canım soğan prolaktin yükseltiyor diyorlar ama iyice bir araştır istersen. forumda bir konuda okumuştum. prolaktin değerin yüksekse soğan, incir, havuç uzak dur derim ☺Bu arada yeni bat 5 haziran.. Haziran ayı inşallah olur yaben de atayım buraya çift çizgili gebelik testleri. bir de canlar ben bu ay önce Bi soğan suyu yapayım on gün onu içeyim Bi içimi temizlesin diyorum. Bunun harici önereceğiniz bir şeyler var mı canlarım?
Pko hastasıyım soğan kürü öneriliyor ama haftaya randevum var Bi sorayım doktor a yine. Sağol canım benim hayırlı uğurlu olsun sana da, inşallah bize de dua etBuarada bitene kadar derken çakşır kökü suyunu değil yumurtlama dönemi bitene kadar :)) Soğan kürünü herkes önermiyor miyom kist vs varsa diye ama iyice araştırmak lazım. Bence çakşır kökünü deneyin sperm sayısını ve kalitesini acayip artırıyormuş. Biz akşamları da meyve (özellikle muz portakal) ve ceviz tükettik canım ve cok şükür çift çizgiyi gördüm darısı size inşallah
İncir havuç kürü prolaktin yükseltici onu biliyorum da soğan ı bilmiyordum da. Olmadı haftaya doktor a gitcem ya Bi bakılsın hormon a öyle başlarım kuzum çok sağolcanım soğan prolaktin yükseltiyor diyorlar ama iyice bir araştır istersen. forumda bir konuda okumuştum. prolaktin değerin yüksekse soğan, incir, havuç uzak dur derim ☺
canım şu konunun 4. mesajında yazmışlar bak. oku istersen. ben de ilk defa duydum. Ploraktin hormonu yüksekliğiİncir havuç kürü prolaktin yükseltici onu biliyorum da soğan ı bilmiyordum da. Olmadı haftaya doktor a gitcem ya Bi bakılsın hormon a öyle başlarım kuzum çok sağol ❤
Ovv okudum canım çok sağol ben pazartesi doktora gidip tahlil yaptırana kadar kullanmayım regl bitince ikinci gün başlanmalı diyor da varsın beklesin aman.canım şu konunun 4. mesajında yazmışlar bak. oku istersen. ben de ilk defa duydum. Ploraktin hormonu yüksekliği
Bence olmuş canim diğerine gore biraz daha silik çünkü ama sen yarin aynı saatte bir daha yap bence biraz daha siliklesirse kesin çatlama olmuşturMerhaba kizlar yardımınıza ihtiyacım var yineovulasyon testinde piki gördüm. Dün akşam ve bugün öğlen tekrar test yaptım hafif bir ton farkı var ama çatlama oldu mu olmadı mı anlamiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen
Yumurtlama olabilir daha önce olmuyor muydu yumurtlama dönemlerinde. Ya da üşüttün mü acabaKızlar adetin 11. Günündeyim adet ağrısı gibi bir ağrı var kasıklarda sebebi ne ola ki ya
Çocuk sana göz kırpıyor daha ne cıksın ay cok sevindim maşallah hamileler artıyor hayırlı olsun canım içini rahat tutMerhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin
Değil mi ya bana da öyle geldi ama emin olamadım. Akşam ve yarın bir daha yapayım bakalım fark olacak mıBence olmuş canim diğerine gore biraz daha silik çünkü ama sen yarin aynı saatte bir daha yap bence biraz daha siliklesirse kesin çatlama olmuştur
Ben hayıtı cok duydum ya hiç denedin mi cnm bir araştır istersenBu arada yeni bat 5 haziran.. Haziran ayı inşallah olur yaben de atayım buraya çift çizgili gebelik testleri. bir de canlar ben bu ay önce Bi soğan suyu yapayım on gün onu içeyim Bi içimi temizlesin diyorum. Bunun harici önereceğiniz bir şeyler var mı canlarım?
Çocuk düşünüyorum diyince hepsini yaptılar bana.Ya doktor a bu prolaktin, Progestan lh faln hepsine bakması için ne demem gerek genel hormon testi mi yoksa gebelik düşünüyorum bu yüzden hormon testi mi??
Rica ederim canımDeğil mi ya bana da öyle geldi ama emin olamadım. Akşam ve yarın bir daha yapayım bakalım fark olacak mıçok teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun canım hamilesin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin
Aminn canım inşaallah darısı sizin başınıza olsunHayırlı olsun canım olumlu düşün olumlu olsun bu defa herşey güzel olacak sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aynen canım hep birlikte banlandınız o kişi yüzünden bundan sonra cevap vermek yok birbirimize sürekli uyarıda bulunalım gaza gelirsekKızlaaaar ben geldim
Neden ban yedim anlamadım ama galibaAzze yine gitmiş oy oy valla bulaşmamak lazım bu tarz gelenlere olan bize oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?