Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adet baya gecti biliosunuz dedim bugun bi ovu testi yapiyim 5 de yumurtlamistim zaten tekrar koyulasioooooooo

Eklentiler

• 20200513_144952.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 73
Kasık ve belimde acayip ağrılar mevcut. Göğsüme ara ara sancı giriyor. Uçları çok çıkık ve kahverengi alan büyüdü. Damarlarım aşırı belirgin. Her an adet olacakmış gibi hissediyorum. Sürekli gidip kontrol ediyorum ama normal zamana göre hiç akıntım bile yok. Ahh daha günüme 4 gün var ama ben kendimi kaptırdım bile.

Nerdeyse aynı durumdayız bende evlendıgımde İlk 2 yıl hıc ama hıc ıstemedım, adetim gcıkınce bile ödümkopuyordu, o derece istemiyordum, sanırım Allah benı cezalandırıyor işte simdi de 2 yıl oldu denıyoruz olmuyor.. Keske hiç korunmasaydım diyorum

Kızlar sonucum bu çıkmış rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Yaa Tebrikler. Darısı başımıza. Belirtin var mıydı.

Kızlar sonucum bu çıkmış rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Maşallah yaaa Darısı başımıza Idrar ve kan testlerini adet kaç gün gecince yaptin canım, adetle aynı belirtilerin olmuştu senin değil mi

Maşallah bayağı da yüksek bir değer Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkes görsün böyle sonuçları Müsadenle soru yağmuruna tutabilir miyim acaba yumurtlama takibi yaptın mı, yaptıysan kaçıncı yün gördün yumurtlama ve çatlamayı, üstünden kaç gün geçti, idrar testi yaptın mı daha önce gibi gibi

Benim de 3 gün var ve aynı durumdayım sabah normal test yaptım negatif.

Ben aşılama yaptırcam daha hiç tedavi olmadım, rahım filmi cektirdim sadece. Aşılama denediniz mi hiç
doktorlar benim için aşılamauygun değil diyor. Çift taraflı çikolata kisti var. Amh 1.01 Tüp bebek de maşallah dolardan dolayı Bakalım yaza inş tüp bebek deneyeceğiz gibi

doktorlar benim için aşılamauygun değil diyor. Çift taraflı çikolata kisti var. Amh 1.01 Tüp bebek de maşallah dolardan dolayı Bakalım yaza inş tüp bebek deneyeceğiz gibi
Yaa evet, satın alıyoruz resmen rabbim şifa versin cnm clife macun denedın mı, cıkolaga kıstıne ıyı gelıyor diye paylasım yapıyorlardı sayfalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…