- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
Evet canım var ama bana ameliyat falan demedi en çok sol kalça içinde ağrım oluyorKızlar fıtığınız varsa dikkat edin ben geçen yıl ameliyat oldum fıtıktan, Fıtık varsa spor ağır kaldırmak kilo almak riskli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım var ama bana ameliyat falan demedi en çok sol kalça içinde ağrım oluyorKızlar fıtığınız varsa dikkat edin ben geçen yıl ameliyat oldum fıtıktan, Fıtık varsa spor ağır kaldırmak kilo almak riskli
Gerçekten çok sıkıntılı bir durum ne yapmak gerekiyor bilmiyorumAdet döneminde bazen oluyor bazen olmuyor canım. Ama şu 15 gündür çok kötü oldu belim. Spor yapamıyorum ben de![]()
Canım neg benim de
Kesinlikle öylee nispet günü gibii tabikide ararsın annni konusursun kutlarsın gününü ama bende sosyal medyada paylaşılmasını hiç sevmiyorum. Anesi olmayan cocugunu kaybeden anne olamayan var. Benimde babam yok mesela babalar günü geldiği zaman o resim paylaşanların hepsine küfür ediyorum içimden resmen nispet gibi geliyor ama bilmiyolar canı yananları düşünmüyolar.Herkes annesi ile resim paylasıyor, daha once ben de paylasırdım, ama bu sene paylasmayacagım, bi oğrencım var annesını kaybetti bu sene ınstgrama gırıyor, benı de takıp edıyor, cok uzuluyorum paylasımları gordukce o ogrencım gelıyor aklıma bugunu nasıl zor gecırecek diyekeske daha once de belkı baska ınsanların da aynı durumda olabılcegını dusunerek hareket etseymısım.. Annemı aradım konustuk anneler gununu kutladım cok şükür.. annesini kaybedenlerin yarasına tuz basmak gibi geliyor artık paylasım yapmak
Bilmiyorum ben deGerçekten çok sıkıntılı bir durum ne yapmak gerekiyor bilmiyorum
Bakalım ben de cuma yaptım negatif ti bir daha yapmaya korkuyorum adet günümü beklicemBen
Benim 26 su pikti canım adetime 4 gün kala öğrendim benimkide aynı senin dediğin gibi oldu 26 su kop köyü ertesi gün silikti
Olucak inşallah unutmayın her ay yumurtalamaybiliz canım instagramda 36 gün Yumurtlama gören bile varmı belki geç olacaktır bu ayBugün 19. Günüm ama maalesef hala pik yokTonlar hep böyle gidiyo günlerdir ne artma var ne azalma
Haftada bir kez bepantol kremle karıstırınca iyi geliyo ama bende hiçbirsey yapamıyorum uyku bile uyuyamıyorum düzenim cok bozulduM momteachersagliklihayat kızlar alıntılayamadım mesajlarınızı çok mesaj yazılmış akşamdan beri
ne bir kedim var ne bir hobim...
gece yatmaz, sabah kalkmaz oldum bu ramazanda
aha bu saatte uyandım
madecassol kremi bana vulva için vermişti bir doktor, beni çatara çutara yakmıştı meğerse içinde alkol varmış. Kullanırsanız elinizde yüzünüzde filan çok dikkatli kullanın
Kayboldum@Supriz_yumurtam Nerelerdesin?
Bepanthenle karıştırıp nerene sürüyon kız? Ben de öyle oldum valla. Gece 11buöuk gibi uykum geliyor yatıyorum yatağa, yok, uçup gidiyor. Karantina ve oruç böyle yapmış olabilir. İlk başlarda uyuyordum 2 buçuk saat sahura kadar, 10 dk uyumadım, 20 dk uyumadım derken şimdi tümüyle uyuyamıyorum. İş başlayınca napıcam hiç bilmiyorumHaftada bir kez bepantol kremle karıstırınca iyi geliyo ama bende hiçbirsey yapamıyorum uyku bile uyuyamıyorum düzenim cok bozuldu
Amin inşallahBU, ANNE OLMADAN GEÇİRDİĞİMİZ SON ANNELER GÜNÜ OLSUN İNŞALLAH![]()
Ben de 6 yıl once kaybettim babamıKesinlikle öylee nispet günü gibii tabikide ararsın annni konusursun kutlarsın gününü ama bende sosyal medyada paylaşılmasını hiç sevmiyorum. Anesi olmayan cocugunu kaybeden anne olamayan var. Benimde babam yok mesela babalar günü geldiği zaman o resim paylaşanların hepsine küfür ediyorum içimden resmen nispet gibi geliyor ama bilmiyolar canı yananları düşünmüyolar.
Vulvaya ne için vermişti bu kremi canımM momteachersagliklihayat kızlar alıntılayamadım mesajlarınızı çok mesaj yazılmış akşamdan beri
ne bir kedim var ne bir hobim...
gece yatmaz, sabah kalkmaz oldum bu ramazanda
aha bu saatte uyandım
madecassol kremi bana vulva için vermişti bir doktor, beni çatara çutara yakmıştı meğerse içinde alkol varmış. Kullanırsanız elinizde yüzünüzde filan çok dikkatli kullanın
Canım kremi karıstırıp haftada bir gece yatarken yüzüne boynuna sürüyorsun lekeler sivilceler izler fln gidiyor özellikle güneş yanıkları. Ne güzel yine arada cıkıyor musunuz biz sehrin göbeğinde evde tıkalı kaldık bir iki kez cıktım sadece eşim sitenin bahcesine bile izin vermiyor risk içinBepanthenle karıştırıp nerene sürüyon kız? Ben de öyle oldum valla. Gece 11buöuk gibi uykum geliyor yatıyorum yatağa, yok, uçup gidiyor. Karantina ve oruç böyle yapmış olabilir. İlk başlarda uyuyordum 2 buçuk saat sahura kadar, 10 dk uyumadım, 20 dk uyumadım derken şimdi tümüyle uyuyamıyorum. İş başlayınca napıcam hiç bilmiyorumsinirlerim de bozuldu dışarıya çıkamamaktan. Riskli bölgede değilim ama yine de var koronavirüs ilçemizde maalesef. Çok dikkat ediyoruz eşimle. Bazen geceleri 11’de hemen evin sokağında dolaşıp geliyoruz, bazen de gündüz herkesten uzak çayıra ovaya kaçıyoruz ama 1 saat bir şey sürüyor, yetmiyor. İnsan görmeyi özledim
![]()
Hoşgeldin canımmmm.Hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz inan. Kendimizi dinlediğimizden belirti gösteriyoruz sonra hüsranSeeeeeeeelaaaaaaaammmmmmben geldim!
Nisan’da adet olunca girmeyeceğim, kendimi dinlemeyeceğim dedim ama dayanamadım
![]()
Azze topiği açtığı günden beri gizli gizli takipteydim
Birçoğunuzla Mart ve Nisan topiklerinden tanışıyoruz zaten o yüzden sadece muhabbete geldim, kendimi dinlemeyeceğim bu ay, çünkü geçen aylarda burada okuyup okuyup kendimi hamile sandım, her iki ayda da adetlerim hep geç geldi
hamile olanlara hayırlı evlatlar diliyorum, bizlere de en kısa sürede inşallah gebe kalmayı
![]()
Benim vulva girişinde ilişki esnasında çatlama ve yanma oluşuyor. İlk gittiğim doktorlardan bir tanesi o bölgeye sürmem için vermişti. 1 kez sürdüm ama sanki açık yaraya işemişimVulvaya ne için vermişti bu kremi canım