Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebisinize noldu yani hamilesiniz zatende hersey yolundadir insallah❤

Kızlar merak ediyorum hamile olanlar çin takvimine baktınız mı acaba cinsiyeti için ben merakımdan baktım kız çıkıyor rabbim hayırlısını versin tabi ki ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum

Canım inşallah herşey yolunda gider. Sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Canım kaç haftalık hamilesin birde kötü düşünüp strese girme stres çok şeyi tetikler

Kızlar merak ediyorum hamile olanlar çin takvimine baktınız mı acaba cinsiyeti için ben merakımdan baktım kız çıkıyor rabbim hayırlısını versin tabi ki ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum
Canım benim kızıma erkek diyor. Herkes de tutmuyor. Zaten iki ihtimal var.

Alla alla cok ilginc Sen en iyisi belirtilerini ciddiye al kuzu. Bende hala gelen giden yok ama ağrı var, bu bekleme beni mahvetti inşallah olmaz ama stresten mi olmuyor diye dusunmeye başladım

Çok iyi yapmışsın baska doktora giderek bak ne güzel demis yolk kese olması umutlu olman icin bir sebep sen ilaçlarını kullan ve kötüyü asla düşünme daha güzel haberlerle gelceksin inanıyorum

Şimdi biz
İhtimalleri daha nasıl artırabiliriz diye düşünüyorum da kusura bakmayın ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. İlk kızımda 3. ay olmuştu sadece programdan yumurtlama gününü dikkate almıştım bu defa öyle olmadı. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Erken yapmıssın canım biraz daha sabret. O erken gebelik testlerine hic inanmiyorum ben nedense gününun gecmesini bekle hemen üzülme

Estahfurullah ne kusuru. Hic sorun degil. Ben yapa yapa arastira arastira bir hal olmustum. O ypzden sorabilirsiniz yani cevaplarim memnuniyetle.❤ ilk cocuktan sonra 2.kolay oluyor diyorlar aslinda. Insallah sizde en kisa zamanda müjdeyi alirsiniz..

Çok iyi yapmışsın baska doktora giderek bak ne güzel demis yolk kese olması umutlu olman icin bir sebep sen ilaçlarını kullan ve kötüyü asla düşünme daha güzel haberlerle gelceksin inanıyorum
Ay kuzum benim inşallah. Sen ne yaptın varmı gelişme

Kızlar bugun bat günüm ama ne bir sancı ne bir sivilce ne de akıntı adet döngüm düzenli günü hiç şaşmazdı 10 gündür ve şuan da aşırı şişmiş ve hasas gögüslerim var bugun regl olmazsam yarın test yapsam erken mi davranmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…