Hiç belli olmaz bu işler üzülmeyin Allah nasip eder veya etmez en hayırlısını o bilir belki bir daha kalamayacağım bunu bilemeyiz ki bende yaşımdan dolayı korkuyorum 34 yaşıma gireceğim yaşınız gençse endişe etmeyin nekadar zamandır deniyorsunuz inşşş Rabbim sağlıklı evlat hepimize nasip etsin onlara iyi bir anne olalımMaalesef öyle, hele de su zamanlarda hiç geçmiyor.. Allahım tekrarını yasatmasin ınsallah Bı kere hamıle kalmıssınız yıne kalırsınız, benım gibi hıc kalmayanlar napsındua edın bana da
Yaşdan dolayı korkuyorum bende 30 yasındayım 2 yıldır ugrasıyoruz, kendı çabalarımız la, artık mudahele için basvurcam doktoraHiç belli olmaz bu işler üzülmeyin Allah nasip eder veya etmez en hayırlısını o bilir belki bir daha kalamayacağım bunu bilemeyiz ki bende yaşımdan dolayı korkuyorum 34 yaşıma gireceğim yaşınız gençse endişe etmeyin nekadar zamandır deniyorsunuz inşşş Rabbim sağlıklı evlat hepimize nasip etsin onlara iyi bir anne olalım
Bana gore bunlar pik değil kuzuBen bu ovulasyon testlerinden hiçbişey anlamadım yaNe oluyor şimdi anlayan var mı ?
Canım bende değerlendirmiyorum test de yapmadım 3 gündür. Bende kararsızım aynı değerlendirmeye devam etmek mi iyi olur bilemedim aynı@hayatheyZenna @Butik alfa @sultanyksl kızlar batlarımız aynı gibi ne alemdesin iz beklemeye geçtiniz mi değerlendirmeye devam mı ben kararsızım hala değerlendirmek mi lazım bilemedim yumurtlama takip etmediğim için dönüm 25 gün
Ben ne zaman görecem bu piki yaa valla bu ovulasyon testi deli saçması benceBana gore bunlar pik değil kuzuBu ay gec yumurtlayacaksın herhalde
Canım yumurtlamaya daha var acele etme bunlar adetin kaçıncı günlerine aitlerBen bu ovulasyon testlerinden hiçbişey anlamadım yaNe oluyor şimdi anlayan var mı ?
Canım yaşın genç hiç kafanı takma ben inanıyorum ki olacak bebişin gerekiyorsa tüp bebek denersiniz elbet olur hiç üzülme yaşın çok genç çünkü bnm yaşımda geçmek üzere..Yaşdan dolayı korkuyorum bende 30 yasındayım 2 yıldır ugrasıyoruz, kendı çabalarımız la, artık mudahele için basvurcam doktora
Ne bileyim az kaldı değerlendirelim bence elimizden geldiğinceCanım bende değerlendirmiyorum test de yapmadım 3 gündür. Bende kararsızım aynı değerlendirmeye devam etmek mi iyi olur bilemedim aynı
İnşAllah cnm bende değerlendirelim bu haftayı bayrama müjde veririz inşallahhCanım bem telefon uygulamasındaki tarihe göre hareket ediyorum bu ay zaten ay başından beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bu haftayıda değerlendirip öyle beklemeye geçicem inşallah hayırlısı olur
Menapoza kadar deneriz, yapacak bişey yokCanım yaşın genç hiç kafanı takma ben inanıyorum ki olacak bebişin gerekiyorsa tüp bebek denersiniz elbet olur hiç üzülme yaşın çok genç çünkü bnm yaşımda geçmek üzere..
Kuzu bat 1. Bugün 13. Gün ama kürtajdan sonra 24 günde adet olmaya başladım. Şu an yumurta olması gerekmez mi?Canım yumurtlamaya daha var acele etme bunlar adetin kaçıncı günlerine aitler
Belki dongu yine uzayacaktır canım, bu arada benim ağrım var, baslayacakKuzu bat 1. Bugün 13. Gün ama kürtajdan sonra 24 günde adet olmaya başladım. Şu an yumurta olması gerekmez mi?
O zaman akşam iş başı yaparızNe bileyim az kaldı değerlendirelim bence elimizden geldiğince
Offbilemedim yaaa. Hamile olduğumda benim de adet sancısı gibi ağrım vardı ama olmamıştım iyi düşünBelki dongu yine uzayacaktır canım, bu arada benim ağrım var, baslayacak
Çok haklısın menozpoza kadar deneriz umarım geç menopoza girerim ben evleneli 3 yıl olacak keşke ilk 2 yıl deneseymişim diyorum oda benim hatam oldu buyüzden kendime aşırı kızgnım çocuk hiç istememiştim ozmnlar ilk kimyasal gebeliğimden sonrada çok hastalandım doktor doktor gezmekten çocuk düşünmedim hala hastalığım bulunamadı ama bi denemek istedim olmaz diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı demek ki bunda bi hayır var keşke çok daha genç evlenseydim ben hep 2 çocuğum olsun hayali kurdum artık çok zor :)Menapoza kadar deneriz, yapacak bişey yok
Bende oyle bu ay adetim 3 gün geçmeden test yapmicam Ya Sabır diyerekO zaman akşam iş başı yaparızbu ay hiç umutlanmıcam belirtide aramıcam olacak gibime gelmiyor her ay belirti bulup umutlanıp hüsrana uğrayınca. Olsa da baya bir şaşırsak ya tam bayram hediyesi olacak
Arka arkaya doğurursun cnm ya da ikiz olur inşallah olumlu düşün hersey de bir hayır varÇok haklısın menozpoza kadar deneriz umarım geç menopoza girerim ben evleneli 3 yıl olacak keşke ilk 2 yıl deneseymişim diyorum oda benim hatam oldu buyüzden kendime aşırı kızgnım çocuk hiç istememiştim ozmnlar ilk kimyasal gebeliğimden sonrada çok hastalandım doktor doktor gezmekten çocuk düşünmedim hala hastalığım bulunamadı ama bi denemek istedim olmaz diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı demek ki bunda bi hayır var keşke çok daha genç evlenseydim ben hep 2 çocuğum olsun hayali kurdum artık çok zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?