Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 damla cok cnm en fazla 3 damla damlatılması gerek belki ondan yayılma olmuştur bat günü tekrar yap istersen sabah ve orta idrarlaKızlar ben aslında Haziran a hazırlıyordum kendimi ama yine dayanamayıp teste yaptim. 5damla idrar damlattim ama bugulandi gibi oldu hafif bir çizgi görür gibi oldu. Tab aklım bana oyun oynadı diye düşünüp aynı idrarla bir test daha yapayım dedim. 3 damla da ona damlattim. Şimdi birincisinde silik çizgi var eminim ama ikincisi kar gibivar mıdır yok müdür sizce? Yani aynı idrar neden farklı sonuç verdi ki? 7-8dk sonra ikincisini yaptım alakası var mıdır?
En iyisi canımm cok kafaya takma :) olursa olur. Ben öyleyim bu ay vallaIyi canım nolsun topigimizi takipteyimkafamı belirti aramayayım diye baska seylere yöneltiyorum batı bekliyorum (insallah gelmeyecek tabi
)
Bende öyle banlanınca cok soguyorum burda girwsim gelmiyo. Sırf topik icin giriyom bu ayTam adapte oluyoruz hoop banlan valla giresim gelmedi. Birde benim kedoşu kısırlaştırdık onunla uğraşıyorum, kendimi unuttum vallasizde durumlar nasıl
Aynen canım bide boyle deneyelimEn iyisi canımm cok kafaya takma :) olursa olur. Ben öyleyim bu ay vallazorla olcak hali yok
Napim ya amanAynen canım bide boyle deneyelim![]()
ya gözümden kaçmış
İviitttttt ne yazık kiiii
Canim hayirli olsun allahim saglikla kucagina versin cok mutlu oldumYumurtladigim gunu biliyorum 20. Gun yumurtladim, dongum 33e cikmisti kurtaj sonrasi. Iliski 18-20-21-22.gunde oldu
İstenmeye istenmeye geliyo ya bu reglİviitttttt ne yazık kiiii
Haziran ayında bebisin gelsin insallah canım umudumuzu kaybetmek yokİviitttttt ne yazık kiiii
Amin canım hepimize versin inşallahInşallah canım kendimi çok alistirmistim tek çocuğa sonra bir anda hamile kalip düşük olduktan sonra hem ümitlenmek hem ümitsizliğe yeniden sürüklenmek zor oluyor. Inşallah Allah önce size sonra bize en kısa zamanda nasıl etsin
Testin üzerinde 4-5damla diyordu. Bebe time marka. Ama çok geldi gerçekten dağıldı. Bakalım, tekrarlayacagım. Teşekkür ederim canım.5 damla cok cnm en fazla 3 damla damlatılması gerek belki ondan yayılma olmuştur bat günü tekrar yap istersen sabah ve orta idrarla
Pozitif cnm bence sadece çizgi ilerde gibiKızlar merhaba.. testte böyle gözüküyor yorumlayabilir misiniz ben anlamadım bir şey
Eki Görüntüle 2635698
Gebelik testi mi bu canım.Kızlar merhaba.. testte böyle gözüküyor yorumlayabilir misiniz ben anlamadım bir şey
Eki Görüntüle 2635698
Pozitif cnm bence sadece çizgi ilerde gibi