Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar fıtığınız varsa dikkat edin ben geçen yıl ameliyat oldum fıtıktan, Fıtık varsa spor ağır kaldırmak kilo almak riskli
Evet canım var ama bana ameliyat falan demedi en çok sol kalça içinde ağrım oluyor

Bugün 19. Günüm ama maalesef hala pik yok Tonlar hep böyle gidiyo günlerdir ne artma var ne azalma

Eklentiler

• 0355637A-9354-44B2-B51B-D77E5C601DAC.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 40
Kesinlikle öylee nispet günü gibii tabikide ararsın annni konusursun kutlarsın gününü ama bende sosyal medyada paylaşılmasını hiç sevmiyorum. Anesi olmayan cocugunu kaybeden anne olamayan var. Benimde babam yok mesela babalar günü geldiği zaman o resim paylaşanların hepsine küfür ediyorum içimden resmen nispet gibi geliyor ama bilmiyolar canı yananları düşünmüyolar.

Ben anneme gece yarısı mesaj attım durum paylaştım yine de sabah benim bir tane evladım varmış diye eniştem in yolladığı çiçeği paylaşmış o yazdığı o kadar canımı yaktı ki.. Ne demek Bi tane evladım varmış ya.. Gerçekten bazen anneler çok bencil ve kırıcı oluyor

M momteacher sagliklihayat kızlar alıntılayamadım mesajlarınızı çok mesaj yazılmış akşamdan beri ne bir kedim var ne bir hobim... gece yatmaz, sabah kalkmaz oldum bu ramazanda aha bu saatte uyandım madecassol kremi bana vulva için vermişti bir doktor, beni çatara çutara yakmıştı meğerse içinde alkol varmış. Kullanırsanız elinizde yüzünüzde filan çok dikkatli kullanın

Ben
Benim 26 su pikti canım adetime 4 gün kala öğrendim benimkide aynı senin dediğin gibi oldu 26 su kop köyü ertesi gün silikti
Bakalım ben de cuma yaptım negatif ti bir daha yapmaya korkuyorum adet günümü beklicemteşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Haftada bir kez bepantol kremle karıstırınca iyi geliyo ama bende hiçbirsey yapamıyorum uyku bile uyuyamıyorum düzenim cok bozuldu

Kayboldum kiz ovu testi siliklesti belirtimde yok biraktim uzaklasiyim dedim belki cok takmisimdir gerci taksamda yumurtaliklari etkileyemem ama ne biliyim ya adet geLmedi halaa 25 den beri tık yok bi adet olcak gibi oluom bi gidio fln öle el isi yapiom bnde bunu yapiom az kaldi da sonra ne bulurum bilmiom ilk kez yapiom degidik seyler bide bunlar var bak elim yatkinmis onu ögrendim ii kafa dagitio yorucu ama guzl sonuc aliorum
Bni sordugun icin ts ederm cok mutlu oldum

ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN

Eklentiler

• 20200510_015218.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 30
  • images.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200509_141229.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200508_215837.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 25
Haftada bir kez bepantol kremle karıstırınca iyi geliyo ama bende hiçbirsey yapamıyorum uyku bile uyuyamıyorum düzenim cok bozuldu
Bepanthenle karıştırıp nerene sürüyon kız? Ben de öyle oldum valla. Gece 11buöuk gibi uykum geliyor yatıyorum yatağa, yok, uçup gidiyor. Karantina ve oruç böyle yapmış olabilir. İlk başlarda uyuyordum 2 buçuk saat sahura kadar, 10 dk uyumadım, 20 dk uyumadım derken şimdi tümüyle uyuyamıyorum. İş başlayınca napıcam hiç bilmiyorum sinirlerim de bozuldu dışarıya çıkamamaktan. Riskli bölgede değilim ama yine de var koronavirüs ilçemizde maalesef. Çok dikkat ediyoruz eşimle. Bazen geceleri 11’de hemen evin sokağında dolaşıp geliyoruz, bazen de gündüz herkesten uzak çayıra ovaya kaçıyoruz ama 1 saat bir şey sürüyor, yetmiyor. İnsan görmeyi özledim

Ben de 6 yıl once kaybettim babamı

Vulvaya ne için vermişti bu kremi canım

Canım kremi karıstırıp haftada bir gece yatarken yüzüne boynuna sürüyorsun lekeler sivilceler izler fln gidiyor özellikle güneş yanıkları. Ne güzel yine arada cıkıyor musunuz biz sehrin göbeğinde evde tıkalı kaldık bir iki kez cıktım sadece eşim sitenin bahcesine bile izin vermiyor risk için

Hoşgeldin canımmmm.Hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz inan. Kendimizi dinlediğimizden belirti gösteriyoruz sonra hüsran bu ay bende dinlemicem kendimi

Vulvaya ne için vermişti bu kremi canım
Benim vulva girişinde ilişki esnasında çatlama ve yanma oluşuyor. İlk gittiğim doktorlardan bir tanesi o bölgeye sürmem için vermişti. 1 kez sürdüm ama sanki açık yaraya işemişim daha çok yakmıştı. Sonra da kullanmadım attım çöpe. Cildiyeye gittim daha sonra, tabii ki yakar içinde alkol var, madecassol deri soyucu bir kremdir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…