- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
Dinledim ve test yaptim koca bi tek cizgiBence hislerini dinleree
Tertemiz bir negatifte benden yalnız değilsinDinledim ve test yaptim koca bi tek cizgi
Bu laboquick test insani cok ikilemde bırakıyor ya hayalet cizgi cikti ama gecen ayda çıkmıştı böyleTertemiz bir negatifte benden yalnız değilsin
Hadi ya belki vardırBu laboquick test insani cok ikilemde bırakıyor ya hayalet cizgi cikti ama gecen ayda çıkmıştı böyle
Valla bence yok olmadigini hissediyorum resmen esimi ikna edebilirsem akşam kan veririm belki bilmiyorum daha 2 GÜn var adetime belki de beklerim o an ki ruh halime bagliHadi ya belki vardıryakınlarda eczane yok mu başka bir marka ile denesen
İnşallah canım inşallahİnşAllah cnm bende değerlendirelim bu haftayı bayrama müjde veririz inşallahh
Kan sonucum <0,5 gerçekten büyük yıkıldım bu lanet olası kitler psikolojimi bozdu madem yok neden çıkıyorsunKızlar içimi bişey kapladı gerçekten çok umutlandım şuan Allahın izniyle yarın müjdeyi vereceğim sizede ❤ Sonradan çıkan çizgiler memede herzamankinden farkli ağrı geciken adet hayali çizgiker bugünde ilk defa doktoe ben söylemeden kan tahlili istedi nolur rabbim heyacanımın sebebi bebeğim olsun çok istiyorum aşırı istiyorum, görümcem bu hafta doğum yapacsk birde Allah sağlıklı sıhhatli bağıslasın ama bende çok istiyorum p gün güzel haberi onlara vermeyi
Bende aynı canım adetimi beklicem heyecan yaratmaya gerek yokBende oyle bu ay adetim 3 gün geçmeden test yapmicam Ya Sabır diyerek
Ben de yaptım laboquik tertemiz tek çizgi hiç hayalet çizgi falan yok adetime 4 gün var benimBu laboquick test insani cok ikilemde bırakıyor ya hayalet cizgi cikti ama gecen ayda çıkmıştı böyle
evet testlerede çok bel bağlıyoruzKan sonucum <0,5 gerçekten büyük yıkıldım bu lanet olası kitler psikolojimi bozdu madem yok neden çıkıyorsun
Off benimde aynen sıkma canını daha günümüz vaaarDinledim ve test yaptim koca bi tek cizgi
Biraz bekle hemen cikmiyo yarim saat bir saat sonra cikiyo bendeBen de yaptım laboquik tertemiz tek çizgi hiç hayalet çizgi falan yok adetime 4 gün var benim
Benimde öyle çuktı hayalet mayalet yokBen de yaptım laboquik tertemiz tek çizgi hiç hayalet çizgi falan yok adetime 4 gün var benim
Ben de cok pişmanım bazı şeylere, sanki ilk dememede hemen olacak gibi korunduk kaç yılÇok haklısın menozpoza kadar deneriz umarım geç menopoza girerim ben evleneli 3 yıl olacak keşke ilk 2 yıl deneseymişim diyorum oda benim hatam oldu buyüzden kendime aşırı kızgnım çocuk hiç istememiştim ozmnlar ilk kimyasal gebeliğimden sonrada çok hastalandım doktor doktor gezmekten çocuk düşünmedim hala hastalığım bulunamadı ama bi denemek istedim olmaz diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı demek ki bunda bi hayır var keşke çok daha genç evlenseydim ben hep 2 çocuğum olsun hayali kurdum artık çok zor :)
Cok uzuldum insallah bu ay olurKan sonucum <0,5 gerçekten büyük yıkıldım bu lanet olası kitler psikolojimi bozdu madem yok neden çıkıyorsun
Yok zaten biliyorum hissediyorum bu ay olmadigini bile bile lades benimkiOff benimde aynen sıkma canını daha günümüz vaaar
Ah canım ben de öyle çizgi ararken kör oldum ama yokBende adet olmayinca bari bu sabah deniyim dedim (aslında hissediyorum yok ama) yaptım...Pürüpak tertemiz tek çizgi. ..Şimdi bi sonraki ay için merakla adetimin teşrifini bekliyorum
Ben de 30 yaşındayım. 4 yıldır uğraşıyoruz çikolata kistim var. İnş bu mübarek günlerde olurYaşdan dolayı korkuyorum bende 30 yasındayım 2 yıldır ugrasıyoruz, kendı çabalarımız la, artık mudahele için basvurcam doktora
Ay valla ya...ışıkta bak karanlikta bak kaseti açıp bak ama yok İşte. ..Ah canım ben de öyle çizgi ararken kör oldum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?