Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir çoğumuzun batı yaklaştı son durumlar nee.

Bende haziran batını verdim ama hala burdayımm. Zaten görmemişler heralde adım yazılmamışş belkide işarettir bu hiç geçmeyizz inşallah
Amiin canııım. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Kızlar özür dileyerek paylaşıyorum bat 2 gün var normal de regl olmadan önce sancı ayak üşümesi 1 saat öncesinden leke gelirdi sonra regl olurdum ama şuan sancım hiç yok arada kasık ağrısı var ve böyle bir leke gördüm yerleşme olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20200512_232631.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 61
Ben lekelenme yaşamadım ama hem az hem kahverengi olması sebebiyle bana olabilir gibi geldi.

Merhaba sanki rengly öncesi lekenlenmesine benziyor kendinizi kasmayın ama tutunma lekesini her bayan yaşamadığı için farklılık göstermiş olabilir herhangi bir belirtiniz var mı başka kasık ağrısı göğüslerde şişkinlik bel ağrısı vs gibi

10 gündür gögüslerim şişmiş bir durum da ve gögüs ucum içine gömüktü dışa dönük oldu ucu belirgin oldu bel ağrısı var yarın test yapayım en iyisi bu merak gitsin

Bitkisel macun bende kullanıyorum memnun kaldınız mı acaba benimki naturallen markaydı

10 gündür gögüslerim şişmiş bir durum da ve gögüs ucum içine gömüktü dışa dönük oldu ucu belirgin oldu bel ağrısı var yarın test yapayım en iyisi bu merak gitsin
Ben size cevap verdim ama aynı Metin içerisinde çıktı eğer o leke artmaz ise bir iki güne regly olmazsanız zaten birşeyler vardır büyük ihtimal ile testi bir kaç marka ile deneyin ki bazısı duyarsız olabiliyor

İnşallah canım sen ne durumdasın
Ben 7 gün kala test yaptım neğatif. Şuan regl gününü bekliyorum olursam bir dahaki ay için hazırlanacağım olmazsam anca o zaman test yaparım. Kendimce belirtim var ama zaten herkes bunları yaşıyor istediği için. Bide içtiğim folik asitin yan etkileride olabilir.

Tamam canım teşekkür ederim

Bitkisel macun bende kullanıyorum memnun kaldınız mı acaba benimki naturallen markaydı
1 hafta kadar kullandim yumurtlama olunca birakin demisti satan kişi. .yarayip yaramadigini henüz bilmiyorum ama adet olursam bu ay daha uzun kullanmis olucam...bakalim fayda edicekmi...bu aradanaturalleni kendiminkini aldiktam sonra kesfettim..bundan fayda goremezsem esimle ikimize ondan alicam insallah

Anladım canım inşallah pozitif görürsün Benimde 11 gün kaldı regle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…