Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi de ekstra olarak testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum belki o da yumurtaları hareket ettiriyodur diyorum söylemesi ayıp böyle kabız, gaz sancısı gibi ama bişey olmuyo
Bak canım ilk test pazara ait son test düne ait sat ve bat tarihlerimiz aynı olduğu için ben seninde yakın yumurtladığını düşünüyorum. Ama belki içtiğin çay değiştirmiş tairihni olabilir, o zaman bat ta gecikebilir

Eklentiler

• 17A624E7-A162-4DD7-A2FA-9D8500B74B61.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 83
Benim kasık ağrım 3-4 gündür var. Ama dün akıntım geldi belki olabilir diyorum ama regl ağrısı gibi ağrım var anlamadın
Yalnız alt karnımda garip bir şişkinlik var daha önce hissetmediğim biçimde. Düşünmeden edemiyorum

Canım takvime göre bugün ama yumurtlamaya göre hesaplarsam 2 gün filan var
Benim yumurtlama olalı 5 gün oluyor canım. Dün kasıklarımda biraz ağrı vardı ama bugün yok. Yumurtlamadan beri göğüslerim çok ağrıyor. Onun dışında hiçbir şey yok. Umutlanmamaya çalışıyorum o yüzden

Canım takvime göre bugün ama yumurtlamaya göre hesaplarsam 2 gün filan var
Bi tane daha test tekrarla bence onda da çıkarsa hemen kan ver ilaç falan vercekse doktor yarın gidersin hemen yoksa sonra 4 gün yasak var büyükşehirdeysen eğer

Aminn.. İstanbul'da da vardır iyi doktorlar ama ona gerek kalmadan da gebe kalabilmissiniz yine sağlıkli bir gebelik yaşarsınız inşallah

stoprak haklısın canım. İnan sırf topik yüzünden giriyorum yoksa girmicem bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…