Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hala inanamıyorum ama hamileyim :anneadayı: 78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım :110: Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Çok güzel canım tebrikler 🎈🎉 İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🏻 Darısı başımıza 🤲🏻

Son düzenleme:
Kızlar ben aslında Haziran a hazırlıyordum kendimi ama yine dayanamayıp teste yaptim. 5damla idrar damlattim ama bugulandi gibi oldu hafif bir çizgi görür gibi oldu. Tab aklım bana oyun oynadı diye düşünüp aynı idrarla bir test daha yapayım dedim. 3 damla da ona damlattim. Şimdi birincisinde silik çizgi var eminim ama ikincisi kar gibi🙁 var mıdır yok müdür sizce? Yani aynı idrar neden farklı sonuç verdi ki? 7-8dk sonra ikincisini yaptım alakası var mıdır?
canım ilkine fazla damlatmışsın o yüzden dağılmıştır ikincisi en doğru sonucu verir

Konuyla alakasi yok bisi sorcam yeni uyeyim Ve nasil kullanacagimi tam olarak bilmiyom bu siteyi mesela gelen bildirimler sadece sizin cevaplarinizi goruyorum biraz bilgi verirmisin 😁
🙂 Bana cevap yazdıgınız ıcın ben de size cevap yazdım cevapla kısmından. Baska kişiler de yazarlarsa sana görürsün, zamanla alısırsın canm kurcala biraz hepimiz böyle böyle ögrendik 😘

Allah hakkımda hayırlısını versin canım düşükten de korkar oldum o yüzden Allaha bırakıyorum 😊
Hadi bakalım belki gerçekten bayram olur sana ne güzel olur hem de 😍

Hiç farketmez dedi canım günü için, ben ramazandan sonra giderim dedim artık. Valla devlete gidicem hangileri yapılabiliyorsa onları yaptırıp kalanları özele gidicem 😉 doktor özeldi ama hiç burda yaptırın demedi şaşırttı beni yani 😊
İnşallah cnmsın ❤️hepimize hayırlı gelsin önımuzdekı ay inşallah

Herkese çok teşekkür ederim sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz iyi ki varsiniz burda aile gibi olduk hepiniz dualarımdasiniz bu topikteki kimsenin kucağı boş kalmasın :dua: @Storycan canımın içi hislerin doğruymuş :KK200: Azze Azze kuzum sen bana uğur getirdin ilk defa bir topiğe isim yazdırmıştım :KK200: Darısı en kısa sürede hepinizin başına inşallah :dua::anneadayı::anne:
Ayy yeni farkettim tebrikler sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur inş

Bana ne önerirsiniz peki hanımlar ne yapsam bi üç beş gün bekleyip testi yenilemek mi yoksa Dr dan pztesi için randevu almak mı kafam karıştı

Bat 13 14 gibiydi hiç belirti olmayınca test yaptım tek çizgi yani negatif çıktı regl de olmadım

Evet öyle oldu gercekten. İnşallah canım sen neler yapıyosun
Iyi canım nolsun topigimizi takipteyim 🤗 kafamı belirti aramayayım diye baska seylere yöneltiyorum batı bekliyorum (insallah gelmeyecek tabi :dua: )

Kızlar ben aslında Haziran a hazırlıyordum kendimi ama yine dayanamayıp teste yaptim. 5damla idrar damlattim ama bugulandi gibi oldu hafif bir çizgi görür gibi oldu. Tab aklım bana oyun oynadı diye düşünüp aynı idrarla bir test daha yapayım dedim. 3 damla da ona damlattim. Şimdi birincisinde silik çizgi var eminim ama ikincisi kar gibi🙁 var mıdır yok müdür sizce? Yani aynı idrar neden farklı sonuç verdi ki? 7-8dk sonra ikincisini yaptım alakası var mıdır?
İkinci çizgi yoksa bence negatif çıkmıştır sonuç ilk çizgi varsa. Bende de öyle oldu ilk çizgi net ama ikinci çizgi hiç yok

stoprak stoprak cnm ne durumdasın var mı belirtilerin ❤😘
Yok canım yaa hamile olsam göğüslerim inanılmaz agrirdi siserdi hiç yok regli zamanı kadar bile yok, belki geçte olurum regliyi, düşükten sonra daha regli olmadım ya ben aman ne bileyim 5 yıldır ilk kez hamile kalmıştım bir daha zor hiç ümidim yok canım

Adetin son günü baslayip yumurtlamayi görene kadar içmek gerekiyor. Ben adetim bittikten 5 gün sonra başladım, o zaman öğrendim faydalarını çünkü. 13 gün içtim ve yumurtlamayi görünce bıraktım. Ben aktardan Mecitefendi aldım 20 TL fiyatı
Aldım canım netten simdi teşekkür ederim

Yok canım yaa hamile olsam göğüslerim inanılmaz agrirdi siserdi hiç yok regli zamanı kadar bile yok, belki geçte olurum regliyi, düşükten sonra daha regli olmadım ya ben aman ne bileyim 5 yıldır ilk kez hamile kalmıştım bir daha zor hiç ümidim yok canım
Yaa öyle deme Allahım ol der oluverir, inşallah seni yanıltır bu belirtiler ❤️🙏🏻

Yaa öyle deme Allahım ol der oluverir, inşallah seni yanıltır bu belirtiler ❤🙏🏻
Inşallah canım kendimi çok alistirmistim tek çocuğa sonra bir anda hamile kalip düşük olduktan sonra hem ümitlenmek hem ümitsizliğe yeniden sürüklenmek zor oluyor. Inşallah Allah önce size sonra bize en kısa zamanda nasıl etsin

Back
X