Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım soğan prolaktin yükseltiyor diyorlar ama iyice bir araştır istersen. forumda bir konuda okumuştum. prolaktin değerin yüksekse soğan, incir, havuç uzak dur derim ☺

Pko hastasıyım soğan kürü öneriliyor ama haftaya randevum var Bi sorayım doktor a yine. Sağol canım benim hayırlı uğurlu olsun sana da, inşallah bize de dua et

canım soğan prolaktin yükseltiyor diyorlar ama iyice bir araştır istersen. forumda bir konuda okumuştum. prolaktin değerin yüksekse soğan, incir, havuç uzak dur derim ☺
İncir havuç kürü prolaktin yükseltici onu biliyorum da soğan ı bilmiyordum da. Olmadı haftaya doktor a gitcem ya Bi bakılsın hormon a öyle başlarım kuzum çok sağol

Kızlar adetin 11. Günündeyim adet ağrısı gibi bir ağrı var kasıklarda sebebi ne ola ki ya

Bence olmuş canim diğerine gore biraz daha silik çünkü ama sen yarin aynı saatte bir daha yap bence biraz daha siliklesirse kesin çatlama olmuştur

Kızlar adetin 11. Günündeyim adet ağrısı gibi bir ağrı var kasıklarda sebebi ne ola ki ya
Yumurtlama olabilir daha önce olmuyor muydu yumurtlama dönemlerinde. Ya da üşüttün mü acaba

Ya doktor a bu prolaktin, Progestan lh faln hepsine bakması için ne demem gerek genel hormon testi mi yoksa gebelik düşünüyorum bu yüzden hormon testi mi??

Çocuk sana göz kırpıyor daha ne cıksın ay cok sevindim maşallah hamileler artıyor hayırlı olsun canım içini rahat tut

Bence olmuş canim diğerine gore biraz daha silik çünkü ama sen yarin aynı saatte bir daha yap bence biraz daha siliklesirse kesin çatlama olmuştur
Değil mi ya bana da öyle geldi ama emin olamadım. Akşam ve yarın bir daha yapayım bakalım fark olacak mı çok teşekkür ederim canım

Ben hayıtı cok duydum ya hiç denedin mi cnm bir araştır istersen

Hayırlı olsun canım hamilesin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlaaaar ben geldim
Neden ban yedim anlamadım ama galiba Azze yine gitmiş oy oy valla bulaşmamak lazım bu tarz gelenlere olan bize oluyor
Aynen canım hep birlikte banlandınız o kişi yüzünden bundan sonra cevap vermek yok birbirimize sürekli uyarıda bulunalım gaza gelirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…