Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepimiz birbirimize dua edicez buyurun gelin

Bende adet olmayinca bari bu sabah deniyim dedim (aslında hissediyorum yok ama) yaptım...Pürüpak tertemiz tek çizgi. ..Şimdi bi sonraki ay için merakla adetimin teşrifini bekliyorum

Hadi ya belki vardır yakınlarda eczane yok mu başka bir marka ile denesen
Valla bence yok olmadigini hissediyorum resmen esimi ikna edebilirsem akşam kan veririm belki bilmiyorum daha 2 GÜn var adetime belki de beklerim o an ki ruh halime bagli

Kan sonucum <0,5 gerçekten büyük yıkıldım bu lanet olası kitler psikolojimi bozdu madem yok neden çıkıyorsun

Ben de cok pişmanım bazı şeylere, sanki ilk dememede hemen olacak gibi korunduk kaç yıl
Kan sonucum <0,5 gerçekten büyük yıkıldım bu lanet olası kitler psikolojimi bozdu madem yok neden çıkıyorsun
Cok uzuldum insallah bu ay olur Ben de adeti bekliyorum, ısrarla test yapmayacağım

Bende adet olmayinca bari bu sabah deniyim dedim (aslında hissediyorum yok ama) yaptım...Pürüpak tertemiz tek çizgi. ..Şimdi bi sonraki ay için merakla adetimin teşrifini bekliyorum
Ah canım ben de öyle çizgi ararken kör oldum ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…