Beni anlattın resmenAy valla ya...ışıkta bak karanlikta bak kaseti açıp bak ama yok İşte. ..
Yarım saat 1 saat sonra çıkan çizgiler dikkate alınmamalı diye kullanım kılavuzunda da yazar zaten canım ben laboquik kullandım erken gebelik testiyle aynı koyulukta çıkardıBiraz bekle hemen cikmiyo yarim saat bir saat sonra cikiyo bende
Nerdeyse aynı durumdayız bende evlendıgımde İlk 2 yıl hıc ama hıc ıstemedım, adetim gcıkınce bile ödümkopuyordu, o derece istemiyordum, sanırım Allah benı cezalandırıyor işte simdi de 2 yıl oldu denıyoruz olmuyor.. Keske hiç korunmasaydım diyorumÇok haklısın menozpoza kadar deneriz umarım geç menopoza girerim ben evleneli 3 yıl olacak keşke ilk 2 yıl deneseymişim diyorum oda benim hatam oldu buyüzden kendime aşırı kızgnım çocuk hiç istememiştim ozmnlar ilk kimyasal gebeliğimden sonrada çok hastalandım doktor doktor gezmekten çocuk düşünmedim hala hastalığım bulunamadı ama bi denemek istedim olmaz diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı demek ki bunda bi hayır var keşke çok daha genç evlenseydim ben hep 2 çocuğum olsun hayali kurdum artık çok zor :)
Yaa Tebrikler. Darısı başımıza. Belirtin var mıydı.Kızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Ben aşılama yaptırcam daha hiç tedavi olmadım, rahım filmi cektirdim sadece. Aşılama denediniz mi hiçBen de 30 yaşındayım. 4 yıldır uğraşıyoruz çikolata kistim var. İnş bu mübarek günlerde olurYaza tüp bebek yoksa
Hayirli olsun cnm bnm hayirli saglikli evlat nasip etsim rabbim insallah darisi bizeKızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Maşallah yaaaKızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Maşallah bayağı da yüksek bir değer Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Hayırlı olsun canımKızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Benim de 3 gün var ve aynı durumdayım sabah normal test yaptım negatif.Kasık ve belimde acayip ağrılar mevcut. Göğsüme ara ara sancı giriyor. Uçları çok çıkık ve kahverengi alan büyüdü. Damarlarım aşırı belirgin. Her an adet olacakmış gibi hissediyorum. Sürekli gidip kontrol ediyorum ama normal zamana göre hiç akıntım bile yok. Ahh daha günüme 4 gün var ama ben kendimi kaptırdım bile.
doktorlar benim için aşılamauygun değil diyor. Çift taraflı çikolata kisti var. Amh 1.01Ben aşılama yaptırcam daha hiç tedavi olmadım, rahım filmi cektirdim sadece. Aşılama denediniz mi hiç
Yaa. Umarım bu ay bizi hüsrana uğratmaz.Benim de 3 gün var ve aynı durumdayım sabah normal test yaptım negatif.
Canım sen kan testi yaptirdin mi?Bi insan kac kez yumurtlayabilir bir ayda bilen varmi ?
Hyr ovu testi siliklesince zaten adet olurum dedim bugun bi deyim dedim tekrar koyulasio sasirdim haftaya kesin doktora gidicem uzadi döngum .Canım sen kan testi yaptirdin mi?
Yaa evet, satın alıyoruz resmendoktorlar benim için aşılamauygun değil diyor. Çift taraflı çikolata kisti var. Amh 1.01Tüp bebek de maşallah dolardan dolayı Bakalım yaza inş tüp bebek deneyeceğiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?