Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben aslında Haziran a hazırlıyordum kendimi ama yine dayanamayıp teste yaptim. 5damla idrar damlattim ama bugulandi gibi oldu hafif bir çizgi görür gibi oldu. Tab aklım bana oyun oynadı diye düşünüp aynı idrarla bir test daha yapayım dedim. 3 damla da ona damlattim. Şimdi birincisinde silik çizgi var eminim ama ikincisi kar gibi🙁 var mıdır yok müdür sizce? Yani aynı idrar neden farklı sonuç verdi ki? 7-8dk sonra ikincisini yaptım alakası var mıdır?
5 damla cok cnm en fazla 3 damla damlatılması gerek belki ondan yayılma olmuştur bat günü tekrar yap istersen sabah ve orta idrarla

Iyi canım nolsun topigimizi takipteyim 🤗 kafamı belirti aramayayım diye baska seylere yöneltiyorum batı bekliyorum (insallah gelmeyecek tabi :dua: )
En iyisi canımm cok kafaya takma :) olursa olur. Ben öyleyim bu ay valla :D zorla olcak hali yok

Tam adapte oluyoruz hoop banlan valla giresim gelmedi. Birde benim kedoşu kısırlaştırdık onunla uğraşıyorum, kendimi unuttum valla 🤦‍♀️ sizde durumlar nasıl
Bende öyle banlanınca cok soguyorum burda girwsim gelmiyo. Sırf topik icin giriyom bu ay

Kızlar bu ay 7 sinde yumurtladigimi düşünüyorum (buradaki yorumlara baktım akıntı ve kasık ağrısının en sık olduğu gündü) bizde ilişki 5 ve 9 unda olmus 🤭 yani yumurtlama günü öncesi ve sonraki gün degerlendirmemisiz 😬 yine de bir umut var mıdır

Kızlar merhaba.. testte böyle gözüküyor yorumlayabilir misiniz ben anlamadım bir şey
7DBE5B0C-D091-4A30-8892-5DC63056F961.webp

Inşallah canım kendimi çok alistirmistim tek çocuğa sonra bir anda hamile kalip düşük olduktan sonra hem ümitlenmek hem ümitsizliğe yeniden sürüklenmek zor oluyor. Inşallah Allah önce size sonra bize en kısa zamanda nasıl etsin
Amin canım hepimize versin inşallah 🙏🏻 Allah'ım tekrarını yaşatmasın inşallah, saglıcakla kucagına alırsın

Back
X