- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Hakkisin canim doktora gittim corono testi yapildiCok geçmiş olsun cnm takma ya sağlığına bak olacaksa tek geceden yine olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkisin canim doktora gittim corono testi yapildiCok geçmiş olsun cnm takma ya sağlığına bak olacaksa tek geceden yine olur
Ayyy inşallah cnm bugün çok gazı vardı uyutmadı diyeceğimiz günlere yada çok güzel beni hiç yormuyor 2.si daha iyi oldu benceÜcretsiz izindeyken konusacagımz vakıtler cabucak gelsin o zaman
Anladim canım ondan listede yoklar demek kiYeni hamileleri hiç tanımıyorum ben burda sohbette hiç olmadılar canım
Amjn canim valla 1 hafta öncesinden başladı diyebilirim sonlara doğru sıklaştı şuan bile ona benzer şeyler yaşıyorumAmin cnm inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin ...Peki adet ağrısını andıran ağrın ne zaman başladı kaç gün öncesinden ?
Doktorlara büyük iş düşüyor gerçekten. Benim doktorum o kadar rahatlatıyordu ki şimdi değerini daha iyi anladım. Bhcg artışını gözledikten sonra 8.haftadan önce bakmadı kalp atımı için. Demek ki beni strese sokmamak için yapmış. Sonra rahim kalp şeklinde ama hiçbir problem yok dedi gerçekten de 42.haftada doğum yaptım. Başka doktora git tatlım seni rahatlatan bir hekimle devam et. İnşallah bir sorun çıkmayacak içini rahat tut bol bol inşirah suresi oku. Ben de okuyacağım senin için :)Canmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.
Yeni hamileleri hiç tanımıyorum ben burda sohbette hiç olmadılar canım
Çok çok çok aminnAyyy inşallah cnm bugün çok gazı vardı uyutmadı diyeceğimiz günlere yada çok güzel beni hiç yormuyor 2.si daha iyi oldu bence![]()
Memurum cnm sen öğretmensin gibi hissettimÇok çok çok aminn
Sen ne iş yapıyorsun cnm
hahah yok canım yani listeye ekliyodum takip ediyodul birbirimizi. Ben bi kaç gün giremedim ban yedim. İstersen seni de eklim listeyeBen hamile değilimde bu ay başladım düşünmeye biyere mi kayıt oluyoruz![]()
Beni de ekler misiniz:) bat aslında 17.05 ama geç yumurtladım 20.05 yazalımhahah yok canım yani listeye ekliyodum takip ediyodul birbirimizi. Ben bi kaç gün giremedim ban yedim. İstersen seni de eklim listeye![]()
Tamam canımm ekliyorummBeni de ekler misiniz:) bat aslında 17.05 ama geç yumurtladım 20.05 yazalım
Aaa hayırdır inşallah canım sen boğazım şiş demiştin demi yanlış hatırlamıyorsam e noldu sonra müsait olunca anlatır mısınHakkisin canim doktora gittim corono testi yapildi![]()
Olur cnm benim ilk günüm 26nisandı geçen ay bu şekilde mi kayıt ediyorsun ? Yeterli mi bu bilgihahah yok canım yani listeye ekliyodum takip ediyodul birbirimizi. Ben bi kaç gün giremedim ban yedim. İstersen seni de eklim listeye![]()
canım beklenen adet tarihiyle yazıyorum yani mayıs ayında gelcek olanOlur cnm benim ilk günüm 26nisandı geçen ay bu şekilde mi kayıt ediyorsun ? Yeterli mi bu bilgi![]()
Boğazım şişti kozardı onun için gittim doktor corono için test istedi bende anlamadım. Ama sanırım tedbir amaclıAaa hayırdır inşallah canım sen boğazım şiş demiştin demi yanlış hatırlamıyorsam e noldu sonra müsait olunca anlatır mısın
Aa o yüzden gitmeyin diyorlar demekki hersey için doktora e sonuç hemen cıkıyor mu cnm cok gecmiş olsunBoğazım şişti kozardı onun için gittim doktor corono için test istedi bende anlamadım. Ama sanırım tedbir amaclı
Aaa tmm ozmn 22mayısta olacağım cnm saolcanım beklenen adet tarihiyle yazıyorum yani mayıs ayında gelcek olan
3 gün sonra cıkıcakmış bakalımm şimdi bide hamilelik sonucuna bide bunu beklemek eklendiAa o yüzden gitmeyin diyorlar demekki hersey için doktora e sonuç hemen cıkıyor mu cnm cok gecmiş olsun