Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim o yüzün hep gülsün. Kürtaj dan sonra beraber dertleştik birimiz moral olarak düştüğünde diğeri teselli etti. O günleri hiç bi zaman unutmıcam. Kardeş gibi oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah melinda gibi bizde hamile kalırız kuzum inşallah S Storycan
İnşallah bebeğim benimmm❤️❤️

Canım benim o yüzün hep gülsün. Kürtaj dan sonra beraber dertleştik birimiz moral olarak düştüğünde diğeri teselli etti. O günleri hiç bi zaman unutmıcam. Kardeş gibi oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah melinda gibi bizde hamile kalırız kuzum inşallah S Storycan
Kalacaksınız hem de çok kısa zamanda :KK200: :dua:

Çok da düzenli değildir demekki olmadı tutmadı. Dr a gidip takip altında gebelik deneyeceğim gelecek ay için. Zaten ilk gebeliğimde de klomen kullanarak olmuştu. Acaba kızlar sizce dr a ne zaman gitmeyelim regl olmadan mı yoksa olup bittikten sonra mı
Adetin 2 ya da 3. Günü gitmek gerekiyor.

Azze Azze beni listeden neden sildiğini anlamadım üzüldüm gerçekten. Bat tarihimde doğruydu halen gecikmeli olarak devam ediyordum . Herneyse sorun yok. Umarım isteyen herkesin bebeği olur sizi tanımakta güzeldi Allaha emanet olun.

Azze Azze beni listeden neden sildiğini anlamadım üzüldüm gerçekten. Bat tarihimde doğruydu halen gecikmeli olarak devam ediyordum . Herneyse sorun yok. Umarım isteyen herkesin bebeği olur sizi tanımakta güzeldi Allaha emanet olun.
Canım kusura bakma. Cevap yazmayanları üzerinden zaman geçenleri sildim sende arada kaynadın büyük ihtimal.

Kızlar çaksır kökü suyu internetten alıp başlamayı düşünüyorum kafama göre başlasam bi zararı olmaz demi? Doktor folik asit yazdı onu kullanıyorum ama çok duydum faydasını almayı düşünüyorum ne diyorsunuz siz ? marka önerisi olan var mı?

Kızlar hala inanamıyorum ama hamileyim :anneadayı: 78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım :110: Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Hayırlı olsun canım çok sevindim🙏🏻 Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah😍

Kızlar çaksır kökü suyu internetten alıp başlamayı düşünüyorum kafama göre başlasam bi zararı olmaz demi? Doktor folik asit yazdı onu kullanıyorum ama çok duydum faydasını almayı düşünüyorum ne diyorsunuz siz ? marka önerisi olan var mı?
Adetin son günü baslayip yumurtlamayi görene kadar içmek gerekiyor. Ben adetim bittikten 5 gün sonra başladım, o zaman öğrendim faydalarını çünkü. 13 gün içtim ve yumurtlamayi görünce bıraktım. Ben aktardan Mecitefendi aldım 20 TL fiyatı

Ama ben sana adım kadar emindim🙏🙏 ilk konuşmaya başladığımız günden beri duamdasın❤ Allahım sana hayırlı sağlıklı ponçik bi evlat versinn🙏🙏 Azze Azze bize de inşallah kürtaj arkadaşım☺
Amin inşallah hepimize nasip etsin canlarım :dua:
Amin canım bazı aksilikler yüzünden anca bu ay denemeye başladık. Umarım senin meleğin gibi, benim meleğim de çok çabuk gelir :dua: :dua: :dua:
Insallah hemen gelir gebeliklerimizi konusuruz hep beraber canım :dua:
Hayırlı olsun canım çok sevindim🙏🏻 Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah😍
Cok tesekkur ederim canım darısı başına :dua:

Amin inşallah hepimize nasip etsin canlarım :dua:

Insallah hemen gelir gebeliklerimizi konusuruz hep beraber canım :dua:

Cok tesekkur ederim canım darısı başına :dua:
Canım bi de sen ovü testi yaptığını yazmıştın diye hatırlıyorum, hangi günleri değerlendirmiştin?🙈

Canım bi de sen ovü testi yaptığını yazmıştın diye hatırlıyorum, hangi günleri değerlendirmiştin?🙈
Yumurtladigim gunu biliyorum 20. Gun yumurtladim, dongum 33e cikmisti kurtaj sonrasi. Iliski 18-20-21-22.gunde oldu

Yumurtladigim gunu biliyorum 20. Gun yumurtladim, dongum 33e cikmisti kurtaj sonrasi. Iliski 18-20-21-22.gunde oldu
Yaaa Hayırlı olsun çok sevindim canım 😍😍😍 Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 😌 ben de dün regle daha 3 gün var 2 gün süreli saçma bi lekelenme oldu diye yazmıştım kızlar ki asla regl günüm şaşmaz bazı kişiler yerleşme kanaması vs olabilir dedi ama ona da ihtimal vermedim bugün kanama daha da arttı bence regl oldum artık 😂 zaten bu ay ilk denemeydi bizim hani öyle gün vs. tutmadım düzenli olarak burayı okuyunca bu işi baya sistemli yapmak gerekiyomuş onu öğrendim 😂 ben doktorumla konuştum bu kadar bu bel ve kasık ağrısı erken regl vs. İlk korunmasız ilişkide çok normal dedi. Önümüzdeki aylara bakıcaz artık 🥰

Kızlar ben aslında Haziran a hazırlıyordum kendimi ama yine dayanamayıp teste yaptim. 5damla idrar damlattim ama bugulandi gibi oldu hafif bir çizgi görür gibi oldu. Tab aklım bana oyun oynadı diye düşünüp aynı idrarla bir test daha yapayım dedim. 3 damla da ona damlattim. Şimdi birincisinde silik çizgi var eminim ama ikincisi kar gibi🙁 var mıdır yok müdür sizce? Yani aynı idrar neden farklı sonuç verdi ki? 7-8dk sonra ikincisini yaptım alakası var mıdır?

Back
X