Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım pik yapmış bugün ve arkasındaki 3 günü değerlendir toplan 4 gün üst üste olacak yani haydi hayırlısı🥰
AA siz hamilesiniz çok sevindim yaa hayırlıla sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallah 🤗 bu ayın başında ovulasyon testi almayı düşünüyorum diye yazmıştım siz al mutlaka demiştiniz. O zaman bekliyordunuz daha belli değildi gözünüz aydin😁 bu ay ilk defa mı ovulasyon testi yapmıştınız siz de.

M Mom42 kuzu bak bugün de bu çıktı 🤷‍♀️Bence diğer günler benim yumurta günümdü ne dersin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar normalde dün regl olmam lazımdı gelmedi demiştim bugun de aynı şekilde gelmeyince bende kesin sonuç almak için gittim kan verdim sonucumu bekliyorum 🤗 bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı ama 8 10 gündür vücudum da bir takım değişiklikler hissediyorum bu yüzden emin olmak için kan testine başvurdum 🤗 testi negatif olup kan testi pozitif olan duyan var mı

Sonucu diger sayfada gordüm canım insallah önümuzdeki aya bebegin seninledir. Iste herseyi psikolojimizle yapıyoruz bak suan kendimi tutuyorum belirti aramıyorum ve gercekten belirtim yok demek ki hep zihnimizin oyunuymuş bunlar :işsiz:

Son düzenleme:
Arkadaşlar pkos olanlar tedaviden önce pkolular buyurun içeriye diye bir yazı var forumda onu mutlaka okuyun. Ben iki gündür okuyorum bebek için önce spor ve yeme alışkanlıklarımızı değiştirip sonrasında da belli takviyeleri almamız lazımmış. İnofolic şase kullanıyordum ama günde iki kere kullanmaya başlayacağım. Yanında omega 3, multivitamin, birde zerdeçal bal ve karabiberden oluşan bir karışım yiyeceğim. Önümüzdeki 2 ay içinde hamile kalırım inşallah:)

AA siz hamilesiniz çok sevindim yaa hayırlıla sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallah 🤗 bu ayın başında ovulasyon testi almayı düşünüyorum diye yazmıştım siz al mutlaka demiştiniz. O zaman bekliyordunuz daha belli değildi gözünüz aydin😁 bu ay ilk defa mı ovulasyon testi yapmıştınız siz de.
Aynen ilk defa yaptım canım ve hiç umudum yoktu çünkü sadece pik gününü değerlendirebilmiştim ama allah nasip etti şükür darısı sizlerin başına ben 30 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz kaç aydır da uygulamadaki yumurtlamaya göre hareket ediyordum ama ovulasyonda gördüm ki o tarihlerin vücudumuzda olanlarla hiç bir alakası yokmuş resmen 4 gün önce yumurtladım o yüzden Ovulasyon testlerini şiddetle öneriyorum😁

Selam kızlar ateş ölçümüyle ilgili bilgisi olan var mı? bu ay düzenli ateşimi ölçmeye başladım 35.4 le başladım adet bitiminde çatlama olduğunda 36.5 e kadar yükseldi bugün catlamanin 12. Günü ateşim 36.8 ama dün test yaptım negatif of kafam çok karıştı yardımcı olun 🙏

Selam kızlar ateş ölçümüyle ilgili bilgisi olan var mı? bu ay düzenli ateşimi ölçmeye başladım 35.4 le başladım adet bitiminde çatlama olduğunda 36.5 e kadar yükseldi bugün catlamanin 12. Günü ateşim 36.8 ama dün test yaptım negatif of kafam çok karıştı yardımcı olun 🙏
Cnm regl günü düşüş olursa gebelik olmuyor aynı şekilde yüksek devam ediyorsa gebelik oluyor diye okumuştum burada daha adetine varsa bekle bakalım birde uyanır uyanmaz hergün aynı saatte ölç

Cnm regl günü düşüş olursa gebelik olmuyor aynı şekilde yüksek devam ediyorsa gebelik oluyor diye okumuştum burada daha adetine varsa bekle bakalım birde uyanır uyanmaz hergün aynı saatte ölç
Öyle yapıyorum canım zaten uyanır uyanmaz ölçüyorum çok bilgim olduğundan değilde yüksek çıkınca mutlu oluyorum o zaman düşüş olursa son gün mü olacak? Adetime 4 gun var bugünle beraber gerçi test negatif çıktı ama insan yine de bir biseyler arıyor umutlanmak için

Yok mu test yapan birileri.

Back
X