O zaman ikna et bir şekilde senAslinda bizim burdada pek yogun degil oyle abartilacak bir durumda yok burda ama iste gel gorki esime anlat bunu bugun tartistim bu seferde adet gorursem doktora gidecem kendime bakitacam dedim bakariz dedi tabii beni susturmak icin dedigini biliyorum )))
E diyorum anlamiyoki virus var diye yasamayalim olelimmi dedim hayat devam edecek bi sekilde virus bitene kadar boyle calisalim diyo e dedim belki bende sorun var belki sende bu sorun yuzunden olmuyo belki kontrol etmemiz lazim diyom yooo beklicekmisim amaan nasip ya hayirlisiO zaman ikna et bir şekilde senTam olarak ne zaman bitecek belli değil çünkü.
Bence yarın başka bi doktora görünsenCanmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.
Çok pardon hatlar karıştı
Yok canm anladim ondan ona yonlendirdimÇok pardon hatlar karıştı
Bestmat sana yazmış ama benim mesaji alintılamıs ondan seni etiketledi yazdiğını gör diye canımBulamadım yazdığını ya kalp atımı mı yokru onda da acaba
Canm aslında bikac kisi oldu ama listede bat tarihlerini göremedim sen eklememissin galiba onları yada onlar ekle talebinde bulunmamislar, yeni hamile olanlar söylesin benceKızlar hiç takip edemedim listeyilisteden hamile kalan var mı ki
Yerleşme kanaması olabilir :)Kızlar reglden 3 gün önce 2 damlacık boyutunda peçetede açık pembe kan görmek normal miben bu süreçte yeni olduğum için böyle şeylere hiç dikkat etmezdim normalde oluyo mu olmuyo mu bilmyşorum yani olduysa da farketmemişimdir şimdi bel ve kasık ağrısına eşlik edince aynı regl gibi sormak istedim
Yeni hamileleri hiç tanımıyorum ben burda sohbette hiç olmadılar canımCanm aslında bikac kisi oldu ama listede bat tarihlerini göremedim sen eklememissin galiba onları yada onlar ekle talebinde bulunmamislar, yeni hamile olanlar söylesin bence
Öyle yapcm cuma gününe başka dr randevu aldım gidcmBence yarın başka bi doktora görünsenherzmn doktorlar doğruyu bilemiyorlar
Ben ve hilal bu aydan elendik canım haziran a geçtim ben
geldi miBen ve hilal bu aydan elendik canım haziran a geçtim ben
Kafamız aynı İnan bende ücretsiz izne çıkmak istiyorum peşpeşe doğur gitsin borçları eşim düşünsün artık
Malesef kuzumgeldi mi
Hayırlısı olsun canımmm.Malesef kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?