Kızlar şimdi duydum da, ben pazartesi doktora gidip genel Bi hormon testi istedicem ama reglimin 10. Günü olacak regl harici gidilince hormon testi yapılmaz mı
[/QUOb buyuksehirde degilsen gidebilirsin canım yoksa sokağa çıkma yasağı olacak
Evet ama insallah bu sefer adet olmazsin da bir daha gitmene gerek kalmazTüh ya o zaman boşa gitmesem mi pazartesi günü bugün 4. Günü çünkü.
Ya inşallah kuzum yaEvet ama insallah bu sefer adet olmazsin da bir daha gitmene gerek kalmaz
Yapılır canm ama adetliyken daha net sonuc verıyor kadınlık hormonlarıKızlar şimdi duydum da, ben pazartesi doktora gidip genel Bi hormon testi istedicem ama reglimin 10. Günü olacak regl harici gidilince hormon testi yapılmaz mı
Ay o da kötü oluyo yaa..benim ovuslayon da bi türlü catlama gorunmedigi icin bi ovulasyon takibi yapan kadin gelebelik testi yapsana bi dedi o an bise cikmadi ertesi gun cok silik bi cizgi vardi...tabi bende kuruma çizgisi falan bilmiyorum bi sevin bi sevin sonra tekrar kadina yazdim o da bkledigi icin oyle olmustur gebelik degil dedi hayal kırıklığıba uğradım. ..mümkünse birdaha yasamak istemiyorumBende subat ayinda çıkmıştı kimyasal gebelik oldu gecen ayda cikti cizgi ama adet oldum beklenen günde bu ayda pazar günü yaptm cikti bakalim sonuc ne olacak
Yumurtlamadan sonra kacinci gün bugün belki de erkendir umutsuzluğa kapılma hemenAy o da kötü oluyo yaa..benim ovuslayon da bi türlü catlama gorunmedigi icin bi ovulasyon takibi yapan kadin gelebelik testi yapsana bi dedi o an bise cikmadi ertesi gun cok silik bi cizgi vardi...tabi bende kuruma çizgisi falan bilmiyorum bi sevin bi sevin sonra tekrar kadina yazdim o da bkledigi icin oyle olmustur gebelik degil dedi hayal kırıklığıba uğradım. ..mümkünse birdaha yasamak istemiyorum
Kuzum pazartesi de sokağa çıkma yasağı vardı ya bir arkadaş hatırlattı sağolun yandı randevum yani :/Yapılır canm ama adetliyken daha net sonuc verıyor kadınlık hormonları
İnşallahj pozitif çıkar canım en güzel doğrum günü hediyeni alırsinKizlarr bende bu ay ilk 2. Defa klomen ve matodin kullaniyorum 18inde kontrolum var ve gebelik olursa dogum gunumde ogrenmek nasip olacak inşallah dualarimizi eksik etmeyelim inşallah Allah isteyen herkesin kucagini doldursunn
3. Günü gitmen gerekiuor canım 10 geç olabilirKızlar şimdi duydum da, ben pazartesi doktora gidip genel Bi hormon testi istedicem ama reglimin 10. Günü olacak regl harici gidilince hormon testi yapılmaz mı
Canim var galibaaa adetin geçtiyse kan testi yapsanaEki Görüntüle 2634216
Testime bakar mısınız lütfen?geçen ay bu çizgiden birazdaha silikti ama gebelik olmadı bu ay adetim 1 gün geçti var mı acaba
Canım belkide kimyasal oldum tam kan değerşn düşerken haberin olduu bu da olabilirr inşallah bu sefer hamilelik haberini alırsın kan değerinde deKan testi değerimde 4.27idi
Bende haziran batını verdim ama hala burdayımm. Zaten görmemişler heralde adım yazılmamışş belkide işarettir bu hiç geçmeyizz inşallahAynen konustugum kızlar hep gittiler, ben bat verdim oraya, bi sonrakiniyerimi ayırttım
İnşallah burdan ocak anneleri grubuna geçeriz ❤
Amiinn insallah caniimİnşallahj pozitif çıkar canım en güzel doğrum günü hediyeni alırsin❤
Bence 2 gun sonra tekrra baktir 5in alti negatf ama belli olmazHanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.
Benim bi arkadasimim 4.3 cikmisti ve suan oglu 3 yasindaBence 2 gun sonra tekrra baktir 5in alti negatf ama belli olmaz
Evet canım reglimi beklicem çünkü okuduğum ve doktorlardan dinleidğim kadarıyla bu reglden önce sürekli test yapmak saçma bi döngü içine giriyomuş hırs yapıyomuş insanlar her gün test falanInsallah güzel sonuçlar alırsın gününü mu bekliyeceksin test icin. Benim yumurtlamada çok koyu çıktı ertesi gün çok siliklesti ama diğer gün tekrar koyulasti bir gün arayla yumurtlanir mi bilmiyorum
1 gün geçti yarın yapcam inşallahCanim var galibaaa adetin geçtiyse kan testi yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?