Kesinlikle katılıyorum sandım ki istediğim zaman olacak ne kadar deliymişim bide günüm geçince korkardım hamile kalacam diye hatırlayınca sinir oluyorumAl benden de o kadar. Bilmeden etmeden korunmak. Cahilliğime veriyorum
Silik biraz da olsa gorduysen catlamıstır canmya gerçekten benim de bu pik dönemi sıkıntılı geçiyor. ilk defa mide bulantısı oldu bende. 11-12 mayıs pik gördüm 13 mayıs'ta da çatladı diye düşündüm ama çok da silik değil.
al ben de o kadar! hatta 1 kez ertesi gün hapı bile içtimKesinlikle katılıyorum sandım ki istediğim zaman olacak ne kadar deliymişim bide günüm geçince korkardım hamile kalacam diye hatırlayınca sinir oluyorum
Burda herkesin birbirini anlayışla karşılaması çok güzel gerçekten burayı geç farkettim ve çok iyi geldi herkes sağolsunAhh o soranlar yok mu zatenn neden burunlarını sokarlar anlamıyorum. Burda birbirimize destek olup dua ediyoruzz inşallah karşılığını alırızz canımm
Alt karın bolgesinde yumurtalıklarda sancı cok olduGöğüslerde mi canım bende hiç sancı olmadı böyle bi hareketlilik oldu ama sonrasında da hep gaz sancısı oldu afedersin
Ah ah bilseydik böyle olur muydu sanmamal ben de o kadar! hatta 1 kez ertesi gün hapı bile içtim
Döllenme filan olabilir mi acabaAlt karın bolgesinde yumurtalıklarda sancı cok oldu
Ya varya şu çatlama pik filan diyorsunuzya onu hala anlamıyorum çözemedim inan ki ahahahTestlerim böyle20. Gün çatlamış herhalde
18.gün test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu. O gün oluyor diye biliyorumTestlerim böyle20. Gün çatlamış herhalde
Hala da Bi hassaslık var sancı yok ama.. İnşallah öyledir amaDöllenme filan olabilir mi acababende sancı olmadı kuzum bilemedim ki
ya biz düğün borçlarını, araba borcunu ödeyelim dedik. biraz da karı koca gezmeyi severiz. biz arabaya binince çarşıya inmekle başka bir ile gezmeye gitmek arasında sadece direksiyonu sola ya da sağa kırmak fark ediyorAh ah bilseydik böyle olur muydu sanmamkısmet böyleymiş diyorum sonra da ne bileyim işte ne denir ki simdi çırpınıyorum
Öyle olıyormuş diye duymuştum da canım inşallah öyledir onun sancısı olmuşturHala da Bi hassaslık var sancı yok ama.. İnşallah öyledir ama❤ bu ay bi acaıp oldum
yavrum ovü testinde t ile c aynı koyuluktaysa ya da t, c'den daha koyuysa vücudundaki LH tavan yani pik yapmış demek. pikten sonra ovü testindeki t,c'ye göre silikleşirse artık yumurtan salınmış, kocanla ona göre değerlendir, bu son uyarım diyorYa varya şu çatlama pik filan diyorsunuzya onu hala anlamıyorum çözemedim inan ki ahahah
18. günü 20. günleri değerlendirdik, bakalım. hayırlısı ☺☺18.gün test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu. O gün oluyor diye biliyorum
Hcg değeri mi ☺
[/Q evet hcg değeri
Aynısı işte hikaye aynısı diyimya biz düğün borçlarını, araba borcunu ödeyelim dedik. biraz da karı koca gezmeyi severiz. biz arabaya binince çarşıya inmekle başka bir ile gezmeye gitmek arasında sadece direksiyonu sola ya da sağa kırmak fark ediyorpopomuzu gezdirelim, evliliğin tadını çıkaralım dedik. aslında böyle düşününce hiç pişman değilim. en azından evliliğim oturdu, kocamı tanıdım. çocuk yüzünden evliliğimiz en güzel 1 buçuk senesi sorumluluk almakla geçmedi. amaaaaaa bir yandan da yaş 29 olunca insan diyor ki keşke bir de kızanımız olsaydı
Bak bu çok net bi anlatış olduyavrum ovü testinde t ile c aynı koyuluktaysa ya da t, c'den daha koyuysa vücudundaki LH tavan yani pik yapmış demek. pikten sonra ovü testindeki t,c'ye göre silikleşirse artık yumurtan salınmış, kocanla ona göre değerlendir, bu son uyarım diyor
18. günü 20. günleri değerlendirdik, bakalım. hayırlısı ☺☺
Aynen öylee canımm bende hepp kayıt olmadsn okurdum ben neden üye olmuyorum dedimBurda herkesin birbirini anlayışla karşılaması çok güzel gerçekten burayı geç farkettim ve çok iyi geldi herkes sağolsun
Agzından bal damlıyor ❤ inşallah dediğin gibidir cnm Allahım hepimize nasip etsin inşallahÖyle olıyormuş diye duymuştum da canım inşallah öyledir onun sancısı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?