Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende subat ayinda çıkmıştı kimyasal gebelik oldu gecen ayda cikti cizgi ama adet oldum beklenen günde bu ayda pazar günü yaptm cikti bakalim sonuc ne olacak
Ay o da kötü oluyo yaa..benim ovuslayon da bi türlü catlama gorunmedigi icin bi ovulasyon takibi yapan kadin gelebelik testi yapsana bi dedi o an bise cikmadi ertesi gun cok silik bi cizgi vardi...tabi bende kuruma çizgisi falan bilmiyorum bi sevin bi sevin sonra tekrar kadina yazdim o da bkledigi icin oyle olmustur gebelik degil dedi hayal kırıklığıba uğradım. ..mümkünse birdaha yasamak istemiyorum

Yumurtlamadan sonra kacinci gün bugün belki de erkendir umutsuzluğa kapılma hemen

Kizlarr bende bu ay ilk 2. Defa klomen ve matodin kullaniyorum 18inde kontrolum var ve gebelik olursa dogum gunumde ogrenmek nasip olacak inşallah dualarimizi eksik etmeyelim inşallah Allah isteyen herkesin kucagini doldursunn
İnşallahj pozitif çıkar canım en güzel doğrum günü hediyeni alırsin

Hanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.

Aynen konustugum kızlar hep gittiler, ben bat verdim oraya, bi sonrakiniyerimi ayırttım
İnşallah burdan ocak anneleri grubuna geçeriz ❤
Bende haziran batını verdim ama hala burdayımm. Zaten görmemişler heralde adım yazılmamışş belkide işarettir bu hiç geçmeyizz inşallah

Bence 2 gun sonra tekrra baktir 5in alti negatf ama belli olmaz

Insallah güzel sonuçlar alırsın gününü mu bekliyeceksin test icin. Benim yumurtlamada çok koyu çıktı ertesi gün çok siliklesti ama diğer gün tekrar koyulasti bir gün arayla yumurtlanir mi bilmiyorum
Evet canım reglimi beklicem çünkü okuduğum ve doktorlardan dinleidğim kadarıyla bu reglden önce sürekli test yapmak saçma bi döngü içine giriyomuş hırs yapıyomuş insanlar her gün test falan o döngüye girmek istemiyorum varsa o gün belli olur yoksa da yoktur önümüzdeki maçlara bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…