Bebisinize nolduMerhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.
Canım inşallah herşey yolunda gider. Sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişiniMerhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.
Canım kaç haftalık hamilesin birde kötü düşünüp strese girme stres çok şeyi tetiklerMerhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.
O zaman canım yumurtlama donemindesin değerlendirin bu 3 günüBugün 15. Gün. Döngüm 30-31 gün.
Canım benim kızıma erkek diyor. Herkes de tutmuyor. Zaten iki ihtimal var.Kızlar merak ediyorum hamile olanlar çin takvimine baktınız mı acaba cinsiyeti için ben merakımdan baktımkız çıkıyor rabbim hayırlısını versin tabi ki ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum
Alla alla cok ilgincKızlar günaydın☀ Eğer ki işimiz bu ovulasyon testlerine kalmışsa yandık ben hiç yumurtlamıyo görünüyorumAma dün kasık ağrısı akıntı ve gece ayaklarımda yanma oldu. Yani ya ben yapamıyorum bu testi ya da bunlar yanlış
Çok iyi yapmışsın baska doktora giderek bak ne güzel demis yolk kese olması umutlu olman icin bir sebep sen ilaçlarını kullan ve kötüyü asla düşünme daha güzel haberlerle gelceksin inanıyorumMerhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.
İhtimalleri daha nasıl artırabiliriz diye düşünüyorum da kusura bakmayın ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. İlk kızımda 3. ay olmuştu sadece programdan yumurtlama gününü dikkate almıştım bu defa öyle olmadı. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinIliski hergün yapmakta iyi degil esinize yazik. Ve zaten spermin 2 güne uhtiyaci var kendisini toparlayabilmesi icin. 2 3 günde bir yapilsa bile döngünüzün 10-18 günler arasi yeterli. O hafta icerisinde 2 günde bir yapin. Yumurtlama olmasi yumurtanin 24 36 saat icerisinde catlayacagi anlamina gekir.. siz bugün esinizle iliskiye girin. Ve cumartesi girin. Sonrada sali. Kadinlar her ay bir süeü yumurtlama oluyor zaten..onlardan en büyügü ortaya cikip catliyor. Catlamadan sperm yumurtlama bilesmesi nasil olsunolmuyor. Hic sorun degil bildigim ve emin olsugum kadariyla aciklarim hic cekinmwyin sorun
Anladım canım demekki herkeste doğruyu göstermiyor zaten bu Allah'ın işi o yerleştirip o belirtiyor rabbim hayr etsinCanım benim kızıma erkek diyor. Herkes de tutmuyor. Zaten iki ihtimal var.
Erken yapmıssın canım biraz daha sabret. O erken gebelik testlerine hic inanmiyorum ben nedense gününun gecmesini bekle hemen üzülmeSelam kızlar çatlama 4 mayıs oldu adetime 5 gun var sağ kasığımda ağrı var dünde çok şiddetli bir batma oldu yine sağ kasıkta bende heveslendim sabah ultra erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce daha sonra pozitife dönme ihtimali var mı? Yoksa kesin negatif mi
Kalp atımı vajinal bakmasına rağmen duyulmadı dün. 6+6 oldu bugünBebisinize nolduyani hamilesiniz zatende hersey yolundadir insallah❤
Estahfurullah ne kusuru. Hic sorun degil. Ben yapa yapaŞimdi biz
İhtimalleri daha nasıl artırabiliriz diye düşünüyorum da kusura bakmayın ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. İlk kızımda 3. ay olmuştu sadece programdan yumurtlama gününü dikkate almıştım bu defa öyle olmadı. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun cnm benimCanım inşallah herşey yolunda gider. Sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini
InsaAllah iyidir bebis ❤ allah en hayirli ve saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.Kalp atımı vajinal bakmasına rağmen duyulmadı dün. 6+6 oldu bugün
6+6 haftalıkCanım kaç haftalık hamilesin birde kötü düşünüp strese girme stres çok şeyi tetikler
Ay kuzum benimÇok iyi yapmışsın baska doktora giderek bak ne güzel demis yolk kese olması umutlu olman icin bir sebep sen ilaçlarını kullan ve kötüyü asla düşünme daha güzel haberlerle gelceksin inanıyorum
Cümlemize inşallahInsaAllah iyidir bebis ❤ allah en hayirli ve saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.
Canım daha küçük o arkadaşım 9. Haftada kalp atışını duydu kanaması vardı keseye bozuk dedi ama rabbim ona sağlıkla verdi telaş etme inşaallah seninkininde kalp atışını duyacaksın6+6 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?