Aminn inşallah..Estahfurullah ne kusuru. Hic sorun degil. Ben yapa yapaarastira arastira bir hal olmustum. O ypzden sorabilirsiniz yani cevaplarim memnuniyetle.❤ ilk cocuktan sonra 2.kolay oluyor diyorlar aslinda. Insallah sizde en kisa zamanda müjdeyi alirsiniz..
Kendine stres yapma.. hersey Allahtan. Bebisin Allahin izniyle iyidir. Kafana takma takilma sakin. Bak ilk adimi atmissin sen hamile oldugunu ögrenmissin ne güzel. Oluruna birak herseyi stresten uzaklasmalisin kendine stres yapma.Cümlemize inşallahilk gebelik boş kese idi dün ki dr buda boş kese olabilir diyince kötü oldum
Dogru olabiliyor.. ☺☺ insallah rabbim.nasip eder.Aminn inşallah..İlk cocuktan sonra tekrar olmayanlar da var kuzenim öyle. Ben tek çocuk gibi büyüdüm kızımın birlikte oynayabileceği bi kardeşi olmasını çok istiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Belirtim falan hic yok kuzumAy kuzum benim❤ inşallah. Sen ne yaptın varmı gelişme
Benim de bir oğlum var 5 yaşında ikinci olmuyor aynen kuzenleriminde 1 er tane var ikinci olmuyorAminn inşallah..İlk cocuktan sonra tekrar olmayanlar da var kuzenim öyle. Ben tek çocuk gibi büyüdüm kızımın birlikte oynayabileceği bi kardeşi olmasını çok istiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
bence bekleKızlar bugun bat günüm ama ne bir sancı ne bir sivilce ne de akıntı adet döngüm düzenli günü hiç şaşmazdı 10 gündür ve şuan da aşırı şişmiş ve hasas gögüslerim var bugun regl olmazsam yarın test yapsam erken mi davranmış olurum
Çok sevindim bu şekilde başka doktora gitmen iyi oldu kuzum dün sana yazmıştım yolk sac oluşmuşsa herhangi bir lekelenmede yoksa sağlıkla çabalıyodur minnoşum. Bazı bebişlerin totosu ağır oluyor ağırdan alıyor bu kalp sesi duyurma işini annelerineMerhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.
Ay inşallah cnm. Allah razı olsun rahatlwtıyosnz içimi. Kesem düzgün herşey iyi işte kalp atımı yok.Canım daha küçük o arkadaşım 9. Haftada kalp atışını duydu kanaması vardı keseye bozuk dedi ama rabbim ona sağlıkla verdi telaş etme inşaallah seninkininde kalp atışını duyacaksın
Insallah canım inşallah öyle bir hevesle yaptım ki kesin çift çizgiyi görecekmişim gibi hissettim sanki ama tek çizgiyi görünce yıkıldim herkeste kuruma çizgisi olur o bile olmadi yaErken yapmıssın canım biraz daha sabret. O erken gebelik testlerine hic inanmiyorum ben nedense gününun gecmesini bekle hemen üzülme
Stresten kafayı yiycm haklısın ama elde deil. Dünki dr çok bozdu kafamı bugün ki birazdaha ılımlı konuştu.Kendine stres yapma.. hersey Allahtan. Bebisin Allahin izniyle iyidir. Kafana takma takilma sakin. Bak ilk adimi atmissin sen hamile oldugunu ögrenmissin ne güzel. Oluruna birak herseyi stresten uzaklasmalisin kendine stres yapma.
O da olacak inşaallah sabırlı ol bu günlerde bol bol dua et canımAy inşallah cnm. Allah razı olsun rahatlwtıyosnz içimi. Kesem düzgün herşey iyi işte kalp atımı yok.
İnşAllahBelirtim falan hic yok kuzumcidden psikolojik yapıyormusun hehehe kendime engel olunca belirtilerde gitti. Zaten belirtim olsada günumün gecikmesini beklicektim bu yuzden sabırla bekliyorum gelmeyecek olan regli tarihimi sen de duani eksik etme olur mu belki bu sefer olur bebisim belirtisiz sekilde gelmistir insallah
Haklısın bi daha böyle bir hata yapmam kendini üzüyorum sadece günlerceOlsun. Adetinizi bekleyin
1 2 gün pzerinden gecerse o zaman testten emin oluruz. Erken gebelik testini ilk defa gecen ay yaptim. Bilmiyorum bence keske kendimizi tutsakta erken tedti yapmasak.. cünkü adetin gelecgini zaten biliyorsun bu sefer. Zaten adet zamaninda daha duygusallasiyorsun. Bunsefer daha kltü. Ama adetimizi beklesej. 1 2 gün gecikce onun heycani sanki daha farkli olur bilmiyorum..
Geçen hafta lekem oldu kahve rengi işte dr gittim progestan başlsdık. Dün bana bırak dedi dr. Bugün ki dr da devam et dedi ve coraspin de yazdı haftaya kadar kullan ve gel die.Çok sevindim bu şekilde başka doktora gitmen iyi oldu kuzum dün sana yazmıştım yolk sac oluşmuşsa herhangi bir lekelenmede yoksa sağlıkla çabalıyodur minnoşum. Bazı bebişlerin totosu ağır oluyor ağırdan alıyor bu kalp sesi duyurma işini annelerinebidahaki gittiğinde pıt pıtları duyucaksın inşallah annişi
Aynen 10 gun oldu inşallah yanlıştır inşallah şimdi üzülüp sonra daha çok sevinirimCanım bekle bence 10 gün olmuş daha. Adet günü ya da gecikince tekrarla bence
InsallahhHaklısın bi daha böyle bir hata yapmam kendini üzüyorum sadece günlercedua ediyorum inşallah yanlıştır inşallah adet olmam ya
Biliyorum insanin elinde olmuyor gercekten..❤ ama baska care varmi? Su an hic bilmiyorsun ki durum nedir nasildir. Önce bi sonucu bekle sonra strese girersin ama simdi hicbir anlami yok. Ortada bisey yk sonucu bekle. Hersey yolunda emin ol! ❤Stresten kafayı yiycm haklısın ama elde deil. Dünki dr çok bozdu kafamı bugün ki birazdaha ılımlı konuştu.
Böyle beklemeye can kurban yaaaRabbim herkesin beklediğini nasip etsin inşallah canım iyiyim çok şükür belim ağrıyor baş donmeleri var ve bebisi görmek için bayram sonrası gel dedi doktor zaman zor geçiyor benim için
Stresten olmasa ağrın da olmazdı hiç. Bence güzel şeyler gelecekkkkAlla alla cok ilgincSen en iyisi belirtilerini ciddiye al kuzu. Bende hala gelen giden yok ama ağrı var, bu bekleme beni mahvetti inşallah olmaz ama stresten mi olmuyor diye dusunmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?