Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende sabah ilk idrarla yapicam 15 mayis adet günüm bakalim çıkacak mı hic umudum yok belirtim filan yok ama merak ediyorum
Benimde canım 15inde. Ya benim bugün memelerinde hassasiyet çokk arttı ve pek öyle ağrımaz hatta yüz üstü yatamıyorum bit kadarlar ama ağrıtıyolar ajahahj. Onun dışında gaz, kasık ağrısı var... yani bunlar normal şeyler bence ahahah

Bir gebenin günlüğü sayfası normalde kağıt tipi test satıyor ama şimdi korona dan dolayı ithal edemeyince surelab satmaya başlamış istersen oradan alabilirsin çok övüyor ve ondan satın alınca testlerini yorumluyor. 30 ovulasyon 2 gebelik 60 lira dedi. Azze canım havale eft ile satıyor kredi kartı istemiyor bilgin olsun

Umutlanıp çıkmaması çok kötü bir şey siz yine de çok umutlanmamaya çalışın inşaallah doğru hissediyodursunuz. Benimde görmediğim belirtiler oluyodu kesin diyodum ya kesin artık boş değil ama öyle çıkmıyodu

Pikten sonra silikleşirse anlıyorsun cnm, bi de sancı oluyor bende bugun cok sıddetlı sancı yarınki testim buyuk ıhtımalle silik cıkar

yaa bakarım ona o zaman. Ama o marka nasıl acaba hiç duymadım

yaa bakarım ona o zaman. Ama o marka nasıl acaba hiç duymadım
Garanti veriyor kadın iyi olmasa garanti vermez bayağı müşterisi var. Kısa süreliğine bu markadan satacakmış normalde çubuk şeklinde ithal bir ürün satıyor. Bide araştırdım normalde tanesini 7 liradan falan satıyorlar bu markanın. Laboquick den pahalı

Valla benim göğüsler hiç hassas olmadi gecen ay gazdan ucacaktim simdi oda yok hicbisey yok umudum da yok sanki bilmiyorum bence yok bu ayda ama içimdeki sesleri bastıramiyorum evde 2 tane test var ya illa onlari kullancam yoksa bayatlar bana

ciddi misin. Bu aydan geçti ama önümüzde ki ay alırım o zaman ya. Çok teşekkür ederimm cok iyi oldı bu :)

Ayy canım hiç umutlanmıyorumm yani hiç derken olsa çok sevinirim tabii ama olmasa da şu an kendi adıma off poff demem ben. İlk defa denedim o da haydi rassst gele diye yani olmazsa şaşırmam ama bu konular hakkında hiç deneyimim yok sadece içeride neler olduğunu bilimsel açıdan biliyorum

Yaa bence için nasıl rahat edecekse onu yap kuzum

Isye bende alirsam ondan almayi düşünüyorum..bu ayda ondan mi denesem napsam...laboquick 10 tane kaldi elimde yetmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…