- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
- 83
Bugun dü ama geldi az önceBir daha bence ilk idrarrınla yap kuzum gecti mi günün senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun dü ama geldi az önceBir daha bence ilk idrarrınla yap kuzum gecti mi günün senin
Yaa hayırlısı olsun cnm bir dahaki aya inşallahBugun dü ama geldi az önce![]()
Öyle valla hayırlı haberler veririz burda inşallah canımmBekleyelim bu defa yaa sonra yapıp yapıp kuruyoruz negatif bile olsa acaba gec döllenmemi diyoruz![]()
Gelmedı benım 16. Gun pik olduğu için 14 gun koydum ustune. suanda gece 12 yı gectıgı ıcın bugun gun ıcınde gelır dıye dusunuyorum cunkı bugun sabahta yaptım test negatıftı bazı ınsanların bat gecıkmesınden sonra bıle negatıf cıkıp sonradan pozıtıf oluyor ya ne özenıyorum onlara şuan Allah bızede hayırlısyla saglıkla nasıp etsın ınsallh
inşallah canımYaa hayırlısı olsun cnm bir dahaki aya inşallah
Kuzum bende ovulasyon yapmadım daha önce hiç bilgimde yok ama sanki ovulasyon yapınca insan dahacok stres yapıyor gibi geliyor bana ben adetten sonra gün aşırı ilişki yaşadım ama şimdi biraz halsizim hastayım bugün değerlendiremedim. Bence takılma ovulasyona gün aşırı ilişki yaşaKızlar yumurtlama tarihlerimiz geçti mi sizce yani uygulama da geçmiş gibi görünüyor benim de değerlendirmeye devam ediyor musunuz Siz? benim ovu testim yok yapmadım da Önemli günler geçmiş mi oluyor yaniButik alfa
sagliklihayat
Nane surubu
Sohrab
Adet tarihine kadar devam etmek mantıklı mı yani ben önceden yumurtlama zamanı geçince beklerdim belki hamileysem diye de :)) geçmiş olsun sana da canım Allah şifa versin iyileş anne olKuzum bende ovulasyon yapmadım daha önce hiç bilgimde yok ama sanki ovulasyon yapınca insan dahacok stres yapıyor gibi geliyor bana ben adetten sonra gün aşırı ilişki yaşadım ama şimdi biraz halsizim hastayım bugün değerlendiremedim. Bence takılma ovulasyona gün aşırı ilişki yaşa
Sağol canım amin inşallah hepimiz anne olalımm hayırlısıylaAdet tarihine kadar devam etmek mantıklı mı yani ben önceden yumurtlama zamanı geçince beklerdim belki hamileysem diye de :)) geçmiş olsun sana da canım Allah şifa versin iyileş anne ol![]()
Ben bugün de değerlendirdim Bakalım ama 3 gündür de duruyordum. Yumurtlama günleri her gün oldu ilişki. Hepimize nasip etsin rabbim inşallah. Devam etmekte kararsızım aynı şekildeSağol canım amin inşallah hepimiz anne olalımm hayırlısıylaBen adete 5 gün kala falan bırakırım belkii diye düşünüyorum bende kararsızım acıkcası devam etsek mi acaba
Artık içgüdüsel olarak karar veririm o gün geldiği zamanBen bugün de değerlendirdim Bakalım ama 3 gündür de duruyordum. Yumurtlama günleri her gün oldu ilişki. Hepimize nasip etsin rabbim inşallah. Devam etmekte kararsızım aynı şekilde![]()
Birazda oluruna bırakalım surda kalmış bata 9 günArtık içgüdüsel olarak karar veririm o gün geldiği zaman![]()
Ben yumurtlama donemi dort gun degerlendirdim sonra dort gun yapmadim bir saat bacaklar duvara yasladim bekledim bugun yine basladik bakalim gun asiri yapacaz hatta ekstradan sicak su torbasini karnima koydum oylede bekledim ovu testi yapsakta yapmasakta insan hamilelik isteyince her turlu stresse giriyor ben biraz stressliyim bu aralarKızlar yumurtlama tarihlerimiz geçti mi sizce yani uygulama da geçmiş gibi görünüyor benim de değerlendirmeye devam ediyor musunuz Siz? benim ovu testim yok yapmadım da Önemli günler geçmiş mi oluyor yaniButik alfa
sagliklihayat
Nane surubu
Sohrab
Gerçekten mi peki kac haftalik tahminen ❤Hayırlı olsun kuzum minnoşun seninle birlikte ☺☺ Şimdi katlanarak bu değerin artmasını bekleyeceksin ☺
Aynen öyle canımm geçen tam iki hafta önce başladım acaba hamilemiyim demelere suan o hallerime gülüyorum. Çok şülür bu ay saldım o kadar stresli değilim tabiki merak oluyor ama daha sakinim bu ayBirazda oluruna bırakalım surda kalmış bata 9 gün![]()
Bende bu ay öyle denedim aynı sıcak su torbası ayaklarıma koydum daha çok ovu testi yaptım ama anlamadım ki tam her gün de değerlendirdim o yüzden ilk defa. Kesinlikle gün geçtikçe stres de artıyor gibi valaBen yumurtlama donemi dort gun degerlendirdim sonra dort gun yapmadim bir saat bacaklar duvara yasladim bekledim bugun yine basladik bakalim gun asiri yapacaz hatta ekstradan sicak su torbasini karnima koydum oylede bekledim ovu testi yapsakta yapmasakta insan hamilelik isteyince her turlu stresse giriyor ben biraz stressliyim bu aralar
Her ay da birşey tecrübe oluyor işte insanaAynen öyle canımm geçen tam iki hafta önce başladım acaba hamilemiyim demelere suan o hallerime gülüyorum. Çok şülür bu ay saldım o kadar stresli değilim tabiki merak oluyor ama daha sakinim bu ay![]()
Cocuk dusundugumden beri diyete girmedim cocuk zarar gormesin varsa diye e haliyle kilo da aldim evdeyiz surekli bide ona moralim bozuk yani yasim da geciyor bi tane olsun istiyorum hayirlisi Allahim nezaman nasip ederse kabulum ama iste beklemekte iskence gibiBende bu ay öyle denedim aynı sıcak su torbası ayaklarıma koydum daha çok ovu testi yaptım ama anlamadım ki tam her gün de değerlendirdim o yüzden ilk defa. Kesinlikle gün geçtikçe stres de artıyor gibi vala
Çok sağolun darisi sizin başınıza hep dua edeceğim allah tüm isteyenleri bebek sahibi etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah![]()