Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin ...Peki adet ağrısını andıran ağrın ne zaman başladı kaç gün öncesinden ?
Amjn canim valla 1 hafta öncesinden başladı diyebilirim sonlara doğru sıklaştı şuan bile ona benzer şeyler yaşıyorum

Canmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.
Doktorlara büyük iş düşüyor gerçekten. Benim doktorum o kadar rahatlatıyordu ki şimdi değerini daha iyi anladım. Bhcg artışını gözledikten sonra 8.haftadan önce bakmadı kalp atımı için. Demek ki beni strese sokmamak için yapmış. Sonra rahim kalp şeklinde ama hiçbir problem yok dedi gerçekten de 42.haftada doğum yaptım. Başka doktora git tatlım seni rahatlatan bir hekimle devam et. İnşallah bir sorun çıkmayacak içini rahat tut bol bol inşirah suresi oku. Ben de okuyacağım senin için :)

Ben hamile değilimde bu ay başladım düşünmeye biyere mi kayıt oluyoruz 🙄
hahah yok canım yani listeye ekliyodum takip ediyodul birbirimizi. Ben bi kaç gün giremedim ban yedim. İstersen seni de eklim listeye :KK200:

Test yapmak adet getiriyo derlerdi haklılarmış..bugün test yaptım az evvel akıntımın içinde ip gibi kırmızılık gördüm. ..benim kırmızı yola çıkmış, ufaktan Haziran topiğine geçiş yapıyorum sanırım:KK64:

hahah yok canım yani listeye ekliyodum takip ediyodul birbirimizi. Ben bi kaç gün giremedim ban yedim. İstersen seni de eklim listeye :KK200:
Olur cnm benim ilk günüm 26nisandı geçen ay bu şekilde mi kayıt ediyorsun ? Yeterli mi bu bilgi 🙄

Back
X