- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Amin canım inşallahh ama bence 1 yıldan sonrasıda korkulcak gibi değil benim çevremde hemen hemen herkes 1 bucuk 2 yıl sonra olduu çokta stres yapma 1 yıl oluyor diye. İşte hepimizin bi zamanı var aslındaDoktorlar zaten 6 ay 1 yıl arası normal diyor benim de 1 yıl olacak bakalım sonra ne diyecekler ne yapcaz bilmiyoruminşallah gerek kalmadan bayram müjdesi olur hepimize
Hcg değeri mi100,06
Cnm benim en son testler ım pozıtıf cıkıyordu, testim bitti silikleşmeyi göremeden, gün aşırı devam ediyoruz bi kere daha yapıp bırakıcamKızlar yumurtlama tarihlerimiz geçti mi sizce yani uygulama da geçmiş gibi görünüyor benim de değerlendirmeye devam ediyor musunuz Siz? benim ovu testim yok yapmadım da Önemli günler geçmiş mi oluyor yaniButik alfa @sadehayatt06 @sultanyksl Sohrab
Heyecanla bekleyişe geçiyoruz o halde :)Cnm benim en son testler ım pozıtıf cıkıyordu, testim bitti silikleşmeyi göremeden, gün aşırı devam ediyoruz bi kere daha yapıp bırakıcam
İşte herşeye de aklımız eriyor canım rabbim hayırlı zaman da versin diyorum dua ediyorum ama çok istiyorum isteyince kendine engel olamıyorsun ki bide herkes soruyor ediyor sinir oluyorum daha önce korunduk hatta olmasını bile istemiyordum çok pişmanım çokAmin canım inşallahh ama bence 1 yıldan sonrasıda korkulcak gibi değil benim çevremde hemen hemen herkes 1 bucuk 2 yıl sonra olduu çokta stres yapma 1 yıl oluyor diye. İşte hepimizin bi zamanı var aslında
canım takip et butonuna tıkladın mı ya da ayarlardan bildirimleri açtın mı?İyi akşamlar kızlar. Bana bu gruptan bildirim gelmiyor hiç. Niye acaba
İşte herşeye de aklımız eriyor canım rabbim hayırlı zaman da versin diyorum dua ediyorum ama çok istiyorum isteyince kendine engel olamıyorsun ki bide herkes soruyor ediyor sinir oluyorum daha önce korunduk hatta olmasını bile istemiyordum çok pişmanım çok
Yok bir şey yapmadım. Otomatik olarak olmuyor mu zaten. İlk kez duydum buları desemcanım takip et butonuna tıkladın mı ya da ayarlardan bildirimleri açtın mı?
canım, sayfadaki ilk mesajın üstünde takip et butonu var ya oraya tıklaYok bir şey yapmadım. Otomatik olarak olmuyor mu zaten. İlk kez duydum buları desem
Bi dolgunluk hissi var, sizde de var mı, sancılar bitti, baya sancılı gectı bu yumurtlama dönemi. Pik süresi de uzunduHeyecanla bekleyişe geçiyoruz o halde :)
Takip ediyormuşum canım. Konuya yazınca otomatik bildirim geliyor hep. Bu da öyle olmuş. Öyle bir seçenek bilmiyordumcanım, sayfadaki ilk mesajın üstünde takip et butonu var ya oraya tıkla2015'ten beri nasıl üyesin kız sen
Aaa ben de ögrenmiş oldumcanım, sayfadaki ilk mesajın üstünde takip et butonu var ya oraya tıkla2015'ten beri nasıl üyesin kız sen
ya gerçekten benim de bu pik dönemi sıkıntılı geçiyor. ilk defa mide bulantısı oldu bende. 11-12 mayıs pik gördüm 13 mayıs'ta da çatladı diye düşündüm ama çok da silik değil.Bi dolgunluk hissi var, sizde de var mı, sancılar bitti, baya sancılı gectı bu yumurtlama dönemi. Pik süresi de uzundu
Ahh o soranlar yok mu zatenn neden burunlarını sokarlar anlamıyorum. Burda birbirimize destek olup dua ediyoruzz inşallah karşılığını alırızz canımmİşte herşeye de aklımız eriyor canım rabbim hayırlı zaman da versin diyorum dua ediyorum ama çok istiyorum isteyince kendine engel olamıyorsun ki bide herkes soruyor ediyor sinir oluyorum daha önce korunduk hatta olmasını bile istemiyordum çok pişmanım çok
rica ederiiiimmmmm ❤❤❤Aaa ben de ögrenmiş oldumteşekkürler
Göğüslerde mi canım bende hiç sancı olmadı böyle bi hareketlilik oldu ama sonrasında da hep gaz sancısı oldu afedersinBi dolgunluk hissi var, sizde de var mı, sancılar bitti, baya sancılı gectı bu yumurtlama dönemi. Pik süresi de uzundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?