Mantıklı. Benim 3. Ayım bu ovu testinde. İlk ay adetin 10. Günü pik oldu. Geçen ay 14. Gündü. Bakalım bu ay nolacak?Evet öyle zaten kaçırmamak için de yaklaşık ben 4 aydır kullandığım için artık ne zaman yumurtladığımı biliyorum canım sadece o günler yapıyorum testi
Hm benimki standart artık farklı da olsa akıntı olunca anlıyorumMantıklı. Benim 3. Ayım bu ovu testinde. İlk ay adetin 10. Günü pik oldu. Geçen ay 14. Gündü. Bakalım bu ay nolacak?
Ateş Ölçme Yöntemi cnm bu konu bayağı bir konuşulmuş üzerindeŞimdi bakayım konulara pek bakmadım açıkçası bir yerde okumuştum geçen ay bende öylesine ölçüyorum her sabah kalkmadaninsallah tutar kuzum yaa sanmıyorum ama işte umut fakirin ekmeği demişler
Allah hakkımda hayırlısını versin canım düşükten de korkar oldum o yüzden Allaha bırakıyorumtüp bebek için hazırlık yaparken hamıle kalan bi sürü kişi okudum burada,inşallah onlardan biri de sen olursun cnm
benım ovulasyon donemı gectı kuzum bu ay bı acayıp oldu pık süresi cok uzun oldu,bayramın ılk gunu adet günüm
Hiç farketmez dedi canım günü için, ben ramazandan sonra giderim dedim artık. Valla devlete gidicem hangileri yapılabiliyorsa onları yaptırıp kalanları özele gidicemcanım peki bunları adetinin kaçıncı günlerinde yaptıracaksın? bir de özelde, devlette nerede yaptıracaksın? çok fazla test var. özelde yaptırsak sanırım bayağı para tutar
Çok sağol canım bakiyorum hemenAteş Ölçme Yöntemi cnm bu konu bayağı bir konuşulmuş üzerinde
insaflı insanmış ☺ iyi oldu attığın, çok sağ olAllah hakkımda hayırlısını versin canım düşükten de korkar oldum o yüzden Allaha bırakıyorum
Hadi bakalım belki gerçekten bayram olur sana ne güzel olur hem de
Hiç farketmez dedi canım günü için, ben ramazandan sonra giderim dedim artık. Valla devlete gidicem hangileri yapılabiliyorsa onları yaptırıp kalanları özele gidicemdoktor özeldi ama hiç burda yaptırın demedi şaşırttı beni yani
Hu hu regl oldummm ben
Bat ne zaman sizin? Yumurtlama tarihini biliyor musun?Testi erken mi yaptım acaba yoksa zaten birsey olmadı mı
13 - 14 gibi bekliyordum. Yumurtlama tarihini bilmiyorum hesaplamadımBat ne zaman sizin? Yumurtlama tarihini biliyor musun?
Düzenli adet oluyorsanız çıkması lazımdı. Belki geç döllenme falan olmuşsa çıkmamış olabilir.13 - 14 gibi bekliyordum. Yumurtlama tarihini bilmiyorum hesaplamadım
Canım benim o yüzün hep gülsün. Kürtaj dan sonra beraber dertleştik birimiz moral olarak düştüğünde diğeri teselli etti. O günleri hiç bi zaman unutmıcam. Kardeş gibi oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah melinda gibi bizde hamile kalırız kuzum inşallah S StorycanHerkese çok teşekkür ederim sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz iyi ki varsiniz burda aile gibi olduk hepiniz dualarımdasiniz bu topikteki kimsenin kucağı boş kalmasınS Storycan canımın içi hislerin doğruymuş Azze kuzum sen bana uğur getirdin ilk defa bir topiğe isim yazdırmıştım Darısı en kısa sürede hepinizin başına inşallah
1 gün gecikmişti canım, yumurtlama tarihimi de biliyorum 30nisanda yumurtlamıştımCanım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adetin kaç gün geçmişti
Yaaaa ben bu habere çok sevindim. Çok mutlu oldum canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesin sağlıkla kucağına alKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Amin inşallahYaaaa ben bu habere çok sevindim. Çok mutlu oldum canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesin sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?