Canım doktora felan mı gitsen ki? Bu kadar uzun süre gelmemeside problem sanki. Ya bende böyle şeylerle uğraşmak istyorum beki de başlarım çok hoş gözüküyolar :)Kayboldumkiz ovu testi siliklesti belirtimde yok biraktim uzaklasiyim dedim belki cok takmisimdir gerci taksamda yumurtaliklari etkileyemem ama ne biliyim ya adet geLmedi halaa 25 den beri tık yok bi adet olcak gibi oluom bi gidio fln öle el isi yapiom bnde bunu yapiom az kaldi da sonra ne bulurum bilmiom ilk kez yapiom degidik seyler bide bunlar var bak elim yatkinmis onu ögrendim ii kafa dagitio yorucu ama guzl sonuc aliorum
Bni sordugun icin ts ederm cok mutlu oldum
ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN
Hoş buldum canımHoşgeldin canımmmm.Hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz inan. Kendimizi dinlediğimizden belirti gösteriyoruz sonra hüsranbu ay bende dinlemicem kendimi
Aminnn inşallahAmin inşallahArkadaşlarıma hem kutlu olsun diye mesaj yazıyorum hemde bi yandan ağlıyorum inşallah Allahım bizede bu duyguyu yakın zamanda tattırır
Walla bklemeyi dusunuorum zaten 2 yil boyunca en uzun adet dongum 59 oldu bi sekilde belli olur ne olcagim.Canım doktora felan mı gitsen ki? Bu kadar uzun süre gelmemeside problem sanki. Ya bende böyle şeylerle uğraşmak istyorum beki de başlarım çok hoş gözüküyolar :)
Daha erken canım ondan çıkmamıstırKuzum 15 mayıs battt yumurtlama 1 mayıs dı sanıyorumbiz 1-2 mayıs değerlendirdik.
Selam canım fotoya baktım bu yumurtlama akıntısı gibi gelmedi bana yumurta akı gibi seffafliķta olması gerekiyor testini de gördüm yarın yada obür gün buyuk ihtimal piki görürsün.Kızlar ya benim bugün döngüdeki 17. Günüm ama testler hâlâ pik olmadı. Gel gelelim benim 3 gündür vajinal akıntım var yumurta akına benzer her ayki gibi işte. Ovülasyon Testi yapmasam diyeceğim ki yumurtladım. Hatta mantar zannettim en başta gerçi kaşıntım, koku filan yok ama korktum, bir tane Fluzol içtim hap. Sizce nedir bu akıntı ya? Konu bile açtım, fotoğrafını attım. Beyaz akıntının peçetede fotoğrafı, mideniz bulanmazsa bir bakar mısınız? Vajinal Akıntı, Kızlar Lütfen Bakar mısınız?
Bak bugünkü testimi de atayım ve bugün akıntım daha beyazımsı. Nedir acaba yaaa, meraktan çatlicam. İltihap bir şey olmasa bariSelam canım fotoya baktım bu yumurtlama akıntısı gibi gelmedi bana yumurta akı gibi seffafliķta olması gerekiyor testini de gördüm yarın yada obür gün buyuk ihtimal piki görürsün.
Kokulu değilse panikleme canım ben de boyle geldigi oldu enfeksyonum yoktu. Bugun ki teste gore 2 gunun var gibi ama testi yapmaya dev et tabi döngun kac günde birBak bugünkü testimi de atayım ve bugün akıntım daha beyazımsı. Nedir acaba yaaa, meraktan çatlicam. İltihap bir şey olmasa bariama manyak oldum koklamaktan, koku yok, kaşıntı yok, anormal bir durumum yok vücudumda.
Tam da sorcaktım bazen burda okuyorum çaksır suyu falan kullanıyorlar o tür seylerde sebep olur tabi canımBu arada bu ay kafama göre inofolic saşe kullandım, düzenli de kullanmadım. Acaba o mu yaptı bu akıntıyı?
Canım yarın gidicem inşaallahKuzum sen ne yaptın gittin mi hastaneye kan falan verdin mi
Rica ederim canımBakalım ben de cuma yaptım negatif ti bir daha yapmaya korkuyorum adet günümü beklicemteşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hiç cevap vermemek gerekiyor aslında kimse takmazsa yazar yazar giderDünkü mevzu yüzünden sanırım o kadın da engellenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?