- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
tamam canım ekliyorum :)Aaa tmm ozmn 22mayısta olacağım cnm saol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ekliyorum :)Aaa tmm ozmn 22mayısta olacağım cnm saol![]()
Bişey yoktur inşallah kuzum oyle cok şüphelense bence eve yollamazlar3 gün sonra cıkıcakmış bakalımm şimdi bide hamilelik sonucuna bide bunu beklemek eklendi![]()
İnşallahh değildirrLekelenme var canım birazda kasık ağrısı eli kulağında galiba![]()
Ağrım var ama gelen giden yok, yarını da beklerim test için çünkü gec yumurtladım, nolur gelmesin nolur
İnşallahİnşallahh değildirr
Bende aynı durumdayım ağrı var lekelenme var ama İnşallah gelmezzAğrım var ama gelen giden yok, yarını da beklerim test için çünkü gec yumurtladım, nolur gelmesin nolur![]()
ayy hadi inşallah yaaAğrım var ama gelen giden yok, yarını da beklerim test için çünkü gec yumurtladım, nolur gelmesin nolur![]()
Ay Allah razı olsun cnm benimDoktorlara büyük iş düşüyor gerçekten. Benim doktorum o kadar rahatlatıyordu ki şimdi değerini daha iyi anladım. Bhcg artışını gözledikten sonra 8.haftadan önce bakmadı kalp atımı için. Demek ki beni strese sokmamak için yapmış. Sonra rahim kalp şeklinde ama hiçbir problem yok dedi gerçekten de 42.haftada doğum yaptım. Başka doktora git tatlım seni rahatlatan bir hekimle devam et. İnşallah bir sorun çıkmayacak içini rahat tut bol bol inşirah suresi oku. Ben de okuyacağım senin için :)
Insallah gelmez insallah bebiştendirBende aynı durumdayım ağrı var lekelenme var ama İnşallah gelmezz
Ben testi yanlış yapmışım 3 saat tutmam gerekiyormuş idrarı ben testi yapmadan önce gitmişttim aradan 20 dk geçti geçmedi birdaha gittim test yaptım ilk test denemesi olunca acemliğe geldi
İnşallahInsallah gelmez insallah bebiştendir![]()
Aynenn canımm bende başta korktum ama şimdi öyle düşünüyorum. 10 gün sonra gebelik testi yapıcan ona odaklıyım şuanBişey yoktur inşallah kuzum oyle cok şüphelense bence eve yollamazlar
Bir daha bence ilk idrarrınla yap kuzum gecti mi günün seninBen testi yanlış yapmışım 3 saat tutmam gerekiyormuş idrarı ben testi yapmadan önce gitmişttim aradan 20 dk geçti geçmedi birdaha gittim test yaptım ilk test denemesi olunca acemliğe geldi![]()
Aynen yaa zamanda gecmiyor sanki ben regl 21- 22 gibi ama muhtemelen gelmezse 25 ine test yaparım bayram da yaniAynenn canımm bende başta korktum ama şimdi öyle düşünüyorum. 10 gün sonra gebelik testi yapıcan ona odaklıyım şuan![]()
Uyandıktan sonra mı 3 saat tutmak lazımmışBen testi yanlış yapmışım 3 saat tutmam gerekiyormuş idrarı ben testi yapmadan önce gitmişttim aradan 20 dk geçti geçmedi birdaha gittim test yaptım ilk test denemesi olunca acemliğe geldi![]()
Benim 15.günde geliyodu tam mesala canımOff benim karnım ağrıyor kasik falan değil geçen ay düşük yaptım ama ayin 7 sinde yumurtladim düşükten sonra geç gelen oluyorda erken gelen de var mı kizlar bir de yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor falan dediniz ya sıkıntı bastı iyice beni
Benimde 23Ünde aslında ama biraz bekleyebilirsem beklicem bende canımAynen yaa zamanda gecmiyor sanki ben regl 21- 22 gibi ama muhtemelen gelmezse 25 ine test yaparım bayram da yani![]()
Bekleyelim bu defa yaa sonra yapıp yapıp kuruyoruz negatif bile olsa acaba gec döllenmemi diyoruzBenimde 23Ünde aslında ama biraz bekleyebilirsem beklicem bende canım![]()