açtığı günden beri gizli gizli takipteydim Birçoğunuzla Mart ve Nisan topiklerinden tanışıyoruz zaten o yüzden sadece muhabbete geldim, kendimi dinlemeyeceğim bu ay, çünkü geçen aylarda burada okuyup okuyup kendimi hamile sandım, her iki ayda da adetlerim hep geç geldi hamile olanlara hayırlı evlatlar diliyorum, bizlere de en kısa sürede inşallah gebe kalmayı
Canım 2 günlük gecikmeyle bugün iftara yarım sast kala adet oldum
Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuhu canımm Hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı nasılsın iyi buldum seni bende girmeyim diyorumda olmuyo evdeyiz ya hep birde ister istemez giriliyor
Yavrum, vallahi evde çok sıkılıyorum. İyiyim çok şükür, oruç tutmanın verdiği acayip bir mutluluk var üzerimde nazar değmesinDiğer topikten batımız yakın olan M momteacher vardı sen ne alemdesin canım görmüyorum pek senide
Doğrudur canım sayfa cok olduğu için takip edememişimdir bende aynen senin gibiyim bu ay farklıyım umut doluyum sanki diğer aylardan daha mutluyum elhamdülillah sevindim seninde oyle olmana ramazan ayı cok güzel yoksa evde karantinada napacaktık bereketiyle geldi maşallah oyle de devam eder bu ay hamile kalıcaz sanki oyle hissettim Rabbim hayırlısını versin tabiki bat ne zamandı seninYavrum, vallahi evde çok sıkılıyorum. İyiyim çok şükür, oruç tutmanın verdiği acayip bir mutluluk var üzerimde nazar değmesinsen nasılsın??? benim tansiyonum normalde düşük 9a 5 filan, hatta bazen 8e 4, reflü de var. O yüzden hayat standartım az az yemek ama hep yemek Aç kalınca hoooppp göz kararması, küüüüttt yatağaaa. O yüzden Allah affetsin hiç tutamadım, çalışınca da tutamadım Ama karantinadan dolayı evdeyim, çok şükür bu yıl tutuyorum, mükemmel bir huzur var içimde sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalktı ❤ M momteacher arada sırada uğruyor bu topiğe, görüyorum. Diyorum ya konunun ilk mesajından beri buradayım ben
Senin de anneler günün kutlu olsun, cevap yazıp göndere basmamışımGüzel kadınlarımmm sizin de anneler gününüz kutlu olsun
Anneler değil annelik kutsaldır. Ne mutlu size ki siz anneliğin o kutsallığını bünyesinde barındırabilen anneler olacaksınız
Amiinn aminnSenin de anneler günün kutlu olsun, cevap yazıp göndere basmamışıminşallah nice güzel yıllar geçiririz anneeeeeeee annneeeeeee sesleriyle
Üstüne görme olmasın canım? Adet gibi geçiren bile oluyormuş, bence test yapKızlaaaar merhaba. 6’sında adet oldum sıradaki batımı verdim bile. Fakat normalde 5 gün dolu dolu adet olan ben sadece 2 gün oldum( ilk gün kıpkırmızı yoğun, ikinci gün damla) 3. gün koyu renk adet sonu kanı gibi ben kendimi bilirim adet olmaya başladığımdan beri aşırı yoğunluk durumum var ilk kez böyle bir adet yaşıyorum benim gibi olan var mı aranızda? Resmen bir gün oldum ve kesildim bebek olsa ilk gün kıpkırmızı gelmezdi diye düşünüyorum. Dönerseniz sevinirim ya
Amin inşallah canım benimBU, ANNE OLMADAN GEÇİRDİĞİMİZ SON ANNELER GÜNÜ OLSUN İNŞALLAH
Sana dün wp dan yazacaktım unuttumÜstüne görme olmasın canım? Adet gibi geçiren bile oluyormuş, bence test yap
Amin inşallah canım benim
Asıl senin anneler günün kutlu olsun... Onu bağrında taşıyorsun tabi ki sen Annesin...Günaydın kızlar. Bugün içim buruk. Bugün anneler günü. Oğlum yanımda değilde mezarda olunca ben anne olmuyor muyum. Arkadaşım şimdi anne adayı demiş bana. Eşim sadece annesinin anneler gününü kutlamış. Kimse beni anne olarak görmüyor bile. Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Unarım bu son kucaklarımız boş olduğu bir anneler günü olur.
Üstüne görme olmasın canım? Adet gibi geçiren bile oluyormuş, bence test yap
Olabilir mi acaba? İlk gün bildiğin aşırı oldum sonra birden kesildi hiç böylesini yaşamamıştım... Bu arada ağzın bal yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?