- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Cok geçmiş olsun cnm takma ya sağlığına bak olacaksa tek geceden yine olurAyy benim yine bogazlarim sisti sifir eneeji bu haftayi degerlendiremicem galiba bu aksam yalan oldu artik yarindan sonea iyi hissederim insallahsagliklihayat
Amin hepimize cnmAynen cnm inş hepimizin hayırlısı ile olacak Allah büyük ondan ümit kesilmez ol der oluverir herşey böyle birşeyi içten istediğimizde ona kalpten dua ettiğimi hissediyorum hadi bklm güzel mutlu haberler vereceğimiz bi ay olsun cnm inş bu süreçte birde sabır versin çünkü beklemek çok zor
Ben 3 cocuk istiyorumBende öyle diyorum 2yıl sonra 2.olsun arkdşlarım biri doğurduktan sonrA 2.yi isteyecek misin diyorlar ama ben istiyorum
Masallah canım tebrik ederim tekrar sonuvun cok guzel Allah sağlıklı bir hamilelik gecirtsin bizlere de dua et aklindan geçir olur muKızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Yapma yaa bu hafta kalp atısının duyulması mı gerekiyordu belki geriden geliyordurMerhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Kafamız aynı İnan bende ücretsiz izne çıkmak istiyorum peşpeşe doğur gitsin borçları eşim düşünsün artıkBen 3 cocuk istiyorumpespese olsun doğum izni ücretsiz ızın alacagım günlerin hayalini kuruyorum
Yapma yaa bu hafta kalp atısının duyulması mı gerekiyordu belki geriden geliyordurinsallah boş gebelik degildir
Aaa sacmalama neden öyle düsunüyosun canım geç de duyabilirsin atışını biraz daha sabr haftaya güzel sonuclarla gelceksin insallahSormayın ben çok kötüyüm. Yinemi olmadı. Nasıl olcak bilmiyorum. Evliliğimi mi bitirsem die bile düşündüm.
Canmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.Aaa sacmalama neden öyle düsunüyosun canım geç de duyabilirsin atışını biraz daha sabr haftaya güzel sonuclarla gelceksin insallah
Stres yapmayın, bol dua edin. Arkadaşımın bebeği 9.haftada duyuldu kalp atışı, o da vajinal ultrasonla. Geç yumurtlamış o ay. Doktor kürtaj yapalım diyordu. Eğer tamam dese gidecekti bebeği. İnşallah dua edelim hep beraber, bu mübarek günlerde seninledir bebişinCanmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.
Aynen canım sakın stres yapma hatta yarın hemen başka bir doktora gorün kendini daha iyi hissetceksen. Bebisin o kaygıyı stresi hisseediyo annesi onun icin rahat olman gerekCanmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.
Kaç haftalıktı cnm Rabbim şu mübarek günlerde evladını sana bağışlasın sağlıkla gelsin inşş
Stres cok zararlı ümidini kesme elinde değil biliyorum ama bazen gec gorunebilir, yolk kesesinin gorunmesi cok önemli, insallah bebeğin de görünürCanmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.
Benim esim su bizim ilerde saglik ocagina yollamiyo virusten sizler nasil gidebiliyorsunuz hastaneyeAynen canım sakın stres yapma hatta yarın hemen başka bir doktora gorün kendini daha iyi hissetceksen. Bebisin o kaygıyı stresi hisseediyo annesi onun icin rahat olman gerek
Allah razı olsun teşekkür ederimStres yapmayın, bol dua edin. Arkadaşımın bebeği 9.haftada duyuldu kalp atışı, o da vajinal ultrasonla. Geç yumurtlamış o ay. Doktor kürtaj yapalım diyordu. Eğer tamam dese gidecekti bebeği. İnşallah dua edelim hep beraber, bu mübarek günlerde seninledir bebişin
Nerede yaşıyorsun hastalığın çok yoğun olduğu bir yerde mi? Bizim burada o kadar yaygın değil ve önlem alıp gidiyoruz yoğun olmayan saatlere denk getirmeye çalışıyoruz.Benim esim su bizim ilerde saglik ocagina yollamiyo virusten sizler nasil gidebiliyorsunuz hastaneye
Bana cok sacma geliyo o acılabilir yani yanlışıkla ne var bundaaaaaa ben gene hiç durmadan takip ettim valla ama benim de canım çok sıkıldı. konuyu başka başlıkta açmışım diye ban yedim. o kadar provokatif hesap varken böyle basit bir şeyden ban yemek bana da dokundu. neyse, boş verelim önümüze bakalım ☺
Yolk varken boş olması mümkün değilmiş sanırım. Ama niye bana öyle dedi ki.Stres cok zararlı ümidini kesme elinde değil biliyorum ama bazen gec gorunebilir, yolk kesesinin gorunmesi cok önemli, insallah bebeğin de görünür
Bulamadım yazdığını ya kalp atımı mı yokru onda da acaba
Aslinda bizim burdada pek yogun degil oyle abartilacak bir durumda yok burda ama iste gel gorki esime anlat bunu bugun tartistim bu seferde adet gorursem doktora gidecem kendime bakitacam dedim bakariz dedi tabii beni susturmak icin dedigini biliyorum )))Nerede yaşıyorsun hastalığın çok yoğun olduğu bir yerde mi? Bizim burada o kadar yaygın değil ve önlem alıp gidiyoruz yoğun olmayan saatlere denk getirmeye çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?