Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalacaksınız hem de çok kısa zamanda
Adetin 2 ya da 3. Günü gitmek gerekiyor.Çok da düzenli değildir demekki olmadı tutmadı. Dr a gidip takip altında gebelik deneyeceğim gelecek ay için. Zaten ilk gebeliğimde de klomen kullanarak olmuştu. Acaba kızlar sizce dr a ne zaman gitmeyelim regl olmadan mı yoksa olup bittikten sonra mı
Ama ben sana adım kadar emindimKalacaksınız hem de çok kısa zamanda![]()
![]()
Amin canım bazı aksilikler yüzünden anca bu ay denemeye başladık. Umarım senin meleğin gibi, benim meleğim de çok çabuk gelirAmin inşallahÇok teşekkür ederim dert ortağım darısı tez vakitte başına inşallah
![]()
Canım kusura bakma. Cevap yazmayanları üzerinden zaman geçenleri sildim sende arada kaynadın büyük ihtimal.Azze beni listeden neden sildiğini anlamadım üzüldüm gerçekten. Bat tarihimde doğruydu halen gecikmeli olarak devam ediyordum . Herneyse sorun yok. Umarım isteyen herkesin bebeği olur sizi tanımakta güzeldi Allaha emanet olun.
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Adetin son günü baslayip yumurtlamayi görene kadar içmek gerekiyor. Ben adetim bittikten 5 gün sonra başladım, o zaman öğrendim faydalarını çünkü. 13 gün içtim ve yumurtlamayi görünce bıraktım. Ben aktardan Mecitefendi aldım 20 TL fiyatıKızlar çaksır kökü suyu internetten alıp başlamayı düşünüyorum kafama göre başlasam bi zararı olmaz demi? Doktor folik asit yazdı onu kullanıyorum ama çok duydum faydasını almayı düşünüyorum ne diyorsunuz siz ? marka önerisi olan var mı?
Amin inşallah hepimize nasip etsin canlarımAma ben sana adım kadar emindimilk konuşmaya başladığımız günden beri duamdasın❤ Allahım sana hayırlı sağlıklı ponçik bi evlat versinn
![]()
Azze bize de inşallah kürtaj arkadaşım☺
Insallah hemen gelir gebeliklerimizi konusuruz hep beraber canımAmin canım bazı aksilikler yüzünden anca bu ay denemeye başladık. Umarım senin meleğin gibi, benim meleğim de çok çabuk gelir![]()
![]()
![]()
Cok tesekkur ederim canım darısı başınaHayırlı olsun canım çok sevindimSağlıkla kucağına al bebişini inşallah
![]()
Amiin inşallah hepimizeAmin inşallah hepimize nasip etsin canlarım
Insallah hemen gelir gebeliklerimizi konusuruz hep beraber canım
Cok tesekkur ederim canım darısı başına![]()
Canım bi de sen ovü testi yaptığını yazmıştın diye hatırlıyorum, hangi günleri değerlendirmiştin?Amin inşallah hepimize nasip etsin canlarım
Insallah hemen gelir gebeliklerimizi konusuruz hep beraber canım
Cok tesekkur ederim canım darısı başına![]()
Yumurtladigim gunu biliyorum 20. Gun yumurtladim, dongum 33e cikmisti kurtaj sonrasi. Iliski 18-20-21-22.gunde olduCanım bi de sen ovü testi yaptığını yazmıştın diye hatırlıyorum, hangi günleri değerlendirmiştin?![]()
Yaaa Hayırlı olsun çok sevindim canımYumurtladigim gunu biliyorum 20. Gun yumurtladim, dongum 33e cikmisti kurtaj sonrasi. Iliski 18-20-21-22.gunde oldu
Çok bereketli bir liste oldu canım darısı bizlere de olsun isimlerimizin yanına tez vakitte buKızlar şöyle listeye bakınca içim açılıyo![]()
Evet öyle oldu gercekten. İnşallah canım sen neler yapıyosunÇok bereketli bir liste oldu canım darısı bizlere de olsun isimlerimizin yanına tez vakitte buemojiden koyarsın insallah