Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın tabi ki ama işte istiyorumya aklım direk ona kayıyor.

Aminn sizdekiler baya gebelik belirtisi gibi

Selam kızlar çatlama 4 mayıs oldu adetime 5 gun var sağ kasığımda ağrı var dünde çok şiddetli bir batma oldu yine sağ kasıkta bende heveslendim sabah ultra erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce daha sonra pozitife dönme ihtimali var mı? Yoksa kesin negatif mi

Bilmezmiyimmm. Inan sizi o kadar cok iyi anliyorum ki. Keske aklimiza ciksrtabilsek beynimizden silebilsek. Her dakika aklimizda her sanniyee.
Beni gecede rüyalarımda. Sadece gün içinde değil uyurken bile bunun hayali var.

Beni gecede rüyalarımda. Sadece gün içinde değil uyurken bile bunun hayali var.
Ayyyyynen öyle.. uyanincada ne güzel rüyaydi diyorum.keske hic uyanmasaydim diyorum.. normaldede hic görmezdim 1 hafta önce gördpm oda. Sonra ptuurp hüngür hüngür agladim

Sanmiyorum positife dönecegini.. ama hayat mucizelere gebe tabiikide❤ insaallaah hamilesindir canim

Tamam büyük ihtimalle senin 16 17 .günler oluyordur
Bugünden sonra her gpn test yap
Peki bu süreçte ilişki hergün mü olmalı? Hergün olması sperm sayısını azaltıyor mu? Bi de yumurtlama olması yumurtanın çatladığı anlamına geliyor mu? Çatlamadan da yumurtlama olabilir mi? Kusura bakmayın çok soru soruyorum

Sanmiyorum positife dönecegini.. ama hayat mucizelere gebe tabiikide❤ insaallaah hamilesindir canim
Benimde catlama 6 yada 7 sinde olmasi lazim. Adetim 19 mayista. Ama hamile olucagimi sanmiyorum zaten. Bu ay ovulasyon testi yapmadim bile valla. Artik takmiyorum kafama umursamiycam

Iliski hergün yapmakta iyi degil esinize yazik. Ve zaten spermin 2 güne uhtiyaci var kendisini toparlayabilmesi icin. 2 3 günde bir yapilsa bile döngünüzün 10-18 günler arasi yeterli. O hafta icerisinde 2 günde bir yapin. Yumurtlama olmasi yumurtanin 24 36 saat icerisinde catlayacagi anlamina gekir.. siz bugün esinizle iliskiye girin. Ve cumartesi girin. Sonrada sali. Kadinlar her ay bir süeü yumurtlama oluyor zaten..onlardan en büyügü ortaya cikip catliyor. Catlamadan sperm yumurtlama bilesmesi nasil olsun olmuyor. Hic sorun degil bildigim ve emin olsugum kadariyla aciklarim hic cekinmwyin sorun

Merhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.

Inşallah canim ama hiç sanmıyorum keşke yapmasaydım batı bekleseydim
Olsun. Adetinizi bekleyin
1 2 gün pzerinden gecerse o zaman testten emin oluruz. Erken gebelik testini ilk defa gecen ay yaptim. Bilmiyorum bence keske kendimizi tutsakta erken tedti yapmasak.. cünkü adetin gelecgini zaten biliyorsun bu sefer. Zaten adet zamaninda daha duygusallasiyorsun. Bunsefer daha kltü. Ama adetimizi beklesej. 1 2 gün gecikce onun heycani sanki daha farkli olur bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…