Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayboldum 😂 kiz ovu testi siliklesti belirtimde yok biraktim uzaklasiyim dedim belki cok takmisimdir gerci taksamda yumurtaliklari etkileyemem ama ne biliyim ya adet geLmedi halaa 25 den beri tık yok bi adet olcak gibi oluom bi gidio fln öle 😂 el isi yapiom bnde 😂 bunu yapiom az kaldi da sonra ne bulurum bilmiom 😂 ilk kez yapiom degidik seyler bide bunlar var bak elim yatkinmis onu ögrendim ii kafa dagitio yorucu ama guzl sonuc aliorum😍😇
Bni sordugun icin ts ederm cok mutlu oldum 😍🥰🥰

ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN 🌺🌺🌺🌺🎈
Canım doktora felan mı gitsen ki? Bu kadar uzun süre gelmemeside problem sanki. Ya bende böyle şeylerle uğraşmak istyorum beki de başlarım çok hoş gözüküyolar :)

Canım doktora felan mı gitsen ki? Bu kadar uzun süre gelmemeside problem sanki. Ya bende böyle şeylerle uğraşmak istyorum beki de başlarım çok hoş gözüküyolar :)
Walla bklemeyi dusunuorum zaten 2 yil boyunca en uzun adet dongum 59 oldu bi sekilde belli olur ne olcagim.
Acikcasi yapamam saniordum cok vazgectim cok yanlis yaptim ama isteyince her kadin yapar cidden ucuz maliyetli ve cok guzl oluo bunu bitirince anneme kaynanamada yapcam tavsiye ederim cok basitler ki zincir cekme disinda hic bisey bilmiodum ogrendim cok basit

Kızlar ya benim bugün döngüdeki 17. Günüm ama testler hâlâ pik olmadı. Gel gelelim benim 3 gündür vajinal akıntım var yumurta akına benzer her ayki gibi işte. Ovülasyon Testi yapmasam diyeceğim ki yumurtladım. Hatta mantar zannettim en başta gerçi kaşıntım, koku filan yok ama korktum, bir tane Fluzol içtim hap. Sizce nedir bu akıntı ya? Konu bile açtım, fotoğrafını attım. Beyaz akıntının peçetede fotoğrafı, mideniz bulanmazsa bir bakar mısınız? Vajinal Akıntı, Kızlar Lütfen Bakar mısınız? 😩🥺

Kızlar ya benim bugün döngüdeki 17. Günüm ama testler hâlâ pik olmadı. Gel gelelim benim 3 gündür vajinal akıntım var yumurta akına benzer her ayki gibi işte. Ovülasyon Testi yapmasam diyeceğim ki yumurtladım. Hatta mantar zannettim en başta gerçi kaşıntım, koku filan yok ama korktum, bir tane Fluzol içtim hap. Sizce nedir bu akıntı ya? Konu bile açtım, fotoğrafını attım. Beyaz akıntının peçetede fotoğrafı, mideniz bulanmazsa bir bakar mısınız? Vajinal Akıntı, Kızlar Lütfen Bakar mısınız? 😩🥺
Selam canım fotoya baktım bu yumurtlama akıntısı gibi gelmedi bana yumurta akı gibi seffafliķta olması gerekiyor testini de gördüm yarın yada obür gün buyuk ihtimal piki görürsün.

Selam canım fotoya baktım bu yumurtlama akıntısı gibi gelmedi bana yumurta akı gibi seffafliķta olması gerekiyor testini de gördüm yarın yada obür gün buyuk ihtimal piki görürsün.
Bak bugünkü testimi de atayım ve bugün akıntım daha beyazımsı. Nedir acaba yaaa, meraktan çatlicam. İltihap bir şey olmasa bari 😩 ama manyak oldum koklamaktan, koku yok, kaşıntı yok, anormal bir durumum yok vücudumda. 🤔

Eklentiler

• BE594790-C86D-42BC-86CA-BE4F170C161A.webp
    BE594790-C86D-42BC-86CA-BE4F170C161A.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu arada bu ay kafama göre inofolic saşe kullandım, düzenli de kullanmadım. Acaba o mu yaptı bu akıntıyı?

Bak bugünkü testimi de atayım ve bugün akıntım daha beyazımsı. Nedir acaba yaaa, meraktan çatlicam. İltihap bir şey olmasa bari 😩 ama manyak oldum koklamaktan, koku yok, kaşıntı yok, anormal bir durumum yok vücudumda. 🤔
Kokulu değilse panikleme canım ben de boyle geldigi oldu enfeksyonum yoktu. Bugun ki teste gore 2 gunun var gibi ama testi yapmaya dev et tabi döngun kac günde bir

Cnm idrar yollarını üşütmüşte olabilirsin ben soğuk suyla yıkayınca hemen üşütürüm boyle akıntım olur

kızlar merhaba, benim bat tarihim 17 mayıs. Daha çok yeniyim bu işlerde. 5 yıllık evliyim daha önce hiç denememiz olmadı istemediğimiz için yaşım 28. Nisandaki reglim bitince karar verdik. hatta ovulasyon testi de aldım hiç pik yaptığını görmedim ama yine de koyu olan günleri değerlendirdik. Reglime 7 gün var,ama kasıklarımdabelimde,rahim bölgemde bildiğiniz regl sancısı gibi ağrılar var. Yumurtlama dönemim takvime göre geçmesine rağmen ovülasyon testimde 2 gündür silik çizgi görüyorum.Takip sağlamadığım için geç mi yumurtladım onu da bilmiyorum veya ağrıların sebebi idrar yollarıyla mı alakalı :110: Hamilelik testi yapmicam regl günüm gelene kadar ama bunları yaşayan oldu mu ? bir de yaklaşık 4-5 gün önce ağzımda metalik tat çok uzun sürdü sonra geçti.

sagliklihayat sagliklihayat sen yumurtlama takip ettin mi canım? Benim bu ay önceki 2aya göre erken oldu 9.10. Günler pik oldu, öncekş aylarda bal çörekotu tarçın kürü yapmıştım ondan mı geç yumurtladım bilmiyorum, bu ay hiç bişe yapmadım, pikleride değerlendiremedim sonraki günü değerlendirdim bakalım

Back
X