Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende haziran batını verdim ama hala burdayımm. Zaten görmemişler heralde adım yazılmamışş belkide işarettir bu hiç geçmeyizz inşallah
Benım yazıldı kuzum, hamile olursam batımı sildirmeye giderim artık bu ayın totemi de bu olsun artık,

Bence hiç hcg baktırmadan güvendiğiniz bir doktor ile başlayın İnan’ın gebelik testlerin de oldukça tecrübeliyim

Banada regl öncesi lekelenme gibi geldi ama yanlış yönlendirmek istemem hakkınızda hayırlısı olsun benimki pembemsi idi daha sonra gelen ise açık kahve .Bunyeden bunyeye farklilik gösteriyor olabilir en sagliklisi reglinin 2 3 gun gecmesini beklemek sonra test yapmak

Kızlaaar benim bat 15 mayıs ben pazar erken gebelik testi mi yapayım sizce normal gebelik testinde de poz. Varsa çıkıyor mu? Bazı yerlerde normal gebelik testi daha iyi falan demişler. Ben bilemeeedim
Canım benim de 16 mayıs bende bekliyorum o gün geçmeden yapmayacağım sen yaptın mı,

Aaaa canım testere dişli aslan pencesini araştırsana bi rica edicem..
Kuzum inanır mısın kafam allak bullak oldu vallahi doktor randevum da yandı. Biri diyor soğan kürü, biri diyor incir havuç kürü, biri diyor bal çörek otu tarçın karışımı, biri diyor hayıt otu çakşır suyu, biri diyor civan perçemi biri diyor testere dişli aslan pençesi biri diyor keten tohumu... İnanır mısın kafam bir milyon oldu offf Rabbim şikayet etmiyorum ama ne olurdu bizde millet gibi rahatça gebe kalsaydık

Son düzenleme:
Sen benim dediğimi bi araştır

Ben bu ay içiyorum keşke daha önce içseymişim diyorum

İnşallah canım inşallah 11 gün kaldı şimdiden sabırsızlanıyorum ama
Bunlar güzel heyecanlar ama işte cok bekleyenler için maalesef o kadar güzel deil.. Yine de bi umut işte bendeki de, senın adet 23ü müydü, bnimki 24 ü

Bunlar güzel heyecanlar ama işte cok bekleyenler için maalesef o kadar güzel deil.. Yine de bi umut işte bendeki de, senın adet 23ü müydü, bnimki 24 ü
Aynenn canımm umarım herkesin gönlüne göre olurr. Evet 23ü bakalım ne görcez 23ünde bebek mi kırmızı mı birse geçen ay kimyasal olmuştum o yüzden insan tesirgin oluyor tekrarlanmaz inşallah

İzle önce bi, ben regl bitimi basladım 21 gün içicem yanı diğer adete kadar, adette bırakıp tekrar bi 21 gün içmeyi planlıyorum
Şimdi baktım kuzum Bi video bahsetmiş regl bittikten iki gün sonra soğan kürü ile aynı anda kullanın 15 boyunca devam edin ardından da bir sonraki regl ye 10 gün kala yeniden başlayın sonra bırakın diyor hadi bakalım hayırlısı yarın gideceğim aktar a

Saraçoğlunu mu dınledın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…